- Konu Sahibi EU1
-
şeker parem ben tam 1 senedir kullanıyorum 2-3 ayrı marka kullandım kalite olarak aa bu daha iyi diyemicem ama aralarında nedense uçurum fiyat farkı var..
en son internet üzerinden every days minerals ten sipariş verdim 12$ dı byük boy fondotenler (pudra)
5 tanede minik boy hediye gönderdiler onuda eski boş kabıma koyunca hemen hemen bi adet daha oluştukaydirigubbakcemile3
2haftada eline geçiyor renk skalası dehşet geniş..
uygulamada herhangi bi zorluu yok kabuki fırçanla uyguluyorsun 2dk da..
daha önce sıvı fondoten kullanıyordum ondan bin kat pratik mesela..kapatılığıda sıvı fondotenden aşşa da kalmaz hani..kısacası mutlaka edinmeslisin cildinin nefes aldığını hissedeceksin..
bunlar da benim sadece kalem, rimel, nemlendirici kullanıyorum aslında. Diğerleri lazım olursa diye.
rimeller
canım şu avonun color trend sanırım mavi rimelini kullanabliyormusun bende de var ama kirpiklerime aynı oranda sürülmüyor ve varla yok arasıdna bişiy sen memnunmusun :uhm:
tesekkurler arkadaslar =)
duzeltme yapayim, sandiginiz kadar fazla degil dedim, yani odamin hala bos kisimlari var =)
murgiz cildimdeki renkli nemlendirici canim evet, tesekkur ederim gozumun altinda yesil kalem, ustunde yesil ve lila far var... =) begendigin icin tesekkur ederim
:roflol::roflol:evet canım gerçekten odada boş yer vardır:roflol:çaklitim ürünlerin sandığım gibi çok ayrıca nicelik önemli değil hepsi harika şeyler çok değerli hepsi güle güle kullan canım
göz makyajında hoştu zaten yeşil ve lila ilk defa duydğum bi komposizyon olmuş videıda siyah gib görünüyodu ama tenin çok güzel duruyodu renkli nemlendiricinin böyle güzel gösterdiğine sevindim canım öpüyoruma.s.a.s.
tesekkurler arkadaslar hepinize =)))))
canim cildimi uriage temizleme ve nemlendirme urunleri, bir de noviderm boreade peeling acayip toparladi, iyi bir temizleme urunu ariyorsan tavsiye ederim...
bunlar da benim sadece kalem, rimel, nemlendirici kullanıyorum aslında. Diğerleri lazım olursa diye.
rimeller
canım şu avonun color trend sanırım mavi rimelini kullanabliyormusun bende de var ama kirpiklerime aynı oranda sürülmüyor ve varla yok arasıdna bişiy sen memnunmusun :uhm:
canım bende de aynı. avon'un hiçbir rimelinden memnun değilim. renklileri denemek için aldım ama fırçası çok kötü. rimel de kuru kuru zor sürülüyor. sheler bile daha iyi.
hepinizin ürünleri cok güzel iyi günlerde kullanin
cikolatam videon süper olmus emegine saglik, sirf sesi kisik geldi sanki pek anlayamadim
bayanlar aplikatörleri nasıl temizliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?