- Konu Sahibi EU1
-
tşk ederim murgizcim onlar pastelin hafif simli far paleti. bi gün öle gezerken almıştım görüldüğü üzre pek kullanmamışım ama çok güzeller cidden. :1hug:
almagester canım ben buaralar pek birşey almıyorum ya, gidiyorum mesala tam alcakken kendime ihtiyacım var mı diyorum geri bırakıyorum :lepi: sen de öyle yap Şeniz
yeliz hepsini güle güle kullan. ama şu çiçek gibi olana bittimm. ya onun markası ne bayıldım ona ben. aramızda çok güçlü bir çekim oluştu onla:asigim::asigim:
ahhha!!! yaşlanıyorsun pilar, sende kendimi gördüm şimdi :)
amanın hatın gız(yeliz) bende alcem ondan ne datlu şey ooo gıllicikkk hemde şirin çiçek gibiŞeniz
yelizcim çok güzel ürünlerin bende şu petek pudramı allık mı işte ona bayıldım almagesterin sorduğuda mı o acaba yoksa setimi sordun cnm anlayamadm oda çiçek gibi sankim.o petekli olan ne marka cnm ben guerlainden istiodm ama kaldırmışlr galiba onda püffff bi allahın kulu bulamadm oriflame satan ya koca izmirde
kızlar bende koydum cicilerimi sizinkiler kadar çok olmasada idare ediyoruz işte....
Yelizcim senelerdir burberys kullanırım.Fakat bazen farklı kokular ararım burberys yakın.212 sexsy burberyse yakın bir kokudur.Nasıl kokusu var
astraea --huli--myflowers hepinizin malzemelri çok güzel. ayy ne güzel oldu böyle:lepi: sanki cicilerini toplayan ecilik oynayan kızlar gibiyizzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?