canım isteyenlerinkini taşıyabilirim, ama taşıyınca resmin konulduğu tarihte çıkıyor mesajlar, yani şimdi seninkileri eklesem en sonda değil en başta çıkcak :çok üzgünüm: o yüzden kendinizin eklemesi daha iyi olur. hem yeni ürünleri de görürüz :lepi:
*tekrar foto çekmek istemeyenler için; eski foto eklediğiniz mesajınızı bulun, edit e basın, orda çıkan yazılarınızı kopyalayıp bu foruma yapıştırın sositososito
ben de koymak istiyorum ama malzemelerimin bir kısmı ailemin yanında :1no2: zaten onları katsam bile burada en az şeyi olanın çeyreği kadar değildir benimkiler :ecrin_bebek:
almagester canım ben buaralar pek birşey almıyorum ya, gidiyorum mesala tam alcakken kendime ihtiyacım var mı diyorum geri bırakıyorum :lepi: sen de öyle yap Şeniz
nisancım barbara bort inceltici ve selülit ürünü. ama göbüş kollar falanda kullanabiliyosun. süperrrr
murgizcim ne demek çok sormak aşkolsun. tatlım benim cildim çok hassas beyaz tenliyim ve t bölgem yağlı.bioderma bana çok iyi geldi. fiyat aralığı yani benim aldıklarım 30-50 arası tatlım ama cidden en azından H2O yu bi dene yok böyle bi tonik. hemde makyaj temzileyici. su gibi ve ağır makyajı bile çıkarıyor süperrrr:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?