• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Majör depresyon kızlar canlı canlı ölüyorum

Gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum sizi iki hafta daha bekleyin Bi anda geçmez Bi gün kendinizi iyi hissedeceksiniz sonra 2 gün sonra yine bu moda girebilirsiniz yavaş yavaş aralıklar artarak Bi iki aya iyi olacaksınız
12 gün henüz erken azcık daha sıkın dişinizi
Sizde çektiğiniz için anlıyabiliyorsunuz. Bekliyorum zaten elimden başka birsey gelmiyor yemek yiyemiyorum keyifli olduğum anı geçtim iç sıkıntısı yaşamadığım tek zaman uykuda olduğum zamanlar. Dayanıyorum sabrediyroum beynimdeki hiç geçemeyecek düşüncesine inat elbette geçecek böyle kalmaz kalamaz diye düşünüyorum... Belki de erken daha zamana ihtiyaç vardır kimbilir....

Sizde çektiğiniz için anlıyabiliyorsunuz. Bekliyorum zaten elimden başka birsey gelmiyor yemek yiyemiyorum keyifli olduğum anı geçtim iç sıkıntısı yaşamadığım tek zaman uykuda olduğum zamanlar. Dayanıyorum sabrediyroum beynimdeki hiç geçemeyecek düşüncesine inat elbette geçecek böyle kalmaz kalamaz diye düşünüyorum... Belki de erken daha zamana ihtiyaç vardır kimbilir....
Kesinlikle öyle biraz daha zamana ihtiyacınız var buraya iyiyim artık yazacağınızdan hiç şüphem yok
Ben 5-6 kilo vermiştim su bile içemiyordum zor bir süreç gerçekten ama geçici ❤️

Sağol çok iyisin. Araştırmayı nasıl yapacağım onu bile bilmşyprum

Beni o zaman en iyi siz anlarsınız ne olur yarrım edin benim 12 gün oldu ilaç başlayalı düzeltme yok nasıl yapacağım hiç bilmiyorum hiç nir saman geçmeyevek bu
Yardıma ihtiyacın konuşma ihtiyacın olursa burdayım istersen arayabilirsin de.. Çünkü çok zor depresyon panik atak okb hepsini aynı anda yaşıyorum herkesin desteğe ihtiyacı var yeterki iyi olmak iste herkes birşey yapar

Kesinlikle öyle biraz daha zamana ihtiyacınız var buraya iyiyim artık yazacağınızdan hiç şüphem yok
Ben 5-6 kilo vermiştim su bile içemiyordum zor bir süreç gerçekten ama geçici ❤️
Bende öyle 6 kilo verdim 10-15 günde. İnş geçer çünkü hayat koşullarımda zor çocuğa bakmak evi çekip çevirmek yemek yapmak işleri yapmak zorundayım ama hiç birini yapamıyorum şuan. O yüzden belki de zamana ihtiyacım olsa da acele ediyorum.

Yardıma ihtiyacın konuşma ihtiyacın olursa burdayım istersen arayabilirsin de.. Çünkü çok zor depresyon panik atak okb hepsini aynı anda yaşıyorum herkesin desteğe ihtiyacı var yeterki iyi olmak iste herkes birşey yapar
Olmaz mı hep var birilerine ihtiyacım...

Bende öyle 6 kilo verdim 10-15 günde. İnş geçer çünkü hayat koşullarımda zor çocuğa bakmak evi çekip çevirmek yemek yapmak işleri yapmak zorundayım ama hiç birini yapamıyorum şuan. O yüzden belki de zamana ihtiyacım olsa da acele ediyorum.
Benim de iki oğlum var biri 10 diğeri 3 yaşında
Geçen sene ufaklık bana daha çok muhtaçtı emziriyordum mecbur Bi anda bırakmak zorunda kaldım öyle zordu ki benim için yanımda kimse yoktu eşim bile iş için şehir dışındaydı 15 gün hem tedavi gördüm hem çocuklara baktım sürüne sürüne
Beterin beteri var ama geçti şükür şimdi ayrı şeylerle uğraşıyorum buda geçecek biliyorum sadece zaman

Benim de iki oğlum var biri 10 diğeri 3 yaşında
Geçen sene ufaklık bana daha çok muhtaçtı emziriyordum mecbur Bi anda bırakmak zorunda kaldım öyle zordu ki benim için yanımda kimse yoktu eşim bile iş için şehir dışındaydı 15 gün hem tedavi gördüm hem çocuklara baktım sürüne sürüne
Beterin beteri var ama geçti şükür şimdi ayrı şeylerle uğraşıyorum buda geçecek biliyorum sadece zaman
Allah yardımcınız olsun. Allah güç kuvvet versin çok zor iki çocuk depresyon ile mücadele hemde yalnız başına...

Kızlar 29 ekimden beri ilaç içiyrum 75 mg dan 150 ye ondanda 225 e çıktım altı gündür 225 mg alıyorum hala düzelemedim. Yataktan çıkamıyorum yeni kalkabildim zorla birşeyler yedim. Hiç bir işi yapamıyorum ne zaman düzeleceğim okadar sıkıntım var ki artık bu iç sıkıntıya dayanamıyırum

Geçicek.. Bunları bir ay sonra daha rahat hatırlıycaksın. Sadece sakin ol. İlaçlarına devam et. Çok fazla zihninin kötü şeyleri düşünmesine imkan tanıma. Ne bileyim resim çiz, yürüyüş yap, bul bir şeyler kendine
İnşallah dr a gideli 15 gün oldu henüz düzelme yok. Bu üçüncü atağım 10 yıl önce olmuştu ilki. Her atakta iyileşme biraz daha zor bir hale geliyor....

Sakin olun lütfen. 8 yıldır anti depresan kullanıyorum, 5 yıl depresyon için 3 yıl da travma sonrası stres bozukluğu için. Sakin olun, başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Ilaçların etkisi 2-3 hafta içinde başlamış olması lazım ama hala düzelme yok bende. Sizde ne zaman etki etmeye başladı ilaçlar

Hiç gitmiyor ki kötü şeyler. Yataktan çıkamıyorum sürünüyorum resmen. Kaç gündür duş bile alamadım
Canım d vitamini, demir ve b12 değerini lütfen baktir belki sebebi budur. Rabbim sifa versin isin icin de çocuklar olunca cok daha fazla uzulyrm.
Benim boyun fitigndan ellerim hissiz. Eve yarim gün yardımcı abla geliyor pandemi ama mecbur geliyor. Size de böyle imkan varsa 1 gün bile biri gelse yemek yapıp buzluğa atsa çocuklar sağlıklı beslense size de iyi gelir.

Canım d vitamini, demir ve b12 değerini lütfen baktir belki sebebi budur. Rabbim sifa versin isin icin de çocuklar olunca cok daha fazla uzulyrm.
Benim boyun fitigndan ellerim hissiz. Eve yarim gün yardımcı abla geliyor pandemi ama mecbur geliyor. Size de böyle imkan varsa 1 gün bile biri gelse yemek yapıp buzluğa atsa çocuklar sağlıklı beslense size de iyi gelir.
Merhaba cnm benimki vitamin eksikliği vs den kaynaklı değil tekrarlayan majör depresyon var bende. Bundan kaynaklı. Yardımcı birini tutmak işe gidemediğim için şuan pek mümkün değil.

Konuyu açalı 15 gün olmuş ama düzelme olmadı benim gibi depresyon geçirip üçüncü atağında düzelen var mı

Tamam hemen yapıyorum
Yaptım 3 kez hem dinledim hem okudum biraz hava soğuk olsa da balkonda hava aldım ben iyiyim iyi olacağım ben iyiyim daha iyi olcağım diye sürekli bunu geçirdim kafamdan. Sabah uyanacağım çocugum evde olacak ona kahvaltı hazırlayacağım beraber kahvaltı yapacağız kızımla sonra sofrayı toplayıp mutfağı elden geçireceğim. Sonra onu derse oturtup bende evde temizlik yapacağım. Çamaşırları makineye atıp ortalığı toplayacağım. Yemek yapacağım çorba pilav ve taze fasülye. Öğlenden sonra kuaföre gidip saçımı kestireceğim. Yarını planladım. İyiyim iyi olacağım.

Back