makinam yumuşatıcıyı almıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar çamaşır makinam yumuşatıcı gözüne koyduğum yumuşatıcıyı almamakta çok ısrarlı:(( kuruyan çamaşırlarım daha sonra ıslak kalmış gibi kötü kokuyor.ben mis gibi koksun diye bu exstra kokulu yumuşatıcı kullanıyorum ama nafile.başına gelen yada bir yolu vardır diyen arkadaşlardan yardım bekliyorum.CADIARZU

benim makinadada olmuştu...detejan gözünü çıkarıp komple yıkayıp temizlemiştim....sonrasında bir sorun kalmadı ....

umarım seninde aynı nedenden kaynaklıdır.....

detejan gözünü çıkarıp komple yıkayıp temizlemiştim....

bence de sorun orda,ben sık sık çıkarır temizlerim onu,yumuşatıcı kalıntıları birikiyor ve makina onu alamıyor.Temizlemeye başladıktan sonra sorun kalmadı.
Sende deneyebilirsin,umarım bir problem olmaz bundan sonra.a.s

deterjan gözünü nasıl söküyorsunuz tornavidayla mı? benim makinamda da aynı sorun var, yumuşatıcı gözü beyaz beyaz kalıyor sanki yumuşatıcı suyu görünce şişip pamuklaşıyor.
saolun paylaşım için

Tornovidaya gerek yok arkadaşım yerindeyken yavaşça sağa sola döndür sonrada çek çıkacaktır.Umarım çözülür probleminiz

bazı makinelerde gözün altında bir çentik var,yukarı basıldığında kolay çıkıyor

arkadaşlar sağolun.bende sürekli çıkartır yıkarım deterjan gözünü ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum.servis çağırmam gerekecek galiba.çok teşekkürler

Bazı yumuşatıcılar çok koyu kıvamda oluyorlar buda zamanla tıkanma yapıyor yumuşatıcı bölümlerinde çok koyu olduğu zaman biraz su ilave edip iyice çalkalıyoırum sonra kullanıyorum yumuşatıcıyı,ara sırasa deterjan bölümünü tamamen çıkarıp iiyice yıkamak gerekiyor...

iste sırf bu yüzden yumoş extradan bu gün vazgeçiyorum..
kayu kıvam buna neden oluyor malesef:(

Aynı sorunu bende yaşamıştım, yumuşatıcı tıkamıştı deterjan gözünü, ben uğraştım ama sökemedim, tahta kaşığın sap kısmıyla açtım iyice tıkanan yeri, şimdi hiçbir problem yok.

benim makinede de deterjan tıkıyor yumuşatıcı gözünün ağzını..
2 ayda bir filan eşime çıkartırım, bir güzel yıkarım...
tornavidayla filan uğraşmayın, çekmecelerin kolayca çıkması için bir yol var ama ben beceremiyorum, eşim kolayca çıkarıyor

bende sık sık çıkarıp ılık suyla yıkıyorum deterjan çekmecesini.
yumusatıcı birikiyor çünkü.birde yoğun olanları sulandırmak gerekiyor.

bende de bir ara aynı sorun vardı. sonra dikkat ettim yumuşatıcı koyu kıvamlı olduğu için almıyor. şimdi sulandırıp koyuyorum biraz fazlaca koyuyorum alıyor makina.

bir de ıslak kalmış gibi kokusu var demişsin ya makinanın alt kısmında bir bölme var. çevir aç orayı. oraya pislik ve atılamayan su birikiyor. onları çıkar. ama dikkat et çok su çıkıyor. makinanın kapağının olduğu kısımda lastik kısmıda güzel deterjanlı su ile sil. biraz çamaşır suyuda ekle suya. kenarını köşesini güzelce sil. kokuda gider canım a.s.

bende de bir ara aynı sorun vardı. sonra dikkat ettim yumuşatıcı koyu kıvamlı olduğu için almıyor. şimdi sulandırıp koyuyorum biraz fazlaca koyuyorum alıyor makina.

bir de ıslak kalmış gibi kokusu var demişsin ya makinanın alt kısmında bir bölme var. çevir aç orayı. oraya pislik ve atılamayan su birikiyor. onları çıkar. ama dikkat et çok su çıkıyor. makinanın kapağının olduğu kısımda lastik kısmıda güzel deterjanlı su ile sil. biraz çamaşır suyuda ekle suya. kenarını köşesini güzelce sil. kokuda gider canım a.s.

ay canim,o kóku sorunu bendede var,her zaman olmuyo ama CADIARZU
o altta bi kapak var,ordan mi cikaricam,ayrica ya evi mahvedersee :bbo:
sen yapiyor musun canim

ay canim,o kóku sorunu bendede var,her zaman olmuyo ama CADIARZU
o altta bi kapak var,ordan mi cikaricam,ayrica ya evi mahvedersee :bbo:
sen yapiyor musun canim

yok canım bişey olmaz. ben hep yapıyorum. ayda bir kez falan açıyorum. bazen makina çok ses yapıyor bakıyorum metal para sıkışmış. havluyu makinanın önüne güzelce seriyorum. sonra açıyorum. havlu çekiyor suyu. bi de koku için makinana çok çamaşır koyma. çok fazla doldurursan hepsi tam ıslanmıyor onun içinde kokuyor :1hug:

çok teşekkürler ne güzel bilgi bunlar.evet artık yumuşatıcımı sulandırıp koyuyorum.deterjan gözünün bende sürekli çıkarır yıkarım.bbide makinanın altına bakıyım çok sağol...

benim de çamaşır makinem yumşatıcı almıyordu,servisi çağırdım.sağolsun geldi adam temizledi ve 20 tlyi aldı gitti..çok sinir oldum..keşke önce kadınlarkulübüne sorsaymışım.. :27: eşimden de azarı yedim :((((

Back