Çok geçmiş olsun canımNevreste ellerine sağlık ilk sayfa çok güzel olmuş bu arada oğlum ateşlendi 18 ay aşısı olmuştu 3. Günde böyle oldu pek gelemiyorum buralara ama aklım fikrim burda öpüyorum herkesi başarılar rahibelerime de
Rica ederim canımteşekkürlerNevreste güzel olmuş herkese bol şans ama oyumu vermedim 3 kişi var ben yine kendi damak zevkime göre vermeyi planlıyorum
Bol şans diliyorumEllerine sağlık canım şahane olmus
Götürüyor değil misen mi yemiyosun deynepim heeee
Teşekkür ederim canımBol şans diliyorum
Hanımlar ilk mesaj nasıl olmuş.Oylama başlayacak
@Sidelya95
@Birfidandik
@Ruhudeli
@dilber
@Makyajkolik13
@hippotalamus
@FAZLANAZLI
@TurkuazKrampon
@Blacksee55
@alimiyon
@GangstaWalk
zms rainbow
@tuzsuz_ruh
gurtmingotam
Emira SY
@TamBirRabia
@sabahvesen
@su alem
LezzetliCipetpet
@Ytmz
gunaydin ablaaaam ♡♡♡Günaydın
Hanımlar ilk mesaj nasıl olmuş.Oylama başlayacak
@Sidelya95
@Birfidandik
@Ruhudeli
@dilber
@Makyajkolik13
@hippotalamus
@FAZLANAZLI
@TurkuazKrampon
@Blacksee55
@alimiyon
@GangstaWalk
zms rainbow
@tuzsuz_ruh
gurtmingotam
Emira SY
@TamBirRabia
@sabahvesen
@su alem
LezzetliCipetpet
@Ytmz
Benim oyum en sevdiğim makarnalardan biri olan Ton Balıklı Makarna'ya gidiyorEllerine sağlık Emira SY
hem de nasıl durduramıyoruzGötürüyor değil mi
Bak kızdırma beni,kahvaltı yapacağım şimdi,kızdım size deyip bahane edip götürürüm yinehem de nasıl durduramıyoruz
heee kilolar da bana gelir zatenBak kızdırma beni,kahvaltı yapacağım şimdi,kızdım size deyip bahane edip götürürüm yine
Sağol canımmÇok geçmiş olsun canım
O garantiYaaa çok heyecanlandım :) en azından hepimiz ilk yirmiye girmeyi garantiledik
İyi çok şükür canımSağol canımmŞükür sabaha kadar geçti Bütün gece çizgi film izledik @MiuLego yu görünce aklıma bulmaca kulesindeki miular geldi çok şirinler bütün gece onları izleyince heryerde onları görüyorum
Desteğin için çok sağol canım nevomİyi çok şükür canımBazı aşılar fena taeş yapıyor,bazı çocuklarda çok etkileniyor
Aman canım dikkatli ol ateş çok önemliDesteğin için çok sağol canım nevomİlk kez böyle titremeli Bi ateş oldu acile götürüp götürmemekte kararsız kaldım ama hamd olsun geçti azck ağrı kesiciyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?