Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Ooo maşallah yaptığın özel birşey var mı yoksa ekmeği makarnayı falan mı kestin
Canım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorum
1 aydır hiç tatlı yemedim hatta başka hamur işi de yemedim..Pilav,makarna,kızartmada yok
7. takıma katıldım onlarında destekleri ile veriyorumSporda yapıyorum tabi ki

Harikasın Valla ne diyebilirim ki
Bizde geçen sene öyle grupla falan verdik çok iyiydi daha etkili oluyor canım.

Bak mesela o kiloları o zaman verdim gidiş o gidiş şimdi o zamana göre çok iyiyim

Ama şimdi kendimi saldım ne hikmetse 2-3 kilo vermek istiyorum ama çok iradesizim

70 den 58 e düşmüştüm.

Şuan 62

Sağol canım
Canım işte aslında 2 kilo 3 kilo azar azar alıp geri başa dönüyorsun.O yüzden çok artmadan biraz dikkat edip alınan kiloları vermek lazım.Sonra toplanıyor zor oluyor.Maşaalalh sana

Sağol canım
Canım işte salında 2 kilo 3 kilo azar azar alıp geri başa dönüyorsun.O yüzden çok artmadan biraz dikkat edip alınan kiloları vermek lazım.Sonra toplanıyor zor oluyor.Maşaalalh sana
Ayy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdi

Ayy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdi
Bak ben öyle öyle 2-3 yılda bir sürü kilo aldımŞimdi vermekle uğraşıyorum sen de en azından ufak şeyler yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…