• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj İçin Fırça ve Aplikatör Önerileriniz

Arkadaşlar bugün watsons' tan bir allık fırçası alayım dedim. Alırken çok fazla incelemedim. Eve gelince inceledim üzerinde pudra fırçası yazıyor.Ve kullandıktan sonra sabunlu suyla yıkayın ve kurutun yazıyor.Her kullanımdan sonra yıkamak olur mu hiç?1 gün kullanıp bir gün yıkanacak çok saçma.Bir de allık fırçasıyla pudra fırçası fark eder mi ki?

canım haftada bir kere yıkaman yeterli ben öyle yapıyorum :) far fırçalarını her kullanımdan sonra ama pudra, fondoten, allık fırçalarımı haftada bikere yıkıyorum. Çünkü açıkta duruyo fırçalar ve bakteri oluşumuna çok müsaitler

merhabalar makyaj fırça seti olarak internet üzerinden alibabaexpres ten aldım gerçekten çok güzeller sadece 29 TL 24 parça düşünenlere önerimdir kaçırmayın derim
pembe-24-parca-makyaj-seti.jpg
:D

merhaba canım bikaç soru sorabilir miyim? gümrükte sıkıntı çıktı mı ve kaç günde geldi acaba? bi de kaliteleri nasıl yumuşak mı fırçalar kıl döküyo mu? kusura bakma çok soru sordum ama ben de almak istiyorum ve burda iki fırça parasına 24 parça olunca :)

merhabalar makyaj fırça seti olarak internet üzerinden alibabaexpres ten aldım gerçekten çok güzeller sadece 29 TL 24 parça düşünenlere önerimdir kaçırmayın derim Eki Görüntüle 1310195 :D

merhaba canım bikaç soru sorabilir miyim? gümrükte sıkıntı çıktı mı ve kaç günde geldi acaba? bi de kaliteleri nasıl yumuşak mı fırçalar kıl döküyo mu? kusura bakma çok soru sordum ama ben de almak istiyorum ve burda iki fırça parasına 24 parça olunca :)

Hayır ben 3 defa sipariş verdim hiç bi sıkıntı olmadı kargo süresi 1 aya yakın ve ürünler gerçekten çok güzel önemli olan alırken ücretsiz kargoyu seçmeniz aksi takdirde pahalıya gelir

Hayır ben 3 defa sipariş verdim hiç bi sıkıntı olmadı kargo süresi 1 aya yakın ve ürünler gerçekten çok güzel önemli olan alırken ücretsiz kargoyu seçmeniz aksi takdirde pahalıya gelir

çok teşekkür ederim ilgin için :) evet free shipping olmazsa üründen daha fazla kargo parası bile çıkarabilirler :)

Real techniques fircalarini kullanmanizi siddetle tavsiye ederim, toplamda 8 fircasina sahibim hepsinden de cok memnunum. Biliyosunuz MAC fircalari inanilmaz kaliteli ama fiyat olarak da pahali maalesef. Ben MAC'in sadece 217 ve 224 nolu fircalarini kullaniyorum, onlar benim olmazsa olmazlarim. Ama real techniques markasinin yuz fircalari cok basarili. Fiyatlari da cok uygun. Bir de Sigma diye bir marka var o da MAC'e cok yakin, hatta birebir ayni fircalarini uretiyor, kozmela.com diye bi sitede gordum ben, ona da bakabilirsiniz.

Merhaba,
ben tek bir Markayi öneremem. Tavsiyem komple Set yerine Firca Koleksyonunuzu tek tek alin. Memnun oldugum Fircalar genel olarak MAC indir,ama SE Versyonlarini (Kampanyalarda satilanlar) almayin hayal kirikligi yasarsiniz.
MAC in en cok begendigim Fircalar 109 (ufak kafali allik Fircasi),217 (Far harmanlama Fircasi) ve 210 (Eyeliner Fircasi). En kaliteli Fircalar ama Shu Uemura tarafindan üretiliyor. Türkiyede bulmaniz zor olabilir ve Fiyatlari yüksektir.
Eger denemediyseniz mutlaka Real Techniques by Samantha Chapman i deneyin. Genelde Internette bulabilirsiniz ama ilk cikan serilerin bütün Fircalari fevkaladelerdi. Hepsi sentetik ama dogal gibi hissettiriyor. Fircalarin uzunlugu da Seyahatler icin uygun.
Bunun disinda Sigma nin ilk cikardiklari Fircalari (SS Serisi) almistim ama malesef MAC in Firca numaralarini ayni Modellere kullandiklari icin Kodlarini degistirdiler. Duydugum kadariyla Kalitesi de ilk Serisi kadar iyi degil. Ama yeni Fircalari kullanmadigim icin bu bilgiyi dogrulayamam.
Umarim siye bir nebze yardim edebildim.

Bu konu ile ilgili Makalemi de önerebilirim:

gamzenindunyasi74.blogspot

arkadaşlar ben de ilk başladım makyaja fırçam yok ama çok çeşit fırça var allık için hangisi bb krem için hangisi pudra için hangisi karar veremiyorum yaa yardımcı olun

arkadaşlar ben de ilk başladım makyaja fırçam yok ama çok çeşit fırça var allık için hangisi bb krem için hangisi pudra için hangisi karar veremiyorum yaa yardımcı olun

allık için bence en rahatı açılı allık fırçaları :) pudra için de sık kıllı tok fırçaları beğeniyorum. bb kremi fondoten fırçasıyla sürüyorum ayrı bir fırça almadım bb krem için :)

benim kullandıklarım:

http://4.bp.blogspot.com/-MaQ8VaJ0a...ABYY/fGfFFJtrA60/s1600/Eklips+Açılı+Fırça.JPG

http://www.dermokozmetikler.com/images/products/01/39/55/13955_buyuk_zoom.jpg

http://www.kozmotrend.com/media/cat.../ecotools-convenient-bamboo-6-piece-brush.jpg

fondöten fırçası var bende de sadece ama bazıları yuvarlak stripping mi ne deniyor o fırçayla yapıyor hangisi iyi bilmiyorum pudra içinse bir sürü fırça var sen ecotoolstaki büyük fırçayı mı kullanıyorsun? allık için ise açılı olanlardan bakacağım canım sağol ama bir çok marka var the balm, realtech, ecotools ve diğer uygun olanlar

fondöten fırçası var bende de sadece ama bazıları yuvarlak stripping mi ne deniyor o fırçayla yapıyor hangisi iyi bilmiyorum pudra içinse bir sürü fırça var sen ecotoolstaki büyük fırçayı mı kullanıyorsun? allık için ise açılı olanlardan bakacağım canım sağol ama bir çok marka var the balm, realtech, ecotools ve diğer uygun olanlar

ben pudra için ecotoolstaki büyük fırçayı kullanıyorum evet :) alalı 4 sene falan oldu maşallahı var fırçalar bir tane kıl dökmedi daha :) açılı allık fırçası da eklips indirimdeydi aldığımda kılları sert biraz ama allık fırçası olduğu için çok önemsemedim açıkçası

ben pudra için ecotoolstaki büyük fırçayı kullanıyorum evet :) alalı 4 sene falan oldu maşallahı var fırçalar bir tane kıl dökmedi daha :) açılı allık fırçası da eklips indirimdeydi aldığımda kılları sert biraz ama allık fırçası olduğu için çok önemsemedim açıkçası
sağol canım ecotools un büyük fırçasını aldım yumuşacık sağol =) allık fırçası avondan almış bulunmuştum zaten ama eskidiği zaman açılı alırım, bb krem için de o yassılardan var ama yuvarlaklar mi iyi yassı mı bilmiyorum pek elim alışık olmadığı için zor geliyor :D

sağol canım ecotools un büyük fırçasını aldım yumuşacık sağol =) allık fırçası avondan almış bulunmuştum zaten ama eskidiği zaman açılı alırım, bb krem için de o yassılardan var ama yuvarlaklar mi iyi yassı mı bilmiyorum pek elim alışık olmadığı için zor geliyor :KK70:

güle güle kullan :) ben de bilmiyorum yuvarlak fondoten fırçası hiç kullanmadım :)

Bende bugün real techniques fırçalardan aldım expert fırça ve stippling fırçasını aldım çok merak ediyordum ve iyiki almışım özellikle fondoten uygulamaları için kesinlikle harikalar tavsiye ederim

kesinlikle RT fırçalar. ama piyasada aşırı ve gereksiz pahalı, ben ünlü bir kozmetik mağazasınan setlerini aldım fırçaların, ama nette çok daha ucuzunu buldum ve pişman oldum.

eyeliner için yassı fırça tavsiye edebilirmisiniz tek buabildiğim markasını unuttum ama sapı bambu olan bir fırça var oda çok büyük ben daha ince bir uç arıyorum

Back