Makyaj İçin Fırça ve Aplikatör Önerileriniz

merhaba arkadaşlar ben mac den fırça almak istiyorum ancak burada mac yok. nasıl alabilirim ?

The Body shop fondöten fırçası kullanıyorum ve çok memnunum. Oldukça uygun bir fiyata almıştım . 30 tl. civarındaydı

kızlar bende avonun fırçalarından kullanıyorum özellikle allık fırçasına bayılıyorum internette bir araştır fiyat olarakta çok çok uygun

Eklentiler

• $03022011338.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 183
  • $Avon-ANGLED-ALLIK-FIRCASI-5-90-TL-lt__47185274_2.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 1.064
Ecotools'tan allik fircasi aldim gecenlerde. Cok memnunum. Yumusak, kil dokmuyor ve ince bir ucu var. Isime cok yaradi, severek kullaniyorum.

Onermedigim bir marka ise Sigma'dir. Onun da buyuk pudra fircasini almistim, tavsiye uzerine. Kil dokmekten ilerde firca diye birsey kalmayacak. Fircasi da oyle ahim sahim birsey degil, siradan bir kalite. Fiyati pahali ve biraz da sasali diye guzel birsey sanip almistim. Verdigim paraya hala acirim.

Son düzenleme:

ecotools nerden bulabilirim canm?
yves rocher de pudra fırçası almıştm her sefernde sürerken yüzüme dökülüo kılları hiç beğenmedim
innova dan set almştm harika yumuşacık
boyner den boyner markalı aldım deneme amaçlı süper çıktı!

bulduuuuuuuuum tamamen tesadüfen gratis te buldum aldım hemen far fırçaşnı, süper! Pudra fırçasınıda alcam

ben de fondöten fırçası arıyorum ne zamandır ama bulamadım. bi arkadaşım fondöten fırçasıyla fondötenin daha az sürüldüğünü ama daha güzel durduğunu söylemişti. marka önerisi olan var mı?

Sephora'dan fırça aldım ama kıl döküyor sinir oldum.
Sigma almak istiyordum, hem daha uygun fiyataydı ama kalmamış.

www.buyincoins.com
Buradan 32 li fırça seti aldım çantasıyla 14 dolara. Fırçalar çok yumuşak, dökülme yok, süper memnunum yani. Bi göz atın siteye bence. Setin içinde her şey de mevcut. Agled brush, fan brush, kirpik fırçası, ne ararsan...
Site hong kong sitesi, gönderimi de kargo değil postayla yaptıkları için 1 ayı buluyor ürünün gelmesi ama hem çok kaliteli hem çok ucuz.

Son düzenleme:
inglot fırçaları deneyen oldu mu? fondöten fırçası olarak önerileriniz var mı? (mac dışında.)

merhabalar yüz şekillendirmek için bir bronzer fırçası ve göz makyaj fıça seti arıyorum. ecotoolsu duydum ama bronzer fırçasını bulamadım. kaliteli ve çok uçuk maliyetlerde olmayan fırça önerileriniz var mı acaba? şimdiden çok teşekkür ederim ! :)

Bende body shop'ın fırçaları var fena değil bence. The Balm'dan da bir iki fırça aldım ama fondoten fırçası suratımı çizdi

Ben inglot 27tg kullanıyorum mac 187 nin muadili zaten hiç fena değil.hafif bir uygulama sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…