Arkadaşlar bugün watsons' tan bir allık fırçası alayım dedim. Alırken çok fazla incelemedim. Eve gelince inceledim üzerinde pudra fırçası yazıyor.Ve kullandıktan sonra sabunlu suyla yıkayın ve kurutun yazıyor.Her kullanımdan sonra yıkamak olur mu hiç?1 gün kullanıp bir gün yıkanacak çok saçma.Bir de allık fırçasıyla pudra fırçası fark eder mi ki?
merhabalar makyaj fırça seti olarak internet üzerinden alibabaexpres ten aldım gerçekten çok güzeller sadece 29 TL 24 parça düşünenlere önerimdir kaçırmayın derim Eki Görüntüle 1310195
Hayır ben 3 defa sipariş verdim hiç bi sıkıntı olmadı kargo süresi 1 aya yakın ve ürünler gerçekten çok güzel önemli olan alırken ücretsiz kargoyu seçmeniz aksi takdirde pahalıya gelirmerhaba canım bikaç soru sorabilir miyim? gümrükte sıkıntı çıktı mı ve kaç günde geldi acaba? bi de kaliteleri nasıl yumuşak mı fırçalar kıl döküyo mu? kusura bakma çok soru sordum ama ben de almak istiyorum ve burda iki fırça parasına 24 parça olunca :)
Hayır ben 3 defa sipariş verdim hiç bi sıkıntı olmadı kargo süresi 1 aya yakın ve ürünler gerçekten çok güzel önemli olan alırken ücretsiz kargoyu seçmeniz aksi takdirde pahalıya gelir
arkadaşlar ben de ilk başladım makyaja fırçam yok ama çok çeşit fırça var allık için hangisi bb krem için hangisi pudra için hangisi karar veremiyorum yaa yardımcı olun
arkadaşlar ben de ilk başladım makyaja fırçam yok ama çok çeşit fırça var allık için hangisi bb krem için hangisi pudra için hangisi karar veremiyorum yaa yardımcı olun
fondöten fırçası var bende de sadece ama bazıları yuvarlak stripping mi ne deniyor o fırçayla yapıyor hangisi iyi bilmiyorum pudra içinse bir sürü fırça var sen ecotoolstaki büyük fırçayı mı kullanıyorsun? allık için ise açılı olanlardan bakacağım canım sağol ama bir çok marka var the balm, realtech, ecotools ve diğer uygun olanlar
fondöten fırçası var bende de sadece ama bazıları yuvarlak stripping mi ne deniyor o fırçayla yapıyor hangisi iyi bilmiyorum pudra içinse bir sürü fırça var sen ecotoolstaki büyük fırçayı mı kullanıyorsun? allık için ise açılı olanlardan bakacağım canım sağol ama bir çok marka var the balm, realtech, ecotools ve diğer uygun olanlar
sağol canım ecotools un büyük fırçasını aldım yumuşacık sağol =) allık fırçası avondan almış bulunmuştum zaten ama eskidiği zaman açılı alırım, bb krem için de o yassılardan var ama yuvarlaklar mi iyi yassı mı bilmiyorum pek elim alışık olmadığı için zor geliyorben pudra için ecotoolstaki büyük fırçayı kullanıyorum evet :) alalı 4 sene falan oldu maşallahı var fırçalar bir tane kıl dökmedi daha :) açılı allık fırçası da eklips indirimdeydi aldığımda kılları sert biraz ama allık fırçası olduğu için çok önemsemedim açıkçası
sağol canım ecotools un büyük fırçasını aldım yumuşacık sağol =) allık fırçası avondan almış bulunmuştum zaten ama eskidiği zaman açılı alırım, bb krem için de o yassılardan var ama yuvarlaklar mi iyi yassı mı bilmiyorum pek elim alışık olmadığı için zor geliyor
en doğru seçim yuvarlakgüle güle kullan :) ben de bilmiyorum yuvarlak fondoten fırçası hiç kullanmadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?