Eğer çok yakın gördüğünüz biriyse ve gerçekten karakterine güveniyosanız böyle konularda gırgır yapılabilir bence. Ama dini yönden doğru olmadığını biliyorum
açıkçası bende son derce rahatsız olurum ve konuşmamMerhaba...
Benim aklımı kurcalayan birşey var.
Bir kadın arkadaşınız mahremiyetinize dair sorular soruyorsa, mesela cinsellik korunma vb. içerikli soruları, sorabilmeli mi? Açıkcası benim hiç hoşuma gitmiyor, ama iki kadın arkadaşta bu rahatlığa rastladım, ve biri zaten 'kadınlar aralarında bunları konuşuyor' dedi. Ama ben hayatımda hiç böyle şeyleir merak etmedim sormadım da.
Dini yöndende bu sorunun cevabını bekliyorum. Mahremiyetinden 'dağıtmak' helal mi? Riski ne?
Sonuçta boşuna mahrem denilmiyor ama böyle densiz insanlara karşı nasıl kırmadan bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin?
Peki hiç direk soru sorulduğunda tepki gösterdiniz mi? Ve ne dediniz?açıkçası bende son derce rahatsız olurum ve konuşmam
tercih meselesi yanımda konuşulması da beni oldukça gerer rahatsız eder.
öyle pek soran eden olmuyor çevremde öyle konular konuşulduğunda muhabbete girmem duymamazlığa gelirim.Peki hiç direk soru sorulduğunda tepki gösterdiniz mi? Ve ne dediniz?
Yok zaten konu çocuk tan falan açıldı , sonra korunmaya döndü oradan soru doğdu çünkü korunmadığımı söyledim. Yani ozaman yalan mı söylemem lazım korunuyorum mu demeliyim, böyle aptal ve beni huzursuz eden soruları duymamak için? İnsanlar biraz da sınırlarını bilmeli, ben hayatta sormazdım inanın.Bana göre eşimle şöyle şöyle yapıyoruz demek ayıptır
şu kadar yaptıkta ettik
ama kadınsal meseleler yani adetle ilgili filan konuşulabilir.
Aynen, ama soru direk sorulduğunda durum biraz değişiyor maalesef.öyle pek soran eden olmuyor çevremde öyle konular konuşulduğunda muhabbete girmem duymamazlığa gelirim.
açıkçası size sorulan soru o kadar da ileri gidilen bir soru değilmişYok zaten konu çocuk tan falan açıldı , sonra korunmaya döndü oradan soru doğdu çünkü korunmadığımı söyledim. Yani ozaman yalan mı söylemem lazım korunuyorum mu demeliyim, böyle aptal ve beni huzursuz eden soruları duymamak için? İnsanlar biraz da sınırlarını bilmeli, ben hayatta sormazdım inanın.
Bilmiyorum kendisi içinde kötü düşünmek istemiyorum ama aynı sohbet içerisinde bir kuzeninden bahsetti dedi ki geçenlerde o da korunmuyoruz dedi işte bende sordum nasıl yani ozaman niye çocuk olmuyor madem korunmuyorsunuz o da anlattı 'işte şöyle böyle' yapınca olmuyor diye. Şöyle böylesi benim sansürüm, resmen anlattı yani şok oldum. Bu azmış lık mı nedir bu?Bilgilenmek amacıyla soruyorsa sakınca yok da eğer sizin özelinizi merak ettiği için soruyorsa hoş değil.
Bu tarz şeyleri konuşmaktan ben de hoşlanmam adı üstünde "özel".
Merhaba...
Benim aklımı kurcalayan birşey var.
Bir kadın arkadaşınız mahremiyetinize dair sorular soruyorsa, mesela cinsellik korunma vb. içerikli soruları, sorabilmeli mi? Açıkcası benim hiç hoşuma gitmiyor, ama iki kadın arkadaşta bu rahatlığa rastladım, ve biri zaten 'kadınlar aralarında bunları konuşuyor' dedi. Ama ben hayatımda hiç böyle şeyleir merak etmedim sormadım da.
Dini yöndende bu sorunun cevabını bekliyorum. Mahremiyetinden 'dağıtmak' helal mi? Riski ne?
Sonuçta boşuna mahrem denilmiyor ama böyle densiz insanlara karşı nasıl kırmadan bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin?
Bilmiyorum kendisi içinde kötü düşünmek istemiyorum ama aynı sohbet içerisinde bir kuzeninden bahsetti dedi ki geçenlerde o da korunmuyoruz dedi işte bende sordum nasıl yani ozaman niye çocuk olmuyor madem korunmuyorsunuz o da anlattı 'işte şöyle böyle' yapınca olmuyor diye. Şöyle böylesi benim sansürüm, resmen anlattı yani şok oldum. Bu azmış lık mı nedir bu?