• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar burayı ne zamandır çok ihmal ettim değil mi :1hug:
Oooy kıyamam size ben, bundan sonra daha çok uğramaya çalışırım.
Geçmişi pek okuyamadım ama bana soracak bir şeyiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım, öpüldünüz hepiniz a.s.

efet çok ihmal ettin :delphin: nerelerdesin bakim sennn:umursamaz:
ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden

canım sana nacizane önerim benefit high beam
highbeam.jpg

761_mila_kunis.jpg

sanırım böyle bişi istiyosun..
-resim alıntıdır-

946 sayfayı okumakta zorluk çekebilcek arkadaşlara balık hafızamda kaldğı kadarıyle gurbikin ve diğer arkadaşların tavsiyelerini yazıoruum:oklava:

pudra estee, rosense

allık sue devitt, mac, smashbox, rosense, guerlain bronz allıkları

rimel diorshow blackout, lancome hypnose, loreal telescopic, max factor calorie 2000, flormar x5

gözaltı kapatıcısı versace, mac studio finish

fondoten estee double wear, biotherm

primer(şu tüm yüze nemlendiriciden sonra sürülen delikleri filan dolduran bebeksi gösteren şey) smashbox

far bazı(farın gerçek rengini belli eden uzun süre uçmadan durmasını sağlayan) mac, sephora, inglot

makyaj sabitleyici mac studio fix

ışıltı,aydınlık verici benefit moonbeam/highbeam

far cameleon kitleri, pastel kadife serisi, mac, rosense, mineral farlar

mineral(renkli un gibi şeyler,genelde internetten temin ediliyo) taylor made minerals, i.d. bare minerals, everyday minerals

ruj, lipgloss smashbox, lancome, avon

sürme(gurbik eyeliner yerine bnu tercih edio) kajal, guerlain

göz kalemi emily,cecile

yüz,allık,göz fırçaları mac, taylor made minerals, i.d.

görüldüğü üzre her bütçeye uygun bşiler var arkidaşlar amma gurbikimiz der ki fondöten, kapatıcı gibi şeylerde biraz daha fazla verip kaliteli bşi alın cildiniz erken yaşlanmasın, kırışmasın sengözlerimebaksanab
bunlarda cilt bakımı için öneriler:

- cilt kremleri, güneş koruma kremleri vichy, sebamed, olay, avon önerilmemekte

-dermokozmetik ürünlerden dermalogica ve dr murad gayet başarılı

-cildinde parlama, leke olan arkadaşlar 1:1 oranında limon su karışımını yüzlerine sürüp yatsın çok iyi gelio

-sivilceli arkidaşlar lütfen cildinizdeki sivilceler gitmeden yüz maskesi kullanmayınız

-makyaj yapmadan önce hele de fondöten filan kullanıyosanz mutlaka ondan bi 10dk önce cildinizi yüz kreminizle nemlendirin

benim hatrladıklarım bukadar arkadaşlar mutlaka eksiklerim vardır onuda diğer arkidaşlar tamamlarsa süper olur. eğer bukaadr sayfayı okuyamam diyosanız bunları okuyun ve güzelim makyaj uygulamalarına bakın sayfalardaki.smokey eyes örnekleri, değişik göz makyajlar, yüz makyajı, yüz traşlama nasıl yapılır, gölgeleme nasıl yapılır, allık nasıl sürülür gibi fotolar mevcutzemuszemus

benden bu kadaaaaropuyorumnanaktan

süper özetlemişsin canım ellerine sağlıkzemuszemusopuyorumnanaktan

cnm yazımmm bidaha beyaz tenliyim ben yeşil gözlüyüm göz kapaklarım düşük biraz daha canlı bakmak için nasıl makyaj yapmalıyım hangi ürünleri kullanmalıyım. bi de güzel ama hesaplı bi kırmızı ruj önerir misinhihoyyyt

Hayatım senin gözleri ön plana çıkarıp göz kapaklarını belirsizleştirecek bir makyaja ihtiyacın var.

tews18_16.jpg

Düşük göz makyajında;

1) Mat ve koyu renk astar far uygulanır.

2) Orta koyulukta mat bir gölge farla göz pınarından, kaşın orta bölümüne doğru çıkarılır.

3) Far kirpik üstlerinde iyice açılır ve yukarı çıktıkça koyulaşır.

4) Genellikle kalem uygulanmaz ya da çok ince uygulanır.

5) Altta göz ucundan yukarı doğru hafif gölge yapılır.

6) Sadece üst kirpikler boyanır.

Ruja gelince şu anda Deborah rujlarda indirim var, ben geçenlerde dudak tonuna yakın bir rujunu aldım, çok memnunum.
Kullandığım kırmızı ruj Max Factor, ama o pek uygun değildi ben alırken, ondan da memnunum, ama kan kırmızısı olduğundan normal günlerde tam olarak sürmüyorum, sadece dokundurup renk veriyorum.

ay bi sorum daha olcak ben yanaklarda ışıltıyı seviorum ama simli simli değil parlak gibi...anlatabildim inş böle bi ürün var mı önerebileceğiindelikafadulden

Cafelattenin de dediği gibi Benefit High Beam kullanıyoruz biz çoğumuz canım.

efet çok ihmal ettin :delphin: nerelerdesin bakim sennn:umursamaz:

Uzun aradan sonra tekrar buralardayım canım, gezelim görelim turundan sonra tatil bitti artık :)

nemlendiriciyi sürdükten bi dakika sonra hemen primer sürüyorum 2 dakika bekliyorum fondötenimi sürüyorum .. yanlis mi yapiyorum :)

banada bi yardim edermisiniz .. :)

nemlendiriciyi sürdükten bi dakika sonra hemen primer sürüyorum 2 dakika bekliyorum fondötenimi sürüyorum .. yanlis mi yapiyorum :)

banada bi yardim edermisiniz .. :)

canım nemlendiriciyi sürdükten sonra en az 5 10 dk. beklemeni öneririm cilt iyice emsin kuru cilde yada iyi nemlenmemiş cilde uygulayınca pütür pütür bi görüntü olabiliyor
primerı sürdükten sonrada enaz gene 5 10 dk bekleki primer daha ıslakken fondoten sürünce istediğin etkiyi göremeyebilirsinbayanssulusmile

canım nemlendiriciyi sürdükten sonra en az 5 10 dk. beklemeni öneririm cilt iyice emsin kuru cilde yada iyi nemlenmemiş cilde uygulayınca pütür pütür bi görüntü olabiliyor
primerı sürdükten sonrada enaz gene 5 10 dk bekleki primer daha ıslakken fondoten sürünce istediğin etkiyi göremeyebilirsinbayanssulusmile

canim benim cok saol yardimin icin .. bende diyordum niye primerin bi etkisini göremiyorum diye, demekki hic beklemedigin icinmis .. tekrar saol canim ..

:1hug:

Ablalarrr benım cıldım cook yaglıı,fondeten suruorum 10dk sonra burnuma bı dokunuyorum yag fıskırıo resmenn. Napmam gerekıoo?? Bde göz kapagıma surdugum kalem herzaman ust kapakta ız yapıo :((

Ablalarrr benım cıldım cook yaglıı,fondeten suruorum 10dk sonra burnuma bı dokunuyorum yag fıskırıo resmenn. Napmam gerekıoo?? Bde göz kapagıma surdugum kalem herzaman ust kapakta ız yapıo :((

Canım öncelikle yağ salgılanmasıyla ilgili hormonal bir sorun olup olmadığını araştır, mutlaka doktora git.
Eğer sorun yoksa cilt bakım ürünlerine dikkat et, yağı dengeleyici sebum düzenleyici ürünler kullanmaya çalış.
Fondötenlerinin su bazlı ve mineral içerikli olmasına özen göster.
Pudra kullan.
Gözüne sürdüğün kalemden sonra üst kapağa da bir miktar pudra sür, hem aydınlatır hem kalem izini kısmen engeller.
Tabii kalemin yapısı da çok önemli, akmayan kalemlerde böyle sorun pek olmaz.
Yine de olmuyorsa kalem yerine eyeliner kullanmanı tavsiye ederim, akmaz kokmaz iyidir yerimseniben

Back