Popüler Konu Makarna Tarifleri

Canım sen neden yarışmalara katilmiyorsun senin için çok büyük bir değişiklik olur ve çok eglenirsin. Başlayınca hep katılıp kendini gelistiriyorsun bence tam sana göre bu yarışmalar kendine şans ver Miss Salvatore

Canikom, ben bekarım, ailemle yaşıyorum annem mutfağa pek sokturmaz beni yemek konusunda. Kendi evim olsa rahat rahat tariflere bakar denerdim. Evde temizlik işleri benden. Yemekle annem ilgileniyor. Kardeşlerim de yemek konusunda seçici olduğu için yemeği yapmamak benim de işime geliyor. Bazen beni mutfaktan kovuyor sjdjdkdfkgh

Senin için terapi olurdu ama kadınlar işte kızı bile olsa mutfakta istemiyor bazen sana çok iyi gelirdi canim

Senin için terapi olurdu ama kadınlar işte kızı bile olsa mutfakta istemiyor bazen sana çok iyi gelirdi canim
Evet güzel olabilirdi ama annem sürekli reddettiği için pek hevesim yok artık, yıllarca annem yemek yaptığı için alıştım bu duruma. Sadece annem evde değilken ben yapıyorum. Yemek yemeyi severim ama yapmasını sevmiyorum Bir gün yeniden evlenirsem yemek konusunda zorluk çekebilirim.

Buradaki yarışmalar sayesinde alışırsın, alıştıkça seversin canım mayıs ayında daha önce hiç birinci olmamış kişiler arasında yarışma yapılacaktı, o yüzden katilirsin belki diye düşünmüştüm. Birincilik ihtimali herkes için çok artmış olacak ve güzel bir yarışma olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…