Makyaj şart mı?

Bazı işyerleri zaten şart koşuyor klasik giyim + makyaj. İK dan uyarı alabiliyorsun bu sebeple.
Elbette böyle olmayan da bir dolu şirket var.

Hostesler dışında var mı

Yani klasik de giyerim elbise de giyerim ama makyaj yapmam mesela

Hatta bir dönem etek ceket takımlarım bile vardı o Zaman da yapmazdım

Klasik giyim yağlı boya tablo olmayı gerektirmez ki

Müşterim de boyama değil beynime baksın

Bir dönem biz doğal takılırken bir stajyer vardı herkes onu bizden 10 yıl kıdemli sanardı

Şimdi de arada beni sekreter sansalar da makyajsız hayatımdan memnunum x bey İ soruyorlar o yoksa da x beyin eşi varmış diyorlar benim deyince inanmıyorlar

Öyle yerler tabiki var ama bu kesin ve katı bir kural değil, heryerde böyle diye birşey yok. İş yeriyle ilgili ön bir araştırma, bilgi edinme şansınız olursa zaten azbuçuk nasıl gitmeniz gerektiğini anlarsınız veya garanti olsun dersenız görüşmeye makyajlı gidersiniz. Önemsenmıyorsa makyaj yapmamaya devam eder, değilse yaparsınız. Hepsi bu.
Makyaj yapmamak için, makyajlı olmam gereken yerde çalışmam demediğinize göre sizin geleceğinizi etkileyen birşey yok. Rahat olabilirsiniz yani.

Yehhu yaşasın makyaj yapmayan kadınlar...Canınız paşa gönlünüz nasıl istiyorsa öyle davranın. Bende makyaj yapmam. Makyaj malzemem dahi yoktur. Ama devir görsellik devri. İnsanlar bir tuhaf. Sunum çılgınlıklarını bilirsiniz. Kendinize misler gibi bakıyorsunuz. Makyaj yapıp yapmamak sizin lüksünüz olmalı. Ha erkeklere gelince neden bizi etkilemek için gözlerine kara kara şeyler sürmüyorlar?

Ayy en sinir oldugum sey erkekler soyle kiz sever voyle kiz sever diyen kadinlar. Cok merakliydim o kekolarin beni guzel bulmasina der gecerdim ben olsam. Ben cok severim makyaji eyelinerinden konturune kadar cok guzel yapar cevremden de iltifat alirim. Ama yapabilen insan kullanmali bence. Bazisi suruyor cart pembe ruju, yamuk eyeliner, akmis rimel, un kurabiyesi gibi pudra falan berbat duruyor. Makyaj guzellesmek icin degil guzel yerlerini meydana cikarmak icindir. Yoksa palyaco gibi durur zaten. Onemli olan sizin kendinizi nasil iyi hissettiginiz. Makyajli makyajsiz farketmez

aynen yakışan yapsın bende yapmam sevmemde nadiren çok hafif yaparım onada şaşırırlar sanki boya badana yapmışım gibi millette ne göz var anlamıyorumki
bi arkadaşım vardı onunda yüzü çok beyazdı ama çok güzeldi bir kere makyajlı gördüm şok oldum bir insan makyaj yapınca çirkinleşebilirmi çirkinleşmişti resmen güzelim kız

Canim bende senin kafandanim. Bende cok baski görüyorum ama hiç takmiyorum :) isteme günümde bile kuaförde makyaj yaptirdim kizla birbirimizi yedik hafif yap diye sürekli söylendim :) nasil kendini iyi hissediyorsan öyle kal.

Benim de göz altlarim mor ve malesef biz şanssız insanlarız.
Ben de az makyaj yaparım normal de.
Mesela bugün yapmadım herkes neyin var bugün noldu uyumadin mi diye sordu hatta öğrenciler bile sordu öğretmenim sana ne oldu diye mesela .
E haliyle bunları duyunca üzülüyor insan yarın biraz makyaj yapayım bari diyorum mesela cidden bi baskı oluyor negatif şeyler duymak istemiyorum çevremden.

Hiç alıştırmamak lazım çevreyi demek ki

Ben esmerin göz altlarım mordan ziyade koyu renk dediğiniz gibi. Siz ne kullanıyorsunuz ben pek çare bulamadım da? The balmın concealerını almıştım bi kere berbat bir şeydi çizgilere doldu daha koyu gösterdi. Sanırım önce corrector sürüp üzerine aydınlatıcı bi şeyler sürmek gerekiyormuş. Siz nasıl yapıyorsunuz önerebileceğiniz bir şey var mı?

ya inanmazsın, arkadaşım bir bankada çalışıyor, hem de mühendis olarak, müşteriyle hiç işi yok.
topuklu, klasik giyim ve makyaj yapmak zorunda.
ben de çok şaşırdım duyunca.

Hayir, şart değil tabi ki, bence sadece tercih. Seven, isteyen yapar, istemeyen de yapmaz. Ben kendime makyaji yakistirmiyorum mesela.

Hiç şart değil. Ben dogal halimi daha cok severim.
Erkeklerde öyle kadınları sevmez hepsi değil en azından. Hem hiç umrumda degil:))
Bakım makyaj yapmak demek değil ki. Temiz olmak demek. Cilt, saç, tırnak, tenin, agiz bakimin, temiz kokmak, temiz giyinmek ve daha bir suru ornek verebilirim. bunlardır bakım.
Ben kendimi böyle çok seviyorum deyin:))

Kaş almadığım için makyaj yapınca annesinin rujunu süren yaramaz kızlar gibi duruyorum
O kadar doğal o kadar masum bi güzelliğim var yani
Profosyonel makyaj denemedim gerçi hiç

Yok sart degil. Hayat senin hayatin. Ister yap ist er yapma kime ne

Erkekler makyajlı mı seviyormuş :) 1 yıllık sevgilim makyajsız sevdi, yüzüme en ufak bir şey sürsem makyaj güzelliğini bozuyor yapma der.. Yaşımız da aynı sayılır seninle :) Bence bunları düşünmek için erken cildimiz zaten şuan süper :)

Bende hiç sevmem makyaj yapmayı...Kendi kendime itici geliyorum niyeyse aynaya baktığımda..Dogal daha guzel hissediyorum kendimi..Bana da diyenler oluyor şunu sur bunu yap bilmem ne diye bende ihtiyacı olan yapsın ben ihtiyaç olarak görmüyorum diyorum onlara...

Valla aşırı makyaj yapıp suratı palyaço suratına çevirmek hiç güzel olmuyor .Belki belli belirsiz makyaj hoş olabilir.Ayrıca erkekler de doğal kızları daha çok beğeniyor diye biliyorum

İnsanlar makyajlı kadını bakımlı makyajsızı bakımsız ve paspal olarak görüyolar nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…