tşk ederim sabuncum kızlarda olur böyle yapış yapış rujlar glosslar ,fırçalarda bi ton allık falan nefret ederim. ben o glossları bile nerdeyse fırçayla sürüyorum delikafaduldenya o farların kenarlarını ıslak mendille siliyorum -tatlicadiarzu-
buarada herbalife mı ne yazıyo tüp içinde o ne çok merak ettim. buarada güle güle kullan hepsini :1hug:
06ım hayatımda karşılaştığım en iyi kremi sormuşsun . . . aslında jel .
:asigim:
Evt herbalıfe ın Radiant C si . . . İlk sürüşte olağan üstü etki . . . Reklam bültenleri gibi yazdım :asigim: ama aslında ürünü denemen belkide en iyi izlenimi sağlar . . .
Yenisi için bi hrb temsilcisi ile iletişime geçmeliyim ben bu tüpü geçen yıl almıştım 1 yıl kullandım . . . Mercimek tanesi kadar ı hallediyor yani . . .
aa ne işe yarıyo o eksik kalmıyım ondan anlatsana azcık ŞenizŞeniz
06ım sürdüğün yüzeyde bi tabaka demek yanlış olur ama zemin diyelim müthiş bir pürüssüz zemin kılıyor gerçek ipek gibi bi doku yaratıyor hemde ilk sürüşte ve her defasında . . . yağsız ama kaygan . . . anlatmak çok zor tabi etkisini, denemen çok daha iyi . . .
tabi ki yıkayana kadar bu süreç . . . ama el kadar sık yıkamadığın yüz için müthiş bi oluşum =)
Ben ürünü bu nedenle sadece yüzüm ve boynum için kullanıyorum ellerim için ise ara ara . . . . . .
Sabun bide o nerelerde satılıo ne kadr ?
06ım sürdüğün yüzeyde bi tabaka demek yanlış olur ama zemin diyelim müthiş bir pürüssüz zemin kılıyor gerçek ipek gibi bi doku yaratıyor hemde ilk sürüşte ve her defasında . . . yağsız ama kaygan . . . anlatmak çok zor tabi etkisini, denemen çok daha iyi . . .
tabi ki yıkayana kadar bu süreç . . . ama el kadar sık yıkamadığın yüz için müthiş bi oluşum =)
Ben ürünü bu nedenle sadece yüzüm ve boynum için kullanıyorum ellerim için ise ara ara . . . . . .
ay çok merak ettim yaaaa. kim satarki buralardaaa:uhm::uhm:
nisancım çok tşk ederim :asigim:
sabuncum yaaa ben çok merak ettim bunu öff bide bu girdi aklıma delikafadulden
kızlar özellikle sabuncum. bugün nihayet everyday mineralsden gelen fondötenlerimi denedim. size şöyle diyim, önce yüzünüzü yıkıyorsunuz nemlendiriyosunuz aynı normal fondöten uygular gibi. sonra bi süre bekliyosunuz ki nemlendiriciyi emsin cilt.
kaplar minicik olduğu için ben bi çay tablasına azcık döktüm sanki un gibi. sonra yine everyday dan aldığım fırça ile çay tablasındaki toz fondöteni 10 sny falan yedirdim fırçaya. sonrada yuvarlak hareketlerle cidime uyguladım. sonuçç şöyle diyim çenemde çıkan sivilceyi kapattı:1shok::1shok: sürerken sanki ölesine bişey olmuyomuş gbi ama kapatıcılık ve doğallık süper.ama kesinlikle bir kabuki fırça alın derim hem daha yumuşak hemde daha sağlıklı.konu hakkında takılan olursa bende anlatırım ama everday mineralsin sitesinde anlatıyo nasl yaptığını videos bölümünde.
nisancım çok tşk ederim :asigim:
sabuncum yaaa ben çok merak ettim bunu öff bide bu girdi aklıma delikafadulden
kızlar özellikle sabuncum. bugün nihayet everyday mineralsden gelen fondötenlerimi denedim. size şöyle diyim, önce yüzünüzü yıkıyorsunuz nemlendiriyosunuz aynı normal fondöten uygular gibi. sonra bi süre bekliyosunuz ki nemlendiriciyi emsin cilt.
kaplar minicik olduğu için ben bi çay tablasına azcık döktüm sanki un gibi. sonra yine everyday dan aldığım fırça ile çay tablasındaki toz fondöteni 10 sny falan yedirdim fırçaya. sonrada yuvarlak hareketlerle cidime uyguladım. sonuçç şöyle diyim çenemde çıkan sivilceyi kapattı:1shok::1shok: sürerken sanki ölesine bişey olmuyomuş gbi ama kapatıcılık ve doğallık süper.ama kesinlikle bir kabuki fırça alın derim hem daha yumuşak hemde daha sağlıklı.konu hakkında takılan olursa bende anlatırım ama everday mineralsin sitesinde anlatıyo nasl yaptığını videos bölümünde.
Sivilceyi kapatan toz gerçekten :1shok: yani ürün katı yoğun ağır bi kıvamda olur anlarım sivilce kapanabilir ama toz eğer bunu başardıysa, başarılı çok başarılı bi ürün olduğunu düşündürür . . .
ben avucuma döküpte kullanıyorum canım hergün çay tablasına zor olur ama kolay geldiyse sana öyle devamdelikafadulden
sabuncum Herbalife Radiant C Nemlendirici Jel-Krem tam adı bumu acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?