- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
bütün yorumları okudum mahremlik durum yok bende bu tarz konuşmalara girmek istemem hiç bir zaman ama korunma yöntemleri hakkında konuşmuş olduğum arkadaşlarım vardır en doğrusu hangisidir yada en rahatı gibi hap mi spiral mi geri çekme mi vs vs.. bunların cinsellik olarak algılanması bana doğru gelmedi açıkça eylem belirtme durumu yok sonuçta pozisyon şöyle yapıldı böyle yapıldı gibi yada yaparız falan gibi sonuçta bu insanların özeline girer asıl mahremlik durum burası bunlar konuşulmuyorsa sıkıntı konuda bence hem bu konuyla alaka arkadaşların bilgi edinmek dışında nasıl fikir sahibi olabilirsiniz doktor dışında en yakınlara bu yüzden sorulup konuşulur bu gibi durumlar
ama siz konuşmak istemez rahatsız olursanız bunu konuştuğunuz arkadaşlara dile getirirseniz ben rahatsız oluyorum gibi zaten onlarda sizi anlayacaktır herkes konuşmak istemeye bilir sizde kendinizce haklısınız sonuçta...
ama siz konuşmak istemez rahatsız olursanız bunu konuştuğunuz arkadaşlara dile getirirseniz ben rahatsız oluyorum gibi zaten onlarda sizi anlayacaktır herkes konuşmak istemeye bilir sizde kendinizce haklısınız sonuçta...