Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorduğunuz için teşekkür ederim
Geçmiş olsun minnoş kuzuma
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun minnoş kuzuma![]()
Buralardayım
Pilavla ilgili bişey bulamadım zaten bende terettüt ettim açıkcası olmaz diye.Bazen yemek fazla olunca bende koyuyorum ama sulu yemekleri. Pilav olmaz bence. Ona pilav yapma, pilav yapmayı öğret bence. Özellikle pirinç pilavı basit zaten, taze taze yapıp yiyebilir.![]()
Bencede olmaz demi nevoş boşa gider yoksa.Sıcakken koymak gerektiği için olmaz bence de
Diğer türlü konserve hiç yapmadım![]()
Youtube'da o kadar çok videoları var ki,çorba fasulye nohut filan hep yapıyorlar yıllardır varmışta ben neden göremedim bunu yani.Bide uzun süre kalırım herhalde o yüzden yapayım dedim.Ben sıcak olarak menemen, domates sos, kızartma- domates soslu, köz patlıcan biberli falan kavanoza yapıyorum. Ama çorba vs.. Hiç denemedim. Ne bileyim şimdiye kadar ihtiyacım olmadı. İhtiyaç olunca belki yapılır. Ama olmazsa yapmam.
Sesim ne çabuk ulaştı, ben şokBuralardayımHeryerdeyim
K.mercimek yeşil mercimek bide yoğurtlu çorba olacak,z.yağlıda taze fasulye var ondan yapacam.Çorba çeşidine göre değişir etli çorbalar o kadar durmaz
Zeytin yaglilar da taze kalıyor kavanozlama şeklinde sarma,dolma,fasulye vb şeyler yurt için yapıyordum
Pilav 2 gün yenir yani bişey olmuyor ki ona,yenecek kadar ısıtıp oluyor.Ablam pilavı normalde dolaba bile kaldırmamak gerekiyor diye biliyorum. O yüzden hep tek öğünlük yaparım.
Artur biraz pilavsız kalsın boşver.![]()
Maşallah ona annesi
Kızartma ben de yaptım abla oda güzel oluyor. Nohut, fasulye de olurPilavla ilgili bişey bulamadım zaten bende terettüt ettim açıkcası olmaz diye.
Birde pilav yağacak yani arturun mutfakla yakından uzak yakınlığı yok,arada şirketten de getirir herhalde pilav filan
Bencede olmaz demi nevoş boşa gider yoksa.
Youtube'da o kadar çok videoları var ki,çorba fasulye nohut filan hep yapıyorlar yıllardır varmışta ben neden göremedim bunu yani.Bide uzun süre kalırım herhalde o yüzden yapayım dedim.
Kızartmayıda yapmıştım daha önce kavanozda çok güzel olmuştu,ondan da yapar bırakırım zaten.
Kızartma cidden güzel oldu,ufak kavanozlara yapacam zaten pratik olur.Kızartma ben de yaptım abla oda güzel oluyor. Nohut, fasulye de olur![]()
Yok canısı dışarda değilim, biraz işlerim var kirazım