Biz de de öyle. Demekki dr haklı genetik derkenEvet bizim ailede genetik kaç kişi panikatak annem de geçmişte ağır depresyon yaşadı çocuktum hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de de öyle. Demekki dr haklı genetik derkenEvet bizim ailede genetik kaç kişi panikatak annem de geçmişte ağır depresyon yaşadı çocuktum hatırlıyorum
Bir defteriniz var mı? Ona hissettiklerinizi yazın.Yapamadım hiçbirini...
Var evde uygun bir defter bulup başlayabilirim. Akşam saatleri genelde daha iyi hissediyorum.Bir defteriniz var mı? Ona hissettiklerinizi yazın.
Tamam her akşam yazmaya çalışın, korkularınızı, endişelerinizi, hislerinizi hepsini yazın.Var evde uygun bir defter bulup başlayabilirim. Akşam saatleri genelde daha iyi hissediyorum.
Akşamları daha iyi hissediyorum sabahları ve gündüzleri daha kötüyüm...Tamam her akşam yazmaya çalışın, korkularınızı, endişelerinizi, hislerinizi hepsini yazın.
Maneviyat ve dini inanç olmasa zaten çoktan dayanamayıp bi yerlerden atmıştım kendimi. Yapıyorum ya şafii çekiyorum bildiğim dua süre ne varsa okuyorum depresyon için rukye dinliyorum şifa ayetleri dinliyorum elimden gelen ne varsa yapıyorum ama tabii bunlarıs sadece gece vey akiam yapabiliyorum gündüz daha kötüyüm hiç birşey yapamıyorumBiraz maneviyata yönelsen cnm? Yani zikirmatikten Allahın isimleri var dualar var onlari ceksen kafan meşgul olur belki. Bende babamın hastalığı ve vefatiyla ağır depresyon yaşadım dışarı adim bile atamadım bu dediklerim iyi geliyordu biraz. Şimdi de hamileyken 4 aylik kiizmi kaybettim bu aralar fenayım oyalamaya çalışıyorum kendimi
Gündüz de yapsan mesela kuran okusan cüz yada meal?Maneviyat ve dini inanç olmasa zaten çoktan dayanamayıp bi yerlerden atmıştım kendimi. Yapıyorum ya şafii çekiyorum bildiğim dua süre ne varsa okuyorum depresyon için rukye dinliyorum şifa ayetleri dinliyorum elimden gelen ne varsa yapıyorum ama tabii bunlarıs sadece gece vey akiam yapabiliyorum gündüz daha kötüyüm hiç birşey yapamıyorum
Siz yazın ve evet dua. Dua etmek çok iyidir.Akşamları daha iyi hissediyorum sabahları ve gündüzleri daha kötüyüm...
Gündüz hiç birsey yapamıyorum hep yatar haldeyim. Akşama doğru kalkabiliyorum. Sabahları daha kötü oluyorum dra sordum depresyonun genel tablosu öyle olur dedi. Akşamları kendimi daha iyi hissedince o zaman birşeyler yiyebiliyorum ve dua edebiliyorum.Gündüz de yapsan mesela kuran okusan cüz yada meal?
Hadi inşallahYaptım 3 kez hem dinledim hem okudum biraz hava soğuk olsa da balkonda hava aldım ben iyiyim iyi olacağım ben iyiyim daha iyi olcağım diye sürekli bunu geçirdim kafamdan. Sabah uyanacağım çocugum evde olacak ona kahvaltı hazırlayacağım beraber kahvaltı yapacağız kızımla sonra sofrayı toplayıp mutfağı elden geçireceğim. Sonra onu derse oturtup bende evde temizlik yapacağım. Çamaşırları makineye atıp ortalığı toplayacağım. Yemek yapacağım çorba pilav ve taze fasülye. Öğlenden sonra kuaföre gidip saçımı kestireceğim. Yarını planladım. İyiyim iyi olacağım.
Mesela yapılması biraz zor bir dua var ayetel kürsi 7 gün okunuyor 70 270 313 gibi artarak ama bizim gibiler için yapması çok güç ama duası geri dönen yok inanarak temiz kalple dualara sığınmak gerek aslında.. 7 gün bismillahirrahmanirrahim 786 tane devam etmek aralıksız Allah bunları önce yapcak güç versin drManeviyatınızi güçlendirmenizi tavsiye ederim bazı zikirler var La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
İnşirah süresi (çok etkili bizzat okurum hep daraldigimda internetten bulabilirsiniz)
Allah'ın isimleri Ferd,hayy,kayyum,hakem, adl,kuddus isimleri
Hiç bir şey olmasa sürekli Allah, Allah,Allah ismini tekrar edin (inancınızı bilmiyorum ama)içinize bir ferahlık gelecektir.
Maneviyat ve dini inanç olmasa zaten çoktan dayanamayıp bi yerlerden atmıştım kendimi. Yapıyorum ya şafii çekiyorum bildiğim dua süre ne varsa okuyorum depresyon için rukye dinliyorum şifa ayetleri dinliyorum elimden gelen ne varsa yapıyorum ama tabii bunlarıs sadece gece vey akiam yapabiliyorum gündüz daha kötüyüm hiç birşey yapamıyorum
Yapıyorum bildiğim ölçüde. Şifa allahtan. Rabbim elbet çocuğun hatrına beni bu hastalıktan kurtarır ancak zaman lazım sanırım...Maneviyatınızi güçlendirmenizi tavsiye ederim bazı zikirler var La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
İnşirah süresi (çok etkili bizzat okurum hep daraldigimda internetten bulabilirsiniz)
Allah'ın isimleri Ferd,hayy,kayyum,hakem, adl,kuddus isimleri
Hiç bir şey olmasa sürekli Allah, Allah,Allah ismini tekrar edin (inancınızı bilmiyorum ama)içinize bir ferahlık gelecektir.
İnşallahMesela yapılması biraz zor bir dua var ayetel kürsi 7 gün okunuyor 70 270 313 gibi artarak ama bizim gibiler için yapması çok güç ama duası geri dönen yok inanarak temiz kalple dualara sığınmak gerek aslında.. 7 gün bismillahirrahmanirrahim 786 tane devam etmek aralıksız Allah bunları önce yapcak güç versin dr
Çok zor canım bu hastalık sapasağlam insana kendi kendini öldürtür. Allah kimseye vermesin çok üzülüyorum neden benim başımda diye ama benimde sınavım buymuş demekki allahım şifa versin bundan bir an önce kurtarsın başka dert hastalık vermesin. Bugün ne yapabildiğime gelince ölü gibi yattım hiç bir iş yapamadım bu saate doğru biraz iyilik hali geldi kalktım birşeyler yedim ve foruma girdim. Birazdan dua eder tesbih çekerim. Başka da ne yapabilirim bilmiyorum allahım dualarımızı kabul eyleyip ben gibi bu majör depresyondan çeken canlı cenazelere dönenlere şifalar versin...Siz yazın ve evet dua. Dua etmek çok iyidir.
Duaları da yapmaya gayret ediyorum. Olur inşMesela yapılması biraz zor bir dua var ayetel kürsi 7 gün okunuyor 70 270 313 gibi artarak ama bizim gibiler için yapması çok güç ama duası geri dönen yok inanarak temiz kalple dualara sığınmak gerek aslında.. 7 gün bismillahirrahmanirrahim 786 tane devam etmek aralıksız Allah bunları önce yapcak güç versin dr