merhabalar yüz şekillendirmek için bir bronzer fırçası ve göz makyaj fıça seti arıyorum. ecotoolsu duydum ama bronzer fırçasını bulamadım. kaliteli ve çok uçuk maliyetlerde olmayan fırça önerileriniz var mı acaba? şimdiden çok teşekkür ederim ! :)
buğulu bir göz makyajı yapmak adına flormar karıştırma fırçasımı the balm mı?
benim allık ve pudra fırçalarımın tek farkı pudra fırçasının daha geniş allık fırçasının daha küçük olması :) yani pudra fırçası daha büyük bir alan allık fırçası daha küçük bir alan için :) bence kullanabilirsin fazla büyük değilse bir sorun çıkarmaz, ve sadece çok kirlendiğinde yıkanmalı benim bildiğim kadarıyla :)Arkadaşlar bugün watsons' tan bir allık fırçası alayım dedim. Alırken çok fazla incelemedim. Eve gelince inceledim üzerinde pudra fırçası yazıyor.Ve kullandıktan sonra sabunlu suyla yıkayın ve kurutun yazıyor.Her kullanımdan sonra yıkamak olur mu hiç?1 gün kullanıp bir gün yıkanacak çok saçma.Bir de allık fırçasıyla pudra fırçası fark eder mi ki?
kızlar ben de göz altı kısmı için fırça almak istiyorum ama ne tarz fırça alsam bilemedim.siz ne tarz fırça kullanıyorsunuz?
ecotools un göz altı kapatıcı fırçasını tavsiye ederim canım
o markayı biliyorum bambudan yapılıyo galiba yanlış hatırlamıyorsam
kızlar benim bi sorum daha olacaktı
ben far olarak toz farlardan aldım kullanırken normal aplikatör olanlarla sürüyorum ama acaba fırçayla mı kullansam diyorum.ayni sizce hangisi daha iyi olur.rıfça mı yoksa aplikatör mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?