Mahremiyet bilmeyenler

Altı üstü eşin dışarı mı boşalıyor demiş

Bunda mahrem ne var sevmiyorsan da ben böyle konuları sevmem dersin

Boyle konulari konusmak hic hos degil.İleride dostluklari da sarsabipiyor.Cok orneklerini gördüm ve simdi bu muhabbetlere karsi cok sertim.Bence gereksiz ve hos degil baskalarinin cinsel hayatini dinlemek

Korunma yöntemleri konuşulabilir, cinsellik ise detaylı olmamak şartıyla çok samimi ise arkadaşınız konuşulabilir.
Konuşmak istemiyorsan da bu konuları ben konuşmaktan çekiniyorum, lütfen geçelim deyiniz.

oooo ben cevremdeki tüm kadınların ilk gecelerini kadar bilirim yani ne var bunda o anlatmıs ben dinlerim haa banada sorarsa samımıysem neden konusmıyım ki cinsellik muhabbetini bu kadar kasmayalım yani
Tabi canım ne var, sal gitsin değil mi? Limoncu'nun kocasıyla olan cinsel hayatını da tüm KK biliyor mesela.

ben regl olduğumu bile söylemekten hoşlanmam. duymaktan da hoşlanmam. sebepsiz yere regl olduğunu söyleme gereği duyanlar var. bundan hoşlanmazken cinsel hayat içerikli sohbet açılmasından hiç hoşlanmam. yeni evli sayılırım, hiç konu açan olmadı, açan olursa da cevabım bu konuları konuşmaktan hoşlanmam olur. ama mesela doğrudan kendi hayatımla ilgili olmayan genel konularda konuşabilirim. korunma yöntemleri, sağlık problemleri vs.

bence sınırı önemli. yani genel olarak bilgi amaçlı korunma yöntemleri hakkında tavsiye istenebilir mesela. yada çok yakın gördüğü birine ama dikkatinizi çekerim "birine" diyiroum cinsel bir problemini açıp yardım isteyebilir. yada belki kadınların olduğu bir ortamda en saçma ilişkinizi nerde yaşadınız yada kaç yaşındaydı falan gibi eğlence amaçlı sorularda olabilir. yada bu forumda derdini açanları görüyoruz bana iğrenç gelmiyor mesela yadırgamıyorum.

ama bir kere eşimin iş arkadaşlarıyla bir yemeğe çıkmıştık ve bir anda nasıl olduysa erkekler masadan ayrıldı yani kutuplaşma oldu gibi..ilk kez gördüğüm kadınlarla başbaşa kaldım ve konu tabiki kocalarıyla yatak maceraları ve düşünün biz ilk defa karşılaşıyoruz bu kadınlarla. yumurtalık kistlerinden tutun üreme çabalarına kadar her şeylerini biliyorum bu adlarını bilmediğim kadınların. o kadar iğrendim ve bunaldımki bir de tam böyle iğrenç bir ağızla konuşurlarya "kızzz seninki nasıl yapıyo gibi.. " kalktım masadan erkeklerin yanına geçitim baktım mis gibi araba muhabbeti yapıyorlar hemen daldım araya bir oh dedim...

yeni kısaca bence önemlisi üslup kimle konuştuğunuz ve nerde konuştğunuz... rahatsız oluyorsanız cevap vermeyin hayat sizin özel siizn kimseye anlatmak zorunda değilsiniz. sorduklarında ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden bu bizim özelimiz diyin. onlarınkinide dinlemeyin kaçın ortamdan. heleki iş yerinde müthiş gereksiz bir muhabbet cinsellik.

İki yakın kadın arkadaşın bunu konuşması kadar sizin rahatsız olmanızda normal bence.Yeter ki eslerinden cinsel hayatlarından bahsetmesinler

ben annem,anlam yada hiç bir arkadaşımla bu tarz muhabbetlere girmekten hoşlanmam genel bir konu üzerinde konuşulabilinir ama kişiselleşince çirkinleşiyor bence ama bu tarzda insanlar çok spor salonunda tanıştığın bir bayan ikinci gün eşi ile münasebetinden bahsetmişti baan çok yadırgadım,yine bir arkadaşıma hamilelik tebriği için aradım çocuğu nasıl yaptıklarını espiriye vurarak söyledi eşide iş arkadaşım sonuçta çok itici bence bu konudaki ince çizgiyi aşmamak gerek ama bir çok insan çok patavatsız.

Bunların birde kendiliğinden anlatan versiyonları var ve onlar evlerden ırak yani.

Yengem amcamla yatak odasını anlatır mesela. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Çokta uyardım "o benim amcam suratına bakınca bunları mı hatırlıyım canısı ne istiyon sen?" Diye ama aynı tas aynı hamam.

Sizde soranlara açık açık söleyin herkes çizgisini korusun ne gerek var anlamam.

bende aynihic hoslanmam boyle konulardan gecenlerde bi arkadas esinin cinsellik istemedigini soyledi birsuru sey hic duymazlikdan geliyorumdinlemeyide sevmiyorum konumu yok ayolll ondan baska yabancilarla muhabbetimiz hep kilo ustune botoks estetik cok tutuluyor konu sahibi hoslanmiyorsan bahsetme anlatanada duymazlikdan gel zaten karsi taraf anlayip acmiyor birdaha konuyu

o ozaman onun densizligi canim.direk tavrını alsaydin.yakin bile olsa hos deil anlatilmasi.4duvar arasinda kalmali bencede

Yakın arkadaş ise konuşulabilir belli bir yere kadar.

Her arkadaşımla değil, çok yakın arkadaşlarımla konuşurum bunları.
Samimiyetin getirdiği şeyler bunlar abartmaya gerek yok.

Pozisyonundan, boyutuna kadar detay vermiyoruz sonuçta.

Sende o ışığı görmeyen kimse kolay kolay o konulara girmez ki ayrıca.
Haa giriyor ve hoşlanmıyor musun?

Sevmiyorum bu konularda paylaşım yapmayı kusura bakma dersin biter.

Bu kadar hassas olmayın, korunma yöntemlerini veya cinsellikte bilinmeyen tarafları konuşmak ayıp ya da günah değildir.
Pozisyonlarınızı ya da fantazilerinizi sormamış neticede.

Böyle şeyler "ayıp, aman mahrem" diye diye cinsel konularda ki cehalet gün geçtikçe büyüyor.

Belli ölçü de evet konuşurum samimiyet derecem de önemli bunda sorun görmem. Hele ki korunmaydı sağlıktı hiç çekinmem.

Mahrem siz sınırı nereden çekerseniz oradan başlar. Yani herkes için "mahrem" aynı alanı ifade etmez ve kimle konuştuğuna göre anlatılacak alanın sınırları genişleyip daralabilir.

Kimi cinselliğin c si hakkında bile konuşmaz rahatsız olur.

Kimi vardır sadece sağlık sorunları söz konusu olduğunda cinsellik hakkında muhabbet eder işte "regl dönemlerim düzensiz" "yumurtalıklarımda kist varmış" bla bla.

Bazıları bilgi alma amacıyla konuşur: korunma yöntemleri, tüp bebek tedavisi...

Bi başkası teoride her şeyi gayet rahat konuşur, geyiğini yapar ama kendi hayatı hakkında soru sorulmasını ya da örnek verilmesini sevmez.

Kimi de hiç rahatsız olmaz, keyfine göre anlatır ve dinler.

Bunların hepsi de doğal ve normal seçeneklerdir; ne her şeyini anlatanı kınayabilirsiniz ne hiçbi şeyini anlatmayanı.

Ama siz sınırlarınızı açıkça belirtmeden kimseden saygı bekleyemezsiniz. İnsanlar müneccim değil, nereden bilecekler sizin ne kadarından rahatsız olacağınızı. Bi konuşma sizin için amacını aşıyorsa uygun bi dille söyleyebilirsiniz, kimse de size zorla bi şeyini anlatmaz ya da anlattırmaz.

Yukarıda bi arkadaş şakayla karışık "siz napıyosunuz" sorusuna "oo neler yapıyoruz da size anlatamam ayıp olur" dediğini anlatmış mesela. Bence süper yöntem, ufak bi şakayla bu konuşmaları saf dışı bırakabilirsiniz.

Fazla abartmışsınız bence. Bahsettiğiniz şeylerde uygunsuz içerik yok. Bunu da konuşamayacaksanız arkadaş olmayın zaten. Bu konuda bile tanımadığımız üyelerle bunları konuşan, arkadaşıyla hayli hayli konuşur.

Bir de şu var. Bu muhabbetlerden hoşlanmıyorsanız niye "korunmuyorlarsa nasıl çocukları olmuyor?" diye bir soru soruyorsunuz ki? bu soruya nasıl bir cevap bekliyorsunuz? herhalde size yemek tarifi verecek değillerdi, böyle bir soruya tabii ki cinsellikten bahsedecekler. Muhabbeti sevmiyorsanız deşmeyin, kapatın konuyu. Çelişkili buldum sizi. bir de insanlara çocuklarının nasıl olmadığı ile ilgili soru sormayın, bu sorular da çok sığ ve yakışıksız. Ayrıca insanın özeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…