• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajla ilgili sorular kabul edilir :)

benim ka$ rengim siyah, kalin ka$ seviyorum..kuaförün azizligine ugradigim icin su an ka$larimi kalinlastiriyorum tekrar.. bu arada bosluklari kalemle doldurmak istiyorum siyahla boyadigim zaman cok koyu siyah duruyor...bi kuaför arkadasim ka$ rengimin bi alt tonunu (siyahlarda kahverengi) kullanmami söyledi..ben pek emin degilim gri mi kullansam kahverengi mi kullansam..sanki kahverengi siritir gibi geliyor..sen ne dersin? :75:

herkese merhabaa :3: beyaz tenliyim yüzümde öyle fondötenle kapatılacak bi leke ya da iz yok ama yanak kısımlarım tenime göre hafifçe pembe her ne kadar böyle olması sağlıklı cilt tipi olduğu söylensede ben tek ton olmasını seviyorum arada bb krem kullanıyorum fakat zarar verdiğini düşündüğümden temizlemek için eve koşa koşa gidyorum aceba cilt tonu eşitleyici kremler kullansam faydasını görür müyüm ya da alternetif olarak napabilirim bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum:44:

Merhaba :) Ben makyaja yeni başlayanlardanım. ÖZellikle cilt makyajını daha önce denememiştim çünkü fondötenin duruşunu fln sevmiyorum. Neyse sorum cilt makyajı için nasıl bi yol izlemem gerektiği ve markalar. Benim cildim yağlıya dönük karma yapıda. Çok sivilcem olmaz belki regl olucağım zamanlar bir tane olur. Ama gözeneklerim çok büyük ve siyah noktalarım var ama sadece t bölgemde bu da. Neyse şimdi cildimi temizleyip nemlendirdikten sonra yapmam gerekenler nelerdir makyaj için?

Şöyle bir yol iyi olur mu: önce makyaj bazı,sonra the balm'ın shelter(renkli nemlendiricisi) sonra üstüne pudra. Benim için yeterli olur mu? Çok ağır şeyler istemiyorum,kullanamıyorum da. Bir de göz altlarım için bir aydınlatıcı gibi bir şey istiyorum. Ameliyat oldum ve iki haftadır suratım çöktü resmen,göz altlarım da öyle. Genel olarak sorunlarım böyle.Çok karışık olmadı umarım :S Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba canım.İlk başta siyah noktaların için öneride bulunayım.haftada bir kil maskesi deneyebilirsin.İstersen hazır maske alırsın istersende kendin yapabilirsin.düzenli yapılan kil maskesi gözeneklerine iyi gelecektir.günlük makyajda yüz için baz kullanıp kullanmamak sana kalmış bir durum.ben göz bazı kullanırım genelde cilt için kullanmam.renkli nemlendirici ve üzerine hafif bir pudra senin için yeterli olacaktır.göz altlarını aydınlatmadan önce asıl olarak kapatmak lazım.bu hataya düşen arkadaşlarımız çok fazla aydınlatıcı ve kapatıcıyı karıstırıyorlar ve sonuclar çok fena oluyor.bence senınde yapman gereken aydınlatmak değil kapatmak yani o gözlerindeki yorgunluğu yok etmek.su sıralar rimmel in kapatıcısını çok beğeniyorum.gayet hafif ve senin gibi yeni makyaja başlayanlar için çok doğal ve uygun.umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

merhaba
ben sürekli makyaj yapıyorum seviyorumda fakat göz kısmıma istediğim gibi gölgelendirme yapamıyorum
yüzün kare kirpiklerim düz ve gözlerim biraz cecik öneriniz varmıacaba

benim ka$ rengim siyah, kalin ka$ seviyorum..kuaförün azizligine ugradigim icin su an ka$larimi kalinlastiriyorum tekrar.. bu arada bosluklari kalemle doldurmak istiyorum siyahla boyadigim zaman cok koyu siyah duruyor...bi kuaför arkadasim ka$ rengimin bi alt tonunu (siyahlarda kahverengi) kullanmami söyledi..ben pek emin degilim gri mi kullansam kahverengi mi kullansam..sanki kahverengi siritir gibi geliyor..sen ne dersin? :75:

Ahhh bu kalın kaş sevdası yok mu yakıyor beni de :) bende kalın kaş sevenlerdenim ama malesef öyle bir potansiyelim yok:( bence kuaför arkadasını dinlemelisin.siyah zaten olmaz ve bence gride uymaz.kaş kalemi veya farı (bu arada far tercihimdir) zaten kahve tonlarında olmalıdır.elbette bu kahvenin çok farklı tonları olabilir.bence kahve sende sırıtmaz canım.

herkese merhabaa :3: beyaz tenliyim yüzümde öyle fondötenle kapatılacak bi leke ya da iz yok ama yanak kısımlarım tenime göre hafifçe pembe her ne kadar böyle olması sağlıklı cilt tipi olduğu söylensede ben tek ton olmasını seviyorum arada bb krem kullanıyorum fakat zarar verdiğini düşündüğümden temizlemek için eve koşa koşa gidyorum aceba cilt tonu eşitleyici kremler kullansam faydasını görür müyüm ya da alternetif olarak napabilirim bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum:44:

Merhabalarrrr...
valla bana kalsa ben hiçbirşey sürme derim :) beyaz ten ve pembe yanaklar bana göre muhteşem görünüyorlar.Her zaman romantik bir havanız oluyor bence.doğal ve sempatik.ama tabi herkesin görüşü farklı.sen ve ben gibi :) illa kapatmak istiyorsan eşitleyici kremlerden deneyebilirsin ama bana kalırsa problemli bir cilde sahip değilken bu ürünleride kullanmak pek doğru değil.sadece makyaj yapacagın zamanlarda kullanabileceğin renkli nemlendiricilerden deneyebilirsin.

Canım siyah far sür memnun kalacaksın. Kaşlarının üzerinden kalemle geçmek yerine hafifçe farla geç. Hem söylediğin gibi simsiyah olmuyor hemde fırça yaydığı için doğal duruyor. Kuaför önerisiyle denemiştim ben çok memnun kaldım. Umarım senin işinede yarar. :34:

Ahhh bu kalın kaş sevdası yok mu yakıyor beni de :) bende kalın kaş sevenlerdenim ama malesef öyle bir potansiyelim yok:( bence kuaför arkadasını dinlemelisin.siyah zaten olmaz ve bence gride uymaz.kaş kalemi veya farı (bu arada far tercihimdir) zaten kahve tonlarında olmalıdır.elbette bu kahvenin çok farklı tonları olabilir.bence kahve sende sırıtmaz canım.

cevabin icin tesekkür ederim :112::128:

Canım siyah far sür memnun kalacaksın. Kaşlarının üzerinden kalemle geçmek yerine hafifçe farla geç. Hem söylediğin gibi simsiyah olmuyor hemde fırça yaydığı için doğal duruyor. Kuaför önerisiyle denemiştim ben çok memnun kaldım. Umarım senin işinede yarar. :34:

ka$larim zaten kalin biraz alt taraflarda bo$luklar var koyu renk sürdügümde erkek ka$i gibi duruyor :9: hatta birkeresinde 11 ya$indaki erkek yegenim bile dalga gecmisti :1: ... bundan sonra ama mutlaka far kullanacagim.. önerin icin tesekkür ederim :))

Merhabalarrrr...
valla bana kalsa ben hiçbirşey sürme derim :) beyaz ten ve pembe yanaklar bana göre muhteşem görünüyorlar.Her zaman romantik bir havanız oluyor bence.doğal ve sempatik.ama tabi herkesin görüşü farklı.sen ve ben gibi :) illa kapatmak istiyorsan eşitleyici kremlerden deneyebilirsin ama bana kalırsa problemli bir cilde sahip değilken bu ürünleride kullanmak pek doğru değil.sadece makyaj yapacagın zamanlarda kullanabileceğin renkli nemlendiricilerden deneyebilirsin.

:)çok kozmetik ürünleri kullanmayı sevmiyorum zarar verdiğini düşünüyorum sanki hemen yaşlanırmışım gibi geliyo:1: bb krem kullanıyorum nadiren öyle işte tavsiyen içinde sana teşekkür ediyorum :61:

hanımlar merhaba gözlerim badem/miş benim. yani googleda badem göz şekilleri diye yazınca benim göz şeklim işte :D ben de bilmiyodum göz şekillerini araştırırken öğrendim :D
bu göz şekline nasıl eyeliner sürmek lazım? ince mi? ben sürdüğümde sanki gözlerim ufalıyomuş gibi geliyo hoşlanmıyorum. sizce nasıl yapmam lazım?

Kizlar bende fondotenimi surunce yuzumun belli yerlerinde putur putur goruntuler oluyor.ozellikle burun ve dudak ustunde yani fondoten surdugum cok belli oluyo o bolgelerde bunu onlemek icin napabilirim?

Kizlar bende fondotenimi surunce yuzumun belli yerlerinde putur putur goruntuler oluyor.ozellikle burun ve dudak ustunde yani fondoten surdugum cok belli oluyo o bolgelerde bunu onlemek icin napabilirim?
Önce nemlendirici bir krem sürersen pütürlü bir görüntü olmaz ve fondotene karşı cildini korumuş olursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk kez mineral bb krem aldım . Yüzüme nemlendirici krem sürdükten sonra bb kremi sürüyorum . Fakat özellikle burun çevremde kabuklanmış bir görüntü oluşuyor . Mecburen üzerine tekrar nemlendirici sürüyorum .
Neyi yanlış yapıyorum acaba ?

Merhaba anlim cok genis ve kahkul fln yok yaptirmakta istemiorum eyeliner ve goz makyaji pek yakismior sizce ne yapmaliyim ne gibi tavsiyeler verirsiniz. Yardimci olursaniz sevinirim

hanımlar merhaba gözlerim badem/miş benim. yani googleda badem göz şekilleri diye yazınca benim göz şeklim işte :KK70: ben de bilmiyodum göz şekillerini araştırırken öğrendim :KK70:
bu göz şekline nasıl eyeliner sürmek lazım? ince mi? ben sürdüğümde sanki gözlerim ufalıyomuş gibi geliyo hoşlanmıyorum. sizce nasıl yapmam lazım?

benim de gözlerim badem.
ve büyük.
eyeliner konusunda esnek olabilirsin.
incecik kenarına çekebilirsin.
her tarafına kapkalın da çekebilirsin.
kalın iddilalı oluyor. ince daha masumane.

ben eyeliner sürünce gözlerim küçülmüyor.
ama içine kalem çekersen o zaman daha küçük durabilir. nude tonlarda bir kalem ise büyütür. ya da beyaz kalem.

bu kalın modellerden. ve badem göze çok çok yakışıyor.
Kylie-Jenner-bday-money-980x735.jpg

benim de gözlerim badem.
ve büyük.
eyeliner konusunda esnek olabilirsin.
incecik kenarına çekebilirsin.
her tarafına kapkalın da çekebilirsin.
kalın iddilalı oluyor. ince daha masumane.

ben eyeliner sürünce gözlerim küçülmüyor.
ama içine kalem çekersen o zaman daha küçük durabilir. nude tonlarda bir kalem ise büyütür. ya da beyaz kalem.

bu kalın modellerden. ve badem göze çok çok yakışıyor.
Kylie-Jenner-bday-money-980x735.jpg

Ya iste benim de gözlerim böyle olunca küçülmüş olarak düşünüyorum ben :D

Back