- 24 Mart 2024
- 121
- 31
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
Buluyorum ama herkes bana bakiyor gibi geliyorKötü hissetmekten kastın , kendini makyaj yapınca güzel bulmuyormusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluyorum ama herkes bana bakiyor gibi geliyorKötü hissetmekten kastın , kendini makyaj yapınca güzel bulmuyormusun?
Bakımlı gozükmek
Buluyorum ama herkes bana bakiyor gibi geliyor
Nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın kasmaya ne gerek varMerhabalar
Çok ilginç gelebilir ama makyaj yapınca kendimi kötü hissediyorum . Aslında yapmak istiyorum ama yapınca da kendimi kötü hissediyorum bu normal mi?
İlginçMerhabalar
Çok ilginç gelebilir ama makyaj yapınca kendimi kötü hissediyorum . Aslında yapmak istiyorum ama yapınca da kendimi kötü hissediyorum bu normal mi?
Suçluluk duyuyorsun yani. Arkasında ki sorunu bulman lazım. Makyajla ilgili kötü bir anın oldu travma mı kaldı? Kötü makyaj mı yapıyorsun vsMerhabalar
O histen kurtulun. Muhtemelen kötü hissettirilerek yönlendirilmissinizn cocukken gençken.
Makyaj yapmak bakımlı olmak demek değilBakımlı gozükmek