- 14 Ekim 2015
- 3.808
- 14.603
- 208
Heyecan, stres, ateş basmasıOylama nasıl gidiyor hanımlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan, stres, ateş basmasıOylama nasıl gidiyor hanımlar![]()
Yukarıdan aşağıya bir daha süzdüm tarifleri yine karar veremedimSorma nevroş başa baş![]()
Ya bide bu sefer 2 tarif değil 5-6tarif başa baş..Evet aynen öyle oluyor,ara açık olunca ümit olmuyor,kabulleniyor insan yenilgiyi,ama böyle oylar birbirine yakın olunca beklenti de yüksek oluyor![]()
Ohhh ohhh ne güzelHeyecan, stres, ateş basması![]()
Monoton hayatıma renk geldiOhhh ohhh ne güzel![]()
İyiyim canım benim çok şükürO kadar fakirim ki nickinin bi parfüm markasi olduğunu simdi öğrendimkaaac sene önce bi kere 40 tlye parfum almistim da avondan kendimi acayip sosyete hissetmistim
koku hassasiyetim var ve alerjim. Parfum kokusu bas agrisi yapiyo, hapsurtuyo,hic kullanmam cok ozel gunler haricinde. Hediye gelen hic kullanmadigim parfumlerim var sadece
Hos buldum en zekzi Hemşomnaber nassin
Çok sevindimMonoton hayatıma renk geldi![]()
İyi ki bu kategoriye katılmamışız Nevoş,açlık başımızda duman ,bir de yarışma heyecanı hep çökerdikOhhh ohhh ne güzel![]()
Aslında iyi olurdu hayatımıza renk gelirdiİyi ki bu kategoriye katılmamışız Nevoş,açlık başımızda duman ,bir de yarışma heyecanı hep çökerdik![]()
Bana mor renk gelirdi sopalardan ,yaptığım makarnayı hep yerdimAslında iyi olurdu hayatımıza renk gelirdi
Belki metabolizmamız harekete geçerdi![]()
Neyse inşaallah önümüzdeki kategori bize uygun olurBana mor renk gelirdi sopalardan ,yaptığım makarnayı hep yerdim![]()
İnşallahNeyse inşaallah önümüzdeki kategori bize uygun olur![]()
Hayır daha karar verilmediİnşallahSen biliyor musun önümüzdeki kategoriyi
![]()
Her an hersey olabilir hayirlisiBayrak önde koşuyorsun maşaallah![]()
Yaa kızlar çok heyecanlıymış gerçekten
Ama bu defa da nasip olmayacak galiba. Hayırlısı olsun hakeden kazansın inşallah.
Yanlız hiç beklediğim gibi bi oylama olmadı. Beklentimin yüksek olduğu tarifler arkada kaldı. Herkesin görüşü beğenisi aynı değilmiş bir kez daha anladım![]()
İkinciye de ödül vermeliler yaa :))