• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Fondöten almak istiyorum fakat cildim yağlı. Yağlı ciltlere köpük fondötenler mi daha iyi gelir yoksa yanlış mı duymuşum? Bu arada almak istediğim üründe maybelline affinitone.

Arkadaslar merhaba
Bugday tenlıyım, T bolgem cok yaglı fakat yanaklarım kuru. Onerebılcegınız fondoten markası ve rengı nedır?
Tesekkurler sımdıden hihoyyythihoyyyt

Arkadaslar merhaba
Bugday tenlıyım, T bolgem cok yaglı fakat yanaklarım kuru. Onerebılcegınız fondoten markası ve rengı nedır?
Tesekkurler sımdıden hihoyyythihoyyyt

merhaba
fondoten önerisi yapılabilir ama bence en iyisi gidip denemen rengi denemeden anlaşılmaz çünkü sana tavsiyem ben bu aralar mineralli ürünlere fena sarmış durumdayım hem cildime zarar vermicek hem bakım yapıcak hemde muhteşem görünücek diye diye almaya karar verdim şuan id mineral youngblood ve bella piere markaların ürünlerini deneyip karar verme aşamasındayım bence normal fondoten yerine mineralli ürün tercih edin hem de son kullanma tarihi derdiniz olmasın :))
reklam gibi oldu biraz bu arada benimde cildim senin gibi yanaklar kuru t bölgesi yağlı fondoten sürüpte iyice cildimi havasız bırakmak istemiyorum ben :)

ya kızlar ben mac concealer almak istiyorum malatyada satan biyer bulamadım netten alacam da rengini nasıl ayarlayacam krdi diye biri vardı o satıyodu onuda bulamadım bana yardımcı olun:(((

ya kızlar ben mac concealer almak istiyorum malatyada satan biyer bulamadım netten alacam da rengini nasıl ayarlayacam krdi diye biri vardı o satıyodu onuda bulamadım bana yardımcı olun:(((

canım krdi mac satmıyo bildigim kadarıyla
sen mac in sitesine bak ordan tutturmaya çalış baska yapcak bişi yok

Merhaba bende beyaz tenli , mavi gözlü, kumralım bana ne renkler önerirsiniz,far ve ruj ?
slm bende beyaz tenli ve mavi gözlüyüm genelde gri tonları kullanıyorum ama siyah,koyu mavi kahve tonları ve moruda çok yakıştırıyorum ama deneyerek senin doğru rengini bulman lazım ruja gelince açık renkleri tercih ediyorum çünkü göz makyajına yoğunlaşmayı seviyorum göze hafif tonlarda makyaj yaparsan kırmızı bordo tonlarını kullanabilirsin canım :)
yaa bnde eyeliner süremiorm nasıl eyeliner alimm:)
kalem şeklinde olanlardan al canım ama ondan önce kalemle deneme yap elin alışsın
ben flormarın aldım daha kolay sürülüyor normal eyelinerden :)

bende istiyorum canım ama deneyemediğim için alamadım malesef ben şöle bir mantık yürütmüştüm ben en açık renk olanı alıyorum buda macta da böle olucak yane 15 veya 20 almam lazım nettede swatchlarına baktım ama genede kararsız kaldım :)

merhaba kısslarr sizden göz makyajım konusunda yardım istiyorum
efendime söyleyem şimdi benim göz kapaklarım çok düşük yane gölgeli makyaj yapsamda belli olmuyor pek anlayıon artık :):) ama çoğusu da diyorki asıl gölgeli makyajı düşük göz kapağı olanlar yapmalıymış ki gözleri daha büyük görünsün şimdi yardımcı olursanıs ve de resim koyarsanıs anlamamıs için süüperr oluyrrr
düşük göz kapağı olan hatunlar nasıl gölgeli makyaj yapacaklarr *???

merhaba kısslarr sizden göz makyajım konusunda yardım istiyorum
efendime söyleyem şimdi benim göz kapaklarım çok düşük yane gölgeli makyaj yapsamda belli olmuyor pek anlayıon artık :):) ama çoğusu da diyorki asıl gölgeli makyajı düşük göz kapağı olanlar yapmalıymış ki gözleri daha büyük görünsün şimdi yardımcı olursanıs ve de resim koyarsanıs anlamamıs için süüperr oluyrrr
düşük göz kapağı olan hatunlar nasıl gölgeli makyaj yapacaklarr *???
canım nette biraz araştir istersen burda pek kimse bulunmuo sen bi göz resmini ekle açıkken kapalıyken falan ona göre bakalım :)
Eki Görüntüle 43057

arkadaşlar bu koyu yeşil hat çekilen far krem far yada sıvı far mı nasıl bi far uygulanmış :sm_confused:

canım bence ıslak kuru kullanımlı far kullanmış aynı tonlarda çünkü tüm makyajı sılatıp far fırçasıyla o görüntüyü vermiş :)

ya nasıl anlatacağımı,nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum,bu rujun bir ismi var mı onu da bilmiyorum...fisfisfis ama şöle söliim canm,kum rengi,bej rengi böle hafif parlak yapıyolar ya dudaklarını...bronz makyajla hatta gidiyo o...öle bi ruj önerir misinz bana ya?lütfen çok istyorum:sm_confused:

Kızım 14 yaşnda.sene sonunda balosu var.Nasıl bi makyaj yapıcağını düşünüp duruo yardımcı olrmusunuz?
açık pembe mavi tonlarında bi makyaj olur dudağada parlatıcı resim bulup eklicem canım :)
ya nasıl anlatacağımı,nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum,bu rujun bir ismi var mı onu da bilmiyorum...fisfisfis ama şöle söliim canm,kum rengi,bej rengi böle hafif parlak yapıyolar ya dudaklarını...bronz makyajla hatta gidiyo o...öle bi ruj önerir misinz bana ya?lütfen çok istyorum:sm_confused:

nude tonlarda ruj soruyorsun sanırım bi resim eklersen o renklerde bakalım :)tam olarak

pek resim arayamadım bu yardımcı olur umarım birazcıkda olsa :)))
ama bence yanaklara haifif pembe allık maskara açık mavi açık pembe far dudaklara parlatıcı yeterli olur
ama ben hiç yapmamıştım sanırım ortaokulda yaaa :)))

resim alıntıdır.

Son düzenleme:
kızlarr bende bi konuda yardım rica edicem ben esmerim saçlarımı çikolta kahveye boyadım ama allık konsunda kararsızım pembe allık kullanıyorum ama bana pek gitmediğini düşünüyorum sizce nasıl bi allık kullanmalıyım ve ten rengim de buğday tenli değilim biraz dha koyusu yanii önerilerinizi bekliyorumm

Back