Nasıl yapılıyor canım tek besmele ile mi ve her gün mü 786 tane? Ben de başlarım inşallah.Mesela yapılması biraz zor bir dua var ayetel kürsi 7 gün okunuyor 70 270 313 gibi artarak ama bizim gibiler için yapması çok güç ama duası geri dönen yok inanarak temiz kalple dualara sığınmak gerek aslında.. 7 gün bismillahirrahmanirrahim 786 tane devam etmek aralıksız Allah bunları önce yapcak güç versin dr
Siz de de mi var bu majör depresyonNasıl yapılıyor canım tek besmele ile mi ve her gün mü 786 tane? Ben de başlarım inşallah.
Yok canım panik atak var. İlk zamanlardan daha iyiyim şükür. Ama okul başladığı için ve dualar sayesinde daha iyiyim. Okula gitmek iyi geldi bana yani diğer arkadaşlar diyor ya içinden gelmese de yap diye aynen öyle. Biliyorum çok zor. Benim için de çok zor ama başka çaremiz yokSiz de de mi var bu majör depresyon
Hayır. Bu üçüncü atağım artık dayanamıyorumBuna neden olan seyleri cozumlemek gerek.Travma mi yasadiniz?
Öğrenci misiniz panik atak tedavisi kolay yakınlarımdan biliyorum bir ilacı var ve çok şükür şuan çok iyi. Kendini panik ataktan yerden yere atıyordu kalbi çıkacak gibi atıyordu ama şimdi çok iyi. İnş sizde düzelirsinizYok canım panik atak var. İlk zamanlardan daha iyiyim şükür. Ama okul başladığı için ve dualar sayesinde daha iyiyim. Okula gitmek iyi geldi bana yani diğer arkadaşlar diyor ya içinden gelmese de yap diye aynen öyle. Biliyorum çok zor. Benim için de çok zor ama başka çaremiz yok
Çok teşekkür ederim. Ben de 10 mg bir ilaç kullanıyorum ama iyi olamadım. Öğretmenim ben. Okullar kapanınca korona korkusu da birleşince çok zor günler yaşadım. Şimdi daha iyiyim ama atlatamadım tam olarak. Sana da rabbim acil şifalar versin kalbini ferahlatsın inşallahÖğrenci misiniz panik atak tedavisi kolay yakınlarımdan biliyorum bir ilacı var ve çok şükür şuan çok iyi. Kendini panik ataktan yerden yere atıyordu kalbi çıkacak gibi atıyordu ama şimdi çok iyi. İnş sizde düzelirsiniz
Bende öğretmenim. İnş düzelir iyi olursunuz Benim de depresyon atağım tam 29 Ekim de geldi kilitlendim yapamadım hiç birsey tedaviye başladım 17 18 gün oldu düzelmedi daha. Oldukça kötüyüm. Dayanmaya çalışıyorumÇok teşekkür ederim. Ben de 10 mg bir ilaç kullanıyorum ama iyi olamadım. Öğretmenim ben. Okullar kapanınca korona korkusu da birleşince çok zor günler yaşadım. Şimdi daha iyiyim ama atlatamadım tam olarak. Sana da rabbim acil şifalar versin kalbini ferahlatsın inşallah
Amin inşallah çok sağol. Sizin orda açılmadı mı okullar? İnanın okulun açılması bana çok iyi geldi. Sınıfta unutuyorum her şeyi. Evde boş boş kalmak beni daha çok dibe çekmişti. Allah yardımcımız olsun. Depresyon da çok zor bizim durum da.Bende öğretmenim. İnş düzelir iyi olursunuz Benim de depresyon atağım tam 29 Ekim de geldi kilitlendim yapamadım hiç birsey tedaviye başladım 17 18 gün oldu düzelmedi daha. Oldukça kötüyüm. Dayanmaya çalışıyorum
Açıldı ama gidemiyorum çalışamam ki gün boyu yataktan çıkamıyorum ki. Halim harap ölsemde kurtulsamAmin inşallah çok sağol. Sizin orda açılmadı mı okullar? İnanın okulun açılması bana çok iyi geldi. Sınıfta unutuyorum her şeyi. Evde boş boş kalmak beni daha çok dibe çekmişti. Allah yardımcımız olsun. Depresyon da çok zor bizim durum da.
Canım 7 gün boyunca hergün 786 bismillahirrahmanirrahim çekiyorsun hacetin olmazsa 21 gün devam etmek üzere tekrar başlayabilirsin Google dan da bak istersenNasıl yapılıyor canım tek besmele ile mi ve her gün mü 786 tane? Ben de başlarım inşallah.
Bende yapayım 7 gün boyunca. İnşallah işe yarar allahın izniylrieCanım 7 gün boyunca hergün 786 bismillahirrahmanirrahim çekiyorsun hacetin olmazsa 21 gün devam etmek üzere tekrar başlayabilirsin Google dan da bak istersen
Allah vermesin kimseye anlatılmaz ki depresyon çok zor hastalık boyutunda olunca....ne yaşıyorsun şuan ne yapıyorsun mesela
Etrafınızda falan yok mu hiç bu hastalığı yaşayanne yaşıyorsun şuan ne yapıyorsun mesela
hayır yokEtrafınızda falan yok mu hiç bu hastalığı yaşayan
Çok teşekkür ederim canım.Canım 7 gün boyunca hergün 786 bismillahirrahmanirrahim çekiyorsun hacetin olmazsa 21 gün devam etmek üzere tekrar başlayabilirsin Google dan da bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?