Oldukça durgunmesela benim bir oyum bile yok nevoş anlıyor musun
Şuan bariz önde giden yok , bildirim gidince değişir muhtemelen
Bildirim gidince herşey değişecekDurgun seyrediyor![]()
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldukça durgunmesela benim bir oyum bile yok nevoş anlıyor musun
Şuan bariz önde giden yok , bildirim gidince değişir muhtemelen
Bildirim gidince herşey değişecekDurgun seyrediyor![]()
aa bildirim gitmedigini bilmiyordum :)Bildirim gidince herşey değişecek![]()
O sonra gidiyor canımaa bildirim gitmedigini bilmiyordum :)
Bildirim gidince herşey değişecek![]()
O Kazen'e bağlı canımBildirim ne zaman gidiyor?
İnşaallah o zamana kadar kalpten gitmem :)O Kazen'e bağlı canım![]()
Benimde zoruma gidiyo.. ondan başkasına verdimİki seferdir kendime vermek nedense zoruma gidiyor ama görüyorum ki herkes kendine vermiş normal birşey galiba![]()
hiç kendime oy vermedim :)) verilebilir tabi niye olmasınİki seferdir kendime vermek nedense zoruma gidiyor ama görüyorum ki herkes kendine vermiş normal birşey galiba![]()
ay coook tesekkur ederim oyun icin beni cook mutlu ettinOyum çocukluk lezzetim mantı makarnaya gitti....
Herkese başarılar![]()
Ne demek ellerine sağlıkay coook tesekkur ederim oyun icin beni cook mutlu ettin![]()
cok tesekkur ederim canim ♡♡♡Ne demek ellerine sağlık![]()
Bana tuyo verdin nasil girer bu kiyma bunun icine deyip yapamiyordum. ❤❤Yapacagim bende ama bakalim nasil olcak. Aldim tarifini.![]()
Benimde zoruma gidiyo.. ondan başkasına verdim![]()
Bende hiç kendime vermedim oyumu :) çok tuhaf olurdum kendime verseydim zaten çok zor oluyor oylamada karar vermekTek böyle düşünen ben değilmişim, sevindim![]()
Bende hiç kendime vermedim oyumu :) çok tuhaf olurdum kendime verseydim zaten çok zor oluyor oylamada karar vermek
Aynen ilk kez görüyorum bu kadar çok katılım çok daha güzel oluyor fazla olunca heyecan artıyor hem baya değişik tarifler gördüm klasik tarifler dışında yapabileceğim çeşitler arttı :)Bu sefer işimiz çok zor :) çok tarif var hepsi de harika![]()
Aynen ilk kez görüyorum bu kadar çok katılım çok daha güzel oluyor fazla olunca heyecan artıyor hem baya değişik tarifler gördüm klasik tarifler dışında yapabileceğim çeşitler arttı :)
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :)Krema sıkacağı işinizi görür![]()