canım bu diyet programın da çok güzel peki endokrinoloji doktoru nasıl bir teşhis koydu yani ne sebeplerden ötürü kilo veremiyormuşsun paylaşırsan sevinirim kaydirigubbakcemile2
Benim akşam çok fazla tuzlu ya da yaglı seyler yedigimde bacaklarım şişiyordu. Bundan dolayı gittim aslında kötü kolestrolüm yüksek çıktı, zaten annemde de olan bi sey genetik olabilir ama bizimki daha çok beslenmeden kaynaklı. Ben abur cubur, annem de yaglı yemek, borek vs. sever. Doktor uyardı aslında hayatın boyunca dikkat etmen gereken bi şey dedi. Ben de rahatsızlık malesef çokDemir eksikligi de var. Demir eksikligi de iştah açıyor genellikle. Bir donem demir hapı kullandım ama yan etkileri ve bende bıraktıgı strestli donemlerden sonra dogal cozumlere yoneldim.
Kolestrol için yaglı seylerden uzak duruyorum, zaten artık canım abur cubur cok da fazla istemiyor. Beyin 1 - 2 dakika donem donem oyle sinyaller yayabiliyor o anda da alternatif seylere yoneliyorum. Cay, kahve (sekersiz), meyve vs. Regl donemimdeydim bu hafta sadece 1 gun seker ihtiyacım arttı, onda da sicak çikolata içtim. Kansızlık için de sabahları 1 kaşık pekmez, aksamları da yarım avuc kuru uzum yiyorum. Yakında tekrar tahlil yaptırıcam bakalım bi gelisme var mı
Bu sabah da 54.7 çıktım kaydirigubbakcemile2
8:30 da 1 yumurta ile melemen yaptım. yarım domates, 1salatalık, lor peynir, 2 zeytin, 1 dilim cavdar, yesillik ve yesil cay ile kahvaltımı yayıla yayıla yaptım. Fazlasıyla da doydum :)
Benim akşam çok fazla tuzlu ya da yaglı seyler yedigimde bacaklarım şişiyordu. Bundan dolayı gittim aslında kötü kolestrolüm yüksek çıktı, zaten annemde de olan bi sey genetik olabilir ama bizimki daha çok beslenmeden kaynaklı. Ben abur cubur, annem de yaglı yemek, borek vs. sever. Doktor uyardı aslında hayatın boyunca dikkat etmen gereken bi şey dedi. Ben de rahatsızlık malesef çokDemir eksikligi de var. Demir eksikligi de iştah açıyor genellikle. Bir donem demir hapı kullandım ama yan etkileri ve bende bıraktıgı strestli donemlerden sonra dogal cozumlere yoneldim.
Kolestrol için yaglı seylerden uzak duruyorum, zaten artık canım abur cubur cok da fazla istemiyor. Beyin 1 - 2 dakika donem donem oyle sinyaller yayabiliyor o anda da alternatif seylere yoneliyorum. Cay, kahve (sekersiz), meyve vs. Regl donemimdeydim bu hafta sadece 1 gun seker ihtiyacım arttı, onda da sicak çikolata içtim. Kansızlık için de sabahları 1 kaşık pekmez, aksamları da yarım avuc kuru uzum yiyorum. Yakında tekrar tahlil yaptırıcam bakalım bi gelisme var mı
müthişsiniz yaaa , bende böyle azaltabilsem yediklerimi keşkee .)))
arkadaşlar ben de sizin başlığınızdan görerek yeşil çayı ilk kez hayatıma sokmuştum(ağustos başında)ama pek düzenli içemedim tadını sevemedim ve yaz geldi geçti hedefimi gerçekleştiremedim
oysaki geçen yaz 7 kilo vermiş 50 kiloya düşmüştüm.sonra o kiloları aynen geri aldım.şimdi yeniden hedefe kilitlendim bugün spora ve diyete başladım.yeşil çayımı içtim :) diyet yapan arkadaşlar beni de alın aranıza :) bugün itibariyke 58 kiloyum heefim öncelikle 55 sonra 50 ve sonra 46-47:) inşallah bu sefer olur. eski günlerdeki gibi çıtı pıtı olmak istiyorum.lütfen beni de motive etmeyi unutmayın :) herkese bu zorlu yolda başarılar diliyorum..
kimse uğramıyor neden.ben uğrayamıyorum çünkü yüzüm yok desem birtürlü diyete başlayamadım..hatta şu anda 63.900 üm 2.700 gr cık almışım sebebi oğlum hiç uyumuyor gecelri sabah kadar ayağımda sinirlerim laçka yani....ve geçen eşim görevdeyken pitbull saldırsına uğradı geçmiş olsuna gelen giden pasta börek sıkıntı stres durum bu..mafoldumbeneyvahedigeldismile
hadi beraberce işin ucunu tutalımda verelim şu fazlalıkları bakın benim 4 kilodan 7 kiloya çıktı vereceğim kilo ..kendimi tebrik ediyorum..alkisalkisalkis
çok geçmiş olsun arkadaşım baya önemli bir şey atlatmışsınız ya.umarım kötü bir şey yoktur.
bu durumda tabi düzenin bozulması normal.toparlarsın yine sıkma canını.önemli olan sağlık
bende seninle aynı sebepten pek uğrayamadım 1 haftada 300 gr verince :) insan uğrayıp bu koskocaaaaaaaaaa 300 gr ı nasıl verdiğini anlatmamalı diye düşündüm.ama bende geçen haftayı grip ve ilaçlarla geçirdiğim için çokta üstüne düşmüyorum.kaldığımız yerden devam edelim bencede.hadi bakalım alkisalkisalkis
sabah 2 tane lıght üçgenpeynir ve birazda yumurta yedim tok tuksun diye.
öğlende konserve ton balığı ve salata yicem işyerinde olunca böyle malesef.
akşamada 3-5 kaşık sebze yemeği ve yoğurt ile geçiştirirsem süper.
ama akşama kızkıza toplanıcaz bakalım ordada bişer atıştırmazsam günü kapattık say:lepi:
merhaba arkadaslar bende maalesef bu hafta hic kilo veremedim. Az yememe alisti metabolizmam sanirim tik yok60.800 de kaldim. Su 60 dan bi düsebilsem cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?