teşekkür ederim canım aslında bana baya var gibi geliyordu yetiyordu yani, burdaki kızların ürünlerini görünce amaaan ne çok eksik şeyim varmış dedim:1shok: ama kullanmayıp bayatlattıktan sonra ne anlamı varsositososito???bir tek mineralli ürünlere takmış durumdayım onlardan alcam, başkada bişey almam yaza kadar heraldea.s.
teşekkür ederim canım aslında bana baya var gibi geliyordu yetiyordu yani, burdaki kızların ürünlerini görünce amaaan ne çok eksik şeyim varmış dedim:1shok: ama kullanmayıp bayatlattıktan sonra ne anlamı varsositososito???bir tek mineralli ürünlere takmış durumdayım onlardan alcam, başkada bişey almam yaza kadar heraldea.s.
teşekkürler şekerim seninkiler yanında benim makyaj malzemem yok sayılır sen onların hepsini kullanım süreleri bitmeden kullanabiliyomusun??ama çoookk güzeller çok beğendim sür sürüştür bolca bari:)ozlem canim koleksiyonun cok guzel, her biseyi kaliteli =D hepsini gule gule kullan =)
fiyasko olursa satan kızı paralarım, bi ton para bayıldım ben ona...fotoların yanına yazdım neyin ne olduğunu canımtek degilsin tatlim
bende bu topige takilmaya basladigimdan beri aldikca aldim delikafadulden
birinci ve ikinci fotodaki ürünlerini özetleyebilirmisin cok zahmet olmazsa, gördügüm kadariyla lancome cok kullaniyorsun neleri kullaniyorsun?
Lancome begeniyorum ama almaya cesaret edemiyorum fiasko olur diye
teşekkür ederim daha iileri senin olsun resimlerin yanına yazdım şimdi tatlımsehnsucht çok güzel ürünlerin var güle güle kullanırsın inşallah ama bazılarının hangisi ne için anlayamadım
aslında bu topiğe konulan resimlere hangisi ne ürünü yazılsa keşke daha faydalı olmaz mı?
güle güle kullan ürünlerinihihoyyyt ama bende anlayamadım çoğu şeyi cilt ürünlerini vede mmakyajlardanda galiba türkiyede olmayan şeyler var herhalde ama çok güzel görünüyorlar kaydirigubbakcemile2
birşey dikkatimi çekti, çoğu fotoda bebak varkaydirigubbakcemile3.
gurbaga prenses bebak satışlarını patlattı.
teşekkürler şekerim seninkiler yanında benim makyaj malzemem yok sayılır sen onların hepsini kullanım süreleri bitmeden kullanabiliyomusun??ama çoookk güzeller çok beğendim sür sürüştür bolca bari:)
canım benim yaa çok güldüm :roflol:
komisyon mu talep etsem bebaktan ne kaydirigubbakcemile2
cicilerin çok güzel
güzel günlerde kullan inşallah :lepi:
bambusi canım fotoda gördüğüm resimde maxfactor cream puff kullanıosun galiba nası memnunmusun canım yaaa bide nası kullanıosun sölermisin
komisyon mu talep etsem bebaktan ne kaydirigubbakcemile2
ben su beyaz palet li kalp seklinnee benzeyenn olan farlar varya onun markaısnı çok merak ettim :bbo:
söylersen sevinirm:teselli:
image maker markalı o farlar.
fiyatları da çok uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?