- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım yanımda hep oda bende bırakmıyoruz birbirimizi korkmuş sanırım birazAman canım dikkatli ol ateş çok önemliRabbim tekrar yaşatmasın
![]()
alimiyon ,
hippotalamus ,
CocoChanelmademoiselle
Değerli oylarınız için çok teşekkürler canlar oyumu verdim valla hepsini işaretleyesim vardı da bi tane hakkımız var çok zor oldu benimde nur topu gibi 3 oyum olmuş![]()
Ellerine sağlık cnm gerçekten çok güzel olmuştu tarifin.. bu arada geçmiş olsun evladına..alimiyon ,
hippotalamus ,
CocoChanelmademoiselle
Değerli oylarınız için çok teşekkürler canlar oyumu verdim valla hepsini işaretleyesim vardı da bi tane hakkımız var çok zor oldu benimde nur topu gibi 3 oyum olmuş![]()
Ellerine sağlık cnm gerçekten çok güzel olmuştu tarifin.. bu arada geçmiş olsun evladına..
Amiiin Sağolun düşünceli arkadaşlarım benim
dun geceden acildi ^^Hayırlı olsun açılmış oylamamız![]()
Evet cnm kendi ne de verebilirsinYrışmacılar da oy verebiliyor mu ?
Teşekkür ederimEvet cnm kendi ne de verebilirsin![]()
İki seferdir kendime vermek nedense zoruma gidiyor ama görüyorum ki herkes kendine vermiş normal birşey galibaEvet cnm kendi ne de verebilirsin![]()
Oldukça durgunOylama nasıl gidiyor![]()
Durgun seyrediyorOylama nasıl gidiyor![]()
oy kuzim tesekkur ederim denemenide tavsiye ederim bide ustune sarimsakli y9gurt ohhhh mis ♡♡♡Oyum manti makarnaya :) herkese basarilar dilerim. Harikaaa gorunuyorlar. ❤
Bana tuyo verdin nasil girer bu kiyma bunun icine deyip yapamiyordum. ❤❤Yapacagim bende ama bakalim nasil olcak. Aldim tarifini.oy kuzim tesekkur ederim denemenide tavsiye ederim bide ustune sarimsakli y9gurt ohhhh mis ♡♡♡
:*Bana tuyo verdin nasil girer bu kiyma bunun icine deyip yapamiyordum. ❤❤Yapacagim bende ama bakalim nasil olcak. Aldim tarifini.![]()