• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj İçin Fırça ve Aplikatör Önerileriniz

Arkadaşlar bugün watsons' tan bir allık fırçası alayım dedim. Alırken çok fazla incelemedim. Eve gelince inceledim üzerinde pudra fırçası yazıyor.Ve kullandıktan sonra sabunlu suyla yıkayın ve kurutun yazıyor.Her kullanımdan sonra yıkamak olur mu hiç?1 gün kullanıp bir gün yıkanacak çok saçma.Bir de allık fırçasıyla pudra fırçası fark eder mi ki?

Son düzenleme:
Kızlar benim gelin makyajımı yapan makyöre sormultum bende bunu.Macin fırçasını almak istiyorum ama çok pahalı demiştim.O da bana Flormardan alabilirsin dedi.
Fiyatını tam hatırlamıyorum ama çok makuldü siyah saplı uçları beyaz fondöten fırçası.Aynı mac gibi...Deneyin deneyin deneyin: )
Hem elinizi yüzünüze sürmemiş olursunuz.

En iyi fırçalar Mac ve Real Techniques'in ürünleri.Onlarında fiyatları el yakıyor.
Hem iş gören hem uygun fiyatlı ürün olarak tavsiye edebileceğim fırçalar Ecotools,The Balm,Flormar fırçaları.
Bence gayet başarılı ve güzeller.:16:

merhabalar yüz şekillendirmek için bir bronzer fırçası ve göz makyaj fıça seti arıyorum. ecotoolsu duydum ama bronzer fırçasını bulamadım. kaliteli ve çok uçuk maliyetlerde olmayan fırça önerileriniz var mı acaba? şimdiden çok teşekkür ederim ! :)

Flormar ve Avon'un allık fırçalarına bakabilirsin canım.Kesik uçlu,açılı olanları isteğini karşılayacaktır:)

buğulu bir göz makyajı yapmak adına flormar karıştırma fırçasımı the balm mı?

the balmın fırçası yanlış bilmiyorsam 16 tl ve iki uçlu olduğu için bir ucuyla farını sürüp diğer ucuyla karıştırabilirsin, o yüzden ben the balmın fırçası diyorum :))
bu arada eğer tatmin olmazsan googleye ikisinin adını yazıp makyaj bloglarının yorumlarını da okuyabilirsin gerçekten çok yardımcı oluyorlar :46:

Arkadaşlar bugün watsons' tan bir allık fırçası alayım dedim. Alırken çok fazla incelemedim. Eve gelince inceledim üzerinde pudra fırçası yazıyor.Ve kullandıktan sonra sabunlu suyla yıkayın ve kurutun yazıyor.Her kullanımdan sonra yıkamak olur mu hiç?1 gün kullanıp bir gün yıkanacak çok saçma.Bir de allık fırçasıyla pudra fırçası fark eder mi ki?
benim allık ve pudra fırçalarımın tek farkı pudra fırçasının daha geniş allık fırçasının daha küçük olması :) yani pudra fırçası daha büyük bir alan allık fırçası daha küçük bir alan için :) bence kullanabilirsin fazla büyük değilse bir sorun çıkarmaz, ve sadece çok kirlendiğinde yıkanmalı benim bildiğim kadarıyla :)

kızlar bende size birkaç fırça tavsiyesinde bulunabilirim.bunlardan ilki ecotools un concealer fırçası..uygun fiyatlı alınabilecek muhteşem bir fırça.ben gratis indiriminden 8 liraya almıştım.göz altı kapatıcısı,far ve karıştırma fırçası olarak kullanıyorum.bayılıyorum.kaç aydır kullanıyorum o kadar yıkıyorum bir kıl dökmüş değil alın aldırın der şiddetle tavsiye ederim..
pudra fırçası olarak da yine ecotools u öneririm yumuşacık bir fırça.pudrayı çok doğal uyguluyor.onu da indirimden almıştım.fiyatını tam hatırlamıyorum ama 15-20lirayı geçmez sanıyorum.
allık fırçası olarak avon kesik uçlu açılı allık fırçası.
fondotende ise real techniques expert face brush.bu da muhteşem ötesidir.fondoteni öyle uygular ki performansına inanamazsınız.onun da fiyatı 50 tl.

bugün gratiste gezerken essencenin pudra ve allık fırçalarını gördüm
kullanan var mı işe yarar mı?

kızlar ben de göz altı kısmı için fırça almak istiyorum ama ne tarz fırça alsam bilemedim.siz ne tarz fırça kullanıyorsunuz?

kızlar benim bi sorum daha olacaktı :27::27:
ben far olarak toz farlardan aldım kullanırken normal aplikatör olanlarla sürüyorum ama acaba fırçayla mı kullansam diyorum.ayni sizce hangisi daha iyi olur.rıfça mı yoksa aplikatör mü?

kızlarr ben oriflame satışı yapıyorum. bana oriflameden daha önce deri kabında 3 lü fırça seti geldi hediye olarak. bende onu 25 TL ye satmayı düşünüyorum. facede sayfam var bi inceleyin derim... taşlı ve çok şık.
face ye ...olarak yazın sayfamda ekli resmi var. genelde begeniliyor yani kendim satıyorum diye deil ama bi bakın derimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ecotools fırçalarına çok benzer Gratis'e kendilerine has marka olan eklips'in fırçaları geldi. :KK59:

"Hayvanlara bir zararı olmadan üretilmiş, bambu saplı, doğa dostu diye tanıtılan fırçaları var." Ecotools'a çok benziyor görünümü fiyatı da onlara göre uygun.:KK14: Ben denemek için pudra fırçasını almıştım. Alternatif ararsanız aklınızda olsun. Bu da pudra fırçasının bir blogdan alınmış görüntüsü. Yıkadım benim fırçamın kıllarında bir dökülme olmadı bu arada :KK36:

Eklips Pudra Fırçası.JPG

kızlar benim bi sorum daha olacaktı :KK53::KK53:
ben far olarak toz farlardan aldım kullanırken normal aplikatör olanlarla sürüyorum ama acaba fırçayla mı kullansam diyorum.ayni sizce hangisi daha iyi olur.rıfça mı yoksa aplikatör mü?

Merhaba canim ben genelde firca kullaniyorum. Sadece far sürmek icin kisa uclu sert olanlardan öneririm.

Uygun fiyatlı fırça arayanlara Eklips, Ecotools öneririm ama Gratis ve Watsons'ta indirimde denk gelirseniz Real Techniques fırçalar cidden çok iyidir.
Ama ben bir fırça alayım seneler kullanayım zaten iyi de makyaj yaparım paraya da kıyarım derseniz MAC derim fırçaları cidden çok güzel şu ana kadar 7-8 tane fırçasını aldım hepsinden de çok ama çok memnunum.
Eğer Türkiye pazarından çekilmeseydi İnglot'un fırçalarını da önerirdim bir çok fırçası MAC'in muadili ve bir de ne yazık ki ülkemizde satılmayan Sigma'nın fırçaları var ki onlar da şahanedir.
Hem MAC'te ki fırçaların bire bir aynısı olan fırçaları çok iyidir ayrıca kabuki serisi fırçaları şahanedir keşke ülkemizde de satılsa ne süper olurdu.:)

Profesyonel makyaja yakin bir makyaj yapmak istiyorsaniz (hem de gece makyaji gibi durmayan, dogal duran), kesinlikle MAC'in fircalarini kullanmalisiniz. Ben 2 yildir cevremdeki insanlara da makyaj yapiyorum dugune gidecekleri zaman veya onemli bir gunleri oldugunda, her zaman her urunu firca kullanarak yuze uyguluyorum. goz icin KESINLIKLE aplikator kullanmayin, her zaman firca kullanin. Golgelendirme yapmak icin MAC 217 yi siddetle tavsiye ediyorum. Fondoten veya BB krem uygularken de ben Beauty Blender adinda bir sunger kullaniyorum, ama sanirim Turkiye'deki magazalarda satilmiyor.
Kullandigim cok cesitli sayida firca ve urun var, isteyenlere makyaj konusunda yardimci olabilirim urun onerisinde bulunup tuyolar verebilirim =)

mac 217 de güzel ama mac 224 de çok başarılı..genelde elim mac 217ye gitsede şu sıralar mac 224 kullanıyorum ben.mac fırçaları üzerine başka fırça tanımam çok başarılılar :) piyasada pek çok muadil fırça var elimde mac fırçaları haricinde muadil fırçalarda var ama ben şahsen macdeki fırça performansını diğer fırçalarda bulamıyorum

Back