• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj yapınca kendimi kötü hissediyorum

Aynı durumdan ben de muzdaribim. Sanki makyaj yapınca ben gerçek ben değilmişim gibi hissediyorum. Halbuki makyaj yapanları görünce imreniyorum ne güzel yakışmış diyorum.
Zamanla alışılacak sanırım. Kendime hiç makyaj malzemesi almamıştım, yavaş yavaş almaya başlayacağım

Merhabalar
Çok ilginç gelebilir ama makyaj yapınca kendimi kötü hissediyorum . Aslında yapmak istiyorum ama yapınca da kendimi kötü hissediyorum bu normal mi?
Suçluluk duyuyorsun yani. Arkasında ki sorunu bulman lazım. Makyajla ilgili kötü bir anın oldu travma mı kaldı? Kötü makyaj mı yapıyorsun vs
Belki yaptığın makyaj gözüne ağır geliyordur, daha böyle doğal makyajları dene bakalım o zaman nasıl hissedeceksin.

canım hiç kötü hissetme, ben yapsam da yapmasam da kendimi iyi hissediyorum ve güzel buluyorum acaba sana makyajı kötü tanıtan kim oldu geçmişte? arkadaşların da yazdığı gibi kötü kadın imajı mı çizildi ya da bu şey gibi mi kötü markaların ürünleri seni iyi hissettirmiyor mu? küçük küçük başla önce sadece maskara sürebilirsin alışırsın yavaş yavaş sonra biraz allık, biraz ruj derken senin de hoşuna gidecek ben kadın olmayı çok seviyorum :KK200:

Back