merhaba. benim diyet yaparken sorunum şu yaklaşık 10 kg kadar verdikten sonra artık veremiyorum diyeti bırakıp pes ediyorum mesela şubat 2010 da 68 kiloydum 2 ayda 58 oldum sonra da kilo veremedim ve diyeti bıraktım şimdi 62 kiloyum boyum da 1.63 yani 52 yada 53 kilo olmam gerekiyor yani 10 kilo fazlam var inşallah yarın diyete başlıycam ve kilolarımdan kurtulcam :hulya:
Günaydin, bugün diyete baslayali 1 hafta oldu. 63 kiloyla basladim simdi 61.800 olmusum. Benim icin sevindirici oldu. alkisalkisalkis Insallah bidahaki ay 59 olabilirim
Merhaba hoşgeldiniz.Yazınızı okudum da aklıma kansızlık geldi.Kansızlık olduğu zaman hemoglabin düşük olduğunda ne yaparsanız yapın kilo veremiyormuşsunuz arkadaşımda aynı sorundan şikayetçiydi doktoru öyle söyledi. Kan iğneleri yapılıyor ve baya kilo verdi diyetle beraber.İkinci ihtimalde herkesin bir kilo eşiği vardır.Sizinde vücudunuz direniyordur belli kiloda belki.
Günaydin, bugün diyete baslayali 1 hafta oldu. 63 kiloyla basladim simdi 61.800 olmusum. Benim icin sevindirici oldu. alkisalkisalkis Insallah bidahaki ay 59 olabilirim
kilo vermem durdu:çok üzgünüm:
canım bu şekilde çok güzel bir beslenme programın var bence kilon da çok güzel vücudunda hiç vitamin kaybı olmuyordur bu şekilde ve metabolizman da hızlı çalışıyordur bbana sorarsan yediklerin arasında zaman aralıkları olduğu için miden öğütüyordur tebrikler kilon da 55 işte ne güzel keşke ben de 55 olabilseydim bu arada kaç kilodan 55 e düştün yoksa yeni mi diyete başladın hoşçakal :hulya:ben bugun yine 55.5 çıktım ama10 gundur tatilde olan bi arkadasım geri dondu ve beni gorunce zayıflamıssın sen yaa dedi bi gaza geldim :)
- Sabah 8:00 da kahvaltı : yarım domates, 1 salatalık, yesillik, 1 biber, 1 dilim cavdar, 1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri, 1 bardak yesil cay.
- 10 dan sonra okuldaydım ders arasinda 1 buyuk bardak sıcak cikolata ictimcok tatlı geldi sonradan pişman oldum ama
- 12.30 öğle yemeği : 1 kase domates corbasi, yarım imambayıldı, 1 kase yogurt, 1 domates, 1 salatalık,
- 15:30 1 bardak yesil cay
- 17:00 1 incir
- 18:30 3 kaşık semizotu kavurmasi + 1 acur
- 20:00 1 mandalina
- 21:30 1 bardak maydanoz suyu
Bugun de hastalanmısım, yarın muhtemelen siskin olucam. İnsallah fazla cıkmam moralim bozulur yoksa
Canım metabolizma hızlandırıcı çay için ; 2 lt suya 2 yeşil elma 1 limon 1 çay kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı karanfil ve 1 çubuk tarçın ekle.Elmalar pörsüyünceye kadar kaynat sonra süzüp suyunu gün içinde iç.Elma ve limonu kabuk ve çekirdekleriyle dörde bölüp kaynat.
benimde birkaç ay önce böyle olmuştu vücudumuza zaman tanımalıyız bir bildiği vardır elbette hem ne güzel 63 kiloymuşsun 4 kilocuk versen 50 li kilolarda olacaksın sıkma canını hiç bozma diyetini devam kararlı ol sen verirsin kilolarını kal sağlıcaklakaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba,
bugün benim tartılma günümdü ama adete yakın olduğu için tartılmadım çünkü nerden baksan en az 1 kg fark ediyor.
ya akşamları çok karnım kazınıyor bazen 3-5 çubuk kraker yiyorum.bazen yarım paketbilmiyorumkismile
benim listede süt yada yoğurt akşam yemeğinden sonra olmadığı için onlarıda içemiyorum.
bitki çayı iyi geliyor bu arada çayı ve kahveyi şekersiz içmeyi bende hiç beceremiyorum
diyetisyenim tatlandırıcı kullableceğimi söyledi.geçici olarak kullanacağımız için zararı olmazmış.sürekli kullanmak zorunda kalanlar için yan etkileri oluyomuş ilerde.
bende hemen aldım ama markaya dikkat edin almayı düşünen varsa.içinde aspartam olmayan bi marka var onu tercih edin.
pazartesi tartılıcam
Allahım ne olur 2 kilocuk vermiş olsammmmmalkisalkisalkis
canım bu şekilde çok güzel bir beslenme programın var bence kilon da çok güzel vücudunda hiç vitamin kaybı olmuyordur bu şekilde ve metabolizman da hızlı çalışıyordur bbana sorarsan yediklerin arasında zaman aralıkları olduğu için miden öğütüyordur tebrikler kilon da 55 işte ne güzel keşke ben de 55 olabilseydim bu arada kaç kilodan 55 e düştün yoksa yeni mi diyete başladın hoşçakal :hulya:
Aslında benim inisli cıkıslı oldu bi donem. Yeni sayılmaz yani. 2009 kışında 52 ydim. Sonra yavaş yavaş akşam yenen abur cuburlar, şirkette kahvaltı yerine yenilen yağlı pogacalar sayesinde temmuz sonunda 60 a kadar çıktım. Sonra endokrinolojiye, ordan da diyetisyene gittim. 28 temmuzda dikkat etmeye basladım. Ramazan bayramına kadar 56.5 a dustum. Ama bayram tatilinde 10 gunde 58.5 a çıktım tekrardan. 16 eylulde tekrardan basladım ve daha emin bir sekilde.
Bu sabah tartıldım 54.9 çıktım. 55 in altina dusmek tekrardan super bi sey kurban bayramına kadar 52 olsam keske. İdeal kilom 50. O da olur insallah. Bu bayram farklı olacak, bu sefer almıcam.
Bu sabah da uyanında ılık su + kuru incir. Sonra yesil caylı, cavdarlı kahvaltımı yaptım. Oglen derse gittim. Onun icin yemek yerine zeytinli pogaca yemek zorunda kaldım. Alternatfi gozlemeydi daha kalorilidir die pogaca yedim. 15:30 da yesil elma. Biraz once aksam yemegimi yedim.Yarım kase corba, salata, 4 kaşık lorlu semizotu kavurması (cok almısım sanırım, 4 gunde bir yiyorum:) )
Aksam da belki 4 tane fındık ya da meyve yerim. Yesil cayımı icerim. Suyu az içtim, 1.25 litre
kızlar merhaba,
bugün benim tartılma günümdü ama adete yakın olduğu için tartılmadım çünkü nerden baksan en az 1 kg fark ediyor.
ya akşamları çok karnım kazınıyor bazen 3-5 çubuk kraker yiyorum.bazen yarım paketbilmiyorumkismile
benim listede süt yada yoğurt akşam yemeğinden sonra olmadığı için onlarıda içemiyorum.
bitki çayı iyi geliyor bu arada çayı ve kahveyi şekersiz içmeyi bende hiç beceremiyorum
diyetisyenim tatlandırıcı kullableceğimi söyledi.geçici olarak kullanacağımız için zararı olmazmış.sürekli kullanmak zorunda kalanlar için yan etkileri oluyomuş ilerde.
bende hemen aldım ama markaya dikkat edin almayı düşünen varsa.içinde aspartam olmayan bi marka var onu tercih edin.
pazartesi tartılıcam
Allahım ne olur 2 kilocuk vermiş olsammmmmalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?