- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
1.GÜN
Sahur : Et ve tavuk suyuna pilav (1 tabak) 1 kase cacık
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba ½ tavuk (ızgara veya haşlanmış) elma
2. GÜN
Sahur : Et veya tavuk suyuna pilav, 1 tabak (hazır bulyon olmayacak)
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba etli fasulye, 1 kase salata, 1 portakal
3. GÜN
Sahur : 1 tost (peynirli) ve ayran
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase salata, 250 gram meyve
4. GÜN
Sahur : 1 tost, 1 ayran
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba, kabak, biber, veya patlıcan dolması 1 kase salata, 250 gram meyve
5. GÜN
Sahur : Tavuklu sandviç, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 6 kalem kuzu pirzola, salata, 250 gram meyve
6. GÜN
Sahur : Tavuklu sandviç, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba 1 kase salata (isteğe bağlı) Balık veya bonfile
7. GÜN
Sahur : 2 dilim börek (içine lor veya çökelek peyniri konacak) Ayran, çay
İftar : 1 dilim pide, 1 kase çorba, 8 adet ızgara köfte (ekmeksiz ve yağsız kıymadan olacak), 1 kase salata, 250 gram meyve
Ramazanda kilo vermek isteyenlere harika ve sağlıklı bir diyet arkadaşlar,biz eşimle yapıyoruz,çok rahat yapılabiliyor,ramazan kilo alma konusunda herzaman kabusumdu artık değil
denemenizi şiddetle tavsiye ederim
İftara davet edildiğinizde herşeyden az yiyerek diyeti devam ettirin,ben kilo verdim2,5
Haklısın canım Ramazanda diyet olmuyor biz bayramdan sonra yine asılalım bu diyete.olumunekankayizsmile
tamam ..yoksa olmuyor ben 1.300 gr cık geri aldım üzgünüm..:çok üzgünüm:ama bayram sonrası baya baya yapalım şu diyetide istediğimiz kiloy gelelim ok..olumunekankayizsmile
Ben de aldım canım yalnız değilsin hem de 1.5 kilo.Bayramdan sonra sıkı bir diyet şart
ben dayanamayıp diyete tekrar döndüm..şu anda 63.100 den 62 ye düştüm geri..sempatiksalakcinni
Nasıl verdin canım ya benim canım deli gibi tatlı istiyor gidişay iyi değil
Selam bayanlara.s. Bayram sonrası diyete dönecek olanları göremiyorum burda.Bana arkadaş olabilecek kimse yok mu?Ramazanda verdiğim bi kaç kiloyu geri alarak eski formuma!!! kavuştum ama ne formYeniden diyete dönmek istiyorum.Bakalım bu kürde kaç kilo verebilcem.Sizler ne alemdesiniz*
nasil kilo veriosunuz yaa sempatiksalakcinni
11 aylik kizim var sezeryan oldum. hamilelik oncesi max. gordugum kilo 55 idi bilmiyorumkismile suan 72.5 kiloyum. ocak basinda iznim bitio ise baslicam ekimde kuzenin dugunu var ve ben cok kiloluyum mafoldumben
bende sezeryanlıyımö ve ikinci doğumum..oğlum 14 aylık oldu bu ay..
bize katıl veririsin ..sabır azim ve disiplin gerektiriyor..ama sonucu düşününce hiçde zor olmuyor ilk haftada biraz belki zorlanırsın ama sonra çok güzel alışkanlık oluyor..mayıs ayında 73.750 idim ve 59.5inmeyi başarmışken işin ucunu kaçırıp diyeti bıraktım
madem öyle niye bıraktın dersende oğlum geceleri hiç uyumuyor ve ben çok yoruldum bünyem zayıf düştü ..şimdi tekrar devam..
..
diyete basladiginda emziriyor muydun?
ben emiriyorum diye cok yanasamadim acikcasi ama artik gunduz emmiyo. gece uyandiginda emiyo diye baslayayim diyorum. gerci benim isim daha zor sanirim esim tam bir tatli manyagibilmiyorumkismile
hicbir kiyafetim olmuyo. hepsi 34-36 beden :sinifsinif: goren tanimiyo desem yeridir
2 ay emizerbildim..diyete başladığımda emzirmiyordum..inan gerçekten sabır azim disiplin..ve biz istersen pazartesi bizle başla..birde emziiriken krom hapı kullanılabiliniyorsa onu al derim.
haftaya pazaretsi tartılıp diyete başlayalım diyorum..olmazmı....hem okulda açılıyor benim iki çocuk birisi bebek birisi 2. sınıfa geçti birisi okulda olunca diğerinide uyutup sporumuda yapmalıyım diye düşünüyorum..
bugünlerde iştah tavan yaptı en son 62.500 düm..malesef..gereçkten 1 ayda 6 kilo başlığına uymuş durumdayım tam 6 kilo vermem gerek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?