Makyaj şart mı?

Makyaj candır ya (nickime ayıp olmasın)

Yapmak zorunda değilsiniz ama kadınlar yaratılışı gereği süsü püsü sever abartmadığınız sürece dozunda bir makyaj kendinizi iyi hissettirir diye düşünüyorum.
Ağır fondotenler kullanmak yerine renkli nemlendiriciler kullanabilirsiniz içinde SPF olanlardan.
Makyaj yapmak için illa kusurlu bir cildinizin olması gerekmez güzelliğinize güzellik katmak istersiniz her kadın gibi

Makyaj olayı biraz da ne giydiğine bağlı bence, iş hayatında klasik giyiniyorsan makyaj mecburi oluyor, ama onun dışında gerekmiyor çoğu zaman.
Çok gençsiniz, bana kalırsa hiç bir ortamda ağır makyaj yapmamalısınız.

aman ne meraklılar o kimyasalları yüze değdirmeye daha çok gençsin yapmak zorunda degılsın güzelim tertemiz cildine bir şey sürme bence .

Hangi erkek makyajli kiz seviyomus?
Bana hic gelmedi oylesi. Tam tersine ddenizden yeni cikmis halime bayilirlar.
Ben de hic makyaj yapmam
Ayrica insan makyajsiz da guzel olabilir,bak erkeklere...hangisi gozalti morluguna kapatici suruyor??
Boyle deyince yaslanmis hissediyorum ama lise sondaki üniversitedeki kizlara bakiyorum makyaj,giyinis tarzi...asla inanamiyorum yaslarin yirmiden kucuk olduguna. Hic hos degil bence

Neden bu kadar sert bir üslupla yazdınız ki alt tarafı makyaj konusu? Ben halimden memnunum dedim, gelecekte arkadaşlarımın dediği gibi "iş, eş bulma" konusunda sıkıntı çıkarır mı, bakımsız mı duruyor diye. Soru açıktı ve belirgindi gayet. O morluk geçmiyor ayrıca genetik ve kaç tane doktorla görüştüm bu konuda. İstersen bilmem kaç bin dolarlık ürün olsun kozmetik cilde zarar verir, bu konuda yanlış düşünüyorsunuz bence. Onun dışında dediğim gibi hayatta belirli bir konuma gelmiş insanların görüşlerini merak ettiğim için yazdım. Eğer gerçekten şartsa kullanmak zorunda kalırım zaten.

Ben bir dönem çok makyaj yaptım, gotik akımı zamanlarında Artık çok sıkıldım ve yapmıyorum, dahası yapmak istesem bile cildim kaldırmıyor. Baş ağrısı, pörtleyen sivilceler derken hiç yapmasam daha iyi moduna giriyorum.

Makyajı ben de severim ama kendimde değil insana ayrı bir hava kattığını inkar edemeyeceğim tabii haklısınız

Giyim konusu da var tabii. Yani iş hayatında mecbur yapmak gerekiyor o zaman

Şu mantığınız çok yanlış bence. Çevremiz kimyasal atıklarla, pis dumanlarla, sigara kokularıyla, abur cuburlarla, sorunlu insanlarla doluyken kalkıp da kimyasal zararlı bir şey kullanmam derseniz cildiniz gittikçe daha da kötü olur. Ayrıca hangi doktorlar göz altı morluğu geçmez dedi merak ettim? Bal gibi de geçer, geçiyor. Tamam fandoten cart curt güzel değil ama bakım da yapmazsanız olmaz. Ben aynaya baktığımda aydınlık parlak bir cilt görünce mutlu oluyorum. Göz altı morluğu da o aydınlığı alıyor maalesef. Bu yüzden göz çevresi en önem verdiğim yerdir. Daha iyi bir doktora gitmelisiniz bence.

Sert değil, sert konuşmam daha farklı.
Soruyu boş açtığınızı düşündüm. Makyajın şart olmadığını, bunları bunları söylüyorlar diye yazdığınız şeylerin aslında öyle olmadığını kendinizde gayet biliyorsunuz ve makyaj konusunda zaten belli bir fikriniz var bence. Onun dışında ileride iş hayatında kullanmak zorunda kaldığınızda, kullanıp kullanmayacağınıza ozaman geldiğinde duruma göre karar verebilirsiniz. Çok zor bir karar olmasa gerek.
Hayatınızda hiç belirli bir konuma gelmiş insanları görmediğinizi varsayarak söyleyebilirim ki çok sade, makyajsız kadınlarda var, aşırı süslü olanlarda var. Hergün makyajlı olacaksın iş hayatında veya makyajsız olabilirsin diye kesin birşey söyleyemeyiz. 20 yaşındaymışsın henüz bilemeyiz nerede ve ne konumda olacağını, nerede çalışıcağını, şartlarını.

Bence makyajsız ölü gibi oluyoruz, makyaj yapmayipta capcanlı durani görmedim ben.
He ben yapıyor muyum? İse giderken mutlaka yapiyorum ancak h. Sonları asla yapmam.

Kimyasal kullanmam demedim ki sadece şart olmadıkça yüzüme kullanmak istemiyorum dedim. Ya tamam siz mutlu olabilirsiniz ama siz olursunuz yani ben dikkat etmem bile. Genetikse geçmiyorrr, her gittiğim dermatoloğa sordum bunu. Çocukken bile varmış kendi rengi öyle.

Bence goze batmayan bi makyaj olmali.Bombos bi yuz ne yalan soylim benim de hosuma gitmiyo.Bi goz kalemi bi ruj olsun ama biraz olsun yani.Bazen sadece ruj ve pudra surerim.O bile yeter.

Senin gibilere ne çok özeniyorum bir bilsen. .. benim rimel hastalığım var, hastalık diyorum çünkü 10 senedir rimelsiz geçen bir günüm yok . Kirpiklerim uzun ve gür ..rimel sürünce iyice çileden çıkıyor ,takma kirpik gibi oluyor . Güzel aslında ama insanların itici bakışlarından sıkılmaya başladım artık .iki kişi beğeniyorsa üçüncü kişi muhakkak laf sokuyor "o ne iyyy örümcek bacağı gibi "diye doğallık candır :) severim kendisini ama uzun süredir hasretiz

İş görüşmelerinde önemli diye yazanlar oldu, işte önemli olduğunu söyleyenler hatta bu yüzden uyarı veren şirketlerin olduğunu yazanlar oldu. Belki bu konu yüzünden gerçekten iyi bir iş görüşmesinde eksi puan alabilirim. Bunları merak etmemin nesi tuhaf anlamadım? Ki önemliymiş gayet de. Boş veya dolu herneyse...

Ben de goz altı morluklarından muzdarip biriyim az uz değil hatta baya siyaha yakın göz çevrem. Unide kapatici kullanmaya başladım ve iyi ki yapmışım.

Şimdi işyerinde bi arkadaşım var makyaj yapmayı sevmedigini söylüyor sürekli. Gözaltı morlukları var ve gözlerine kalem çeker rimel sürer başka bir şey yapmaz ruj sürdüğünü bile görmedim hiç arada parlatıcı gibi bir şey sürüyor sanırım. ben ona birkac kapatici kullanmasını tavsiye ettim hatta kapatici da aldı ama çok az kullandi. Useniyormus, ne gerek varmış, böyle daha doğal seviyormuş vs vs... Oysa kullandığında herkesten mükemmel tepkiler aldı ama arkadaş çok üşengeç ve doğal... Bence iki hali arasında dağlar kadar fark ediyor. Göz altı morlugu olmayan hiçbir arkadaşıma makyaj yap hiç olmazsa şunu sur dememisimdir banane

Ama o morluk siyahlık kapatılınca bütün ifaden görünüşün degisir. Makyaj ille de ağır fondotonler kat kat kapatıcılar farlar allıklar demek değil ki. Hafif bir makyajla yüzü gölgeler içindeki sokak çocuğu görüntüsünden bakımlı şık kadın görüntüsüne geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…