Popüler Konu Makarna Tarifleri

Bazen yemek fazla olunca bende koyuyorum ama sulu yemekleri. Pilav olmaz bence. Ona pilav yapma, pilav yapmayı öğret bence. Özellikle pirinç pilavı basit zaten, taze taze yapıp yiyebilir.
Pilavla ilgili bişey bulamadım zaten bende terettüt ettim açıkcası olmaz diye.
Birde pilav yağacak yani arturun mutfakla yakından uzak yakınlığı yok,arada şirketten de getirir herhalde pilav filan
Sıcakken koymak gerektiği için olmaz bence de
Diğer türlü konserve hiç yapmadım
Bencede olmaz demi nevoş boşa gider yoksa.

Youtube'da o kadar çok videoları var ki,çorba fasulye nohut filan hep yapıyorlar yıllardır varmışta ben neden göremedim bunu yani.Bide uzun süre kalırım herhalde o yüzden yapayım dedim.

Kızartmayıda yapmıştım daha önce kavanozda çok güzel olmuştu,ondan da yapar bırakırım zaten.

Çorba çeşidine göre değişir etli çorbalar o kadar durmaz
Zeytin yaglilar da taze kalıyor kavanozlama şeklinde sarma,dolma,fasulye vb şeyler yurt için yapıyordum
K.mercimek yeşil mercimek bide yoğurtlu çorba olacak,z.yağlıda taze fasulye var ondan yapacam.
Z.yağlı patlıcan doln-masısa attım kavanoza yapmıştım nasıl olacak bakalım.
Ablam pilavı normalde dolaba bile kaldırmamak gerekiyor diye biliyorum. O yüzden hep tek öğünlük yaparım.
Artur biraz pilavsız kalsın boşver.
Pilav 2 gün yenir yani bişey olmuyor ki ona,yenecek kadar ısıtıp oluyor.
Kalsın demi artur bey kalsın

Kızartma ben de yaptım abla oda güzel oluyor. Nohut, fasulye de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…