İnşallahO zaman onlardan biri ile bekliyoruz
Bir sorun çıkmazsa akşama paylaşacağımYok mu tarifleri artıran
Bir sorun çıkmazsa akşama paylaşacağım
Beni unutun bu kategori bir sonrakine inşaallahNevreste hadi son gün.. koşşş..
Altı üstü bi makarna ya gel işte naz yapmaBeni unutun bu kategori bir sonrakine inşaallah
Haklısın canım ama hiç fırsat bulamadımAltı üstü bi makarna ya gel işte naz yapma
Sen hep çağırıyordun şimdi ben çağırayım dedim
Bi makarna canım sen ki Kebab yapıp sınıf anneliği + 3 çocuk + KK yapan kadınsın bana fırsat deme inanmam yaniHaklısın canım ama hiç fırsat bulamadımYine de yarın bakayım
Sen de haklısın canımBi makarna canım sen ki Kebab yapıp sınıf anneliği + 3 çocuk + KK yapan kadınsın bana fırsat deme inanmam yani
Hadi ya nasıl gidiyor diyet kaçtan kaça ?Sen de haklısın canımAma diyetteyim biraz ondan yanaşmıyorum
Çoktan aza doğruHadi ya nasıl gidiyor diyet kaçtan kaça ?
Başarılar dilerim, azimli bi insansın yaparsınÇoktan aza doğru
Sağol canımBaşarılar dilerim, azimli bi insansın yaparsın
Ooo maşallah yaptığın özel birşey var mı yoksa ekmeği makarnayı falan mı kestinSağol canım5 kilo gitti geriye kaldı 8-9
Canım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorumOoo maşallah yaptığın özel birşey var mı yoksa ekmeği makarnayı falan mı kestin
Harikasın Valla ne diyebilirim kiCanım ekmeği kesmiştim ama 1 haftadır tam buğday ekmeği 1-2 dilim yiyorum
1 aydır hiç tatlı yemedim hatta başka hamur işi de yemedim..Pilav,makarna,kızartmada yok
7. takıma katıldım onlarında destekleri ile veriyorumSporda yapıyorum tabi ki
Sağol canımHarikasın Valla ne diyebilirim ki
Bizde geçen sene öyle grupla falan verdik çok iyiydi daha etkili oluyor canım.
Bak mesela o kiloları o zaman verdim gidiş o gidiş şimdi o zamana göre çok iyiyim
Ama şimdi kendimi saldım ne hikmetse 2-3 kilo vermek istiyorum ama çok iradesizim
70 den 58 e düşmüştüm.
Şuan 62
Ayy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdiSağol canım
Canım işte salında 2 kilo 3 kilo azar azar alıp geri başa dönüyorsun.O yüzden çok artmadan biraz dikkat edip alınan kiloları vermek lazım.Sonra toplanıyor zor oluyor.Maşaalalh sana
Bak ben öyle öyle 2-3 yılda bir sürü kilo aldımAyy inşallah eski günlere dönmek istemiyorum bakalım denicem bu ara hafta sonu kaçırsamda hafta içi 6 da akşam yemeği yiyip yemek işini kapatmayı düşünüyorum ve ekmeksiz saol canım utandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?