Mahremiyet bilmeyenler

Dini içeriği sildim, ve size katılıyorum. Fikir alışverişine karşı değilim, ama hani detayı sorulduğunda bozuluyorum gerçekten.

Açıkça söyleseniz?
Hangi pozisyonu kullanıyor musunuz diye falan mı sordular? Yani böyle ileri derecede bir şey mi?
Bu tip bir şeyse tabi ki anlatılmaz ve rahatsız olduğunuzu belirtebilirsiniz.
Ama korunma yolları cinsel konula kadınlar arasında konuşulur. Öğrenmek amaçlıda, geyik amaçlı da konuşulabilir.

bende sevmiyorum kimseyede sormam genelde. sağlıkla ilgili değilse tabi. soranada geçiştririm oda anlar. tabi burda herşey ulu orta benşm ama yapcak bişey ok

Direkt kendinden örnek vermeseymiş iyiymiş ama yine de bilgilendirme bu.
Sonuçta neyi nasıl yaptığı sorulmamış diye düşünüyorum.
Nasıl yani diye sordu, bende öyle işte dedim, o da kuzeninden örnek verdi yani böyle dedi, bende sustum.
Yani anlatmadım ve anladı ve örnek vardı sanki ben salağım nasıl olduğunu bilmiyormuşum gibi Hay Allahım.

Yok ben değil, Kuzenine sormuş o da anlatmış o da bana sorarken kuzeninin anlattıklarını anlattı onu demek istedim

Ama siz bu konularda fazla hassassınız sanki. Konunun gidişatına göre aldığı bir bilgiyi size aktarmış. Muhtemelen geri çekilme yöntemini anlatmış.
Ben de burda anlatabilirim. Cinsellik esnasında erkeğin boşalma anında vajinadan çıkıp dışarı boşalmasına denir. Bir korunma yöntemi değildir. Burda herhangi bir mahrem bilgi var mı? Bence yok.

Eşimle şunu yapıyoruz, şöyle yapıyoruz gibi bir konuşma değilse bence sorun yok.
O tarz bir şeyi ne anlatırım ne de dinlerim şahsen.

Hayır böyle birşey değildi.
İleri derecesi insandan insana değişiyor ama, siz anladınız diye düşünüyorum. Madem ikinizde korunmuyorsunuz nasıl olmuyor sorusunun cevabını.

Evet tamda bu. Hassasım. Ve rahatsız oldum.
İşte bence var, ama ben de yanlış düşünüyor olabilirim zaten bu yüzden konuyu açtım sizin fikrinizi öğrenmek için

Şöyle böyle yapınca olmuyor kısmını anladığımı söyleyebilirim. Mahrem paylaşılmalı mıdır, bu anlatılan şey mahrem midir değil midir tarzı şeyler tartışılır. Sonuç olarak konu sahibi rahatsız olmuş, x ya da y bişey farketmiyor, ilişki esnasında çiftin yaptığı bir eylemin muhabbeti dönmüş gibi gözüküyor. Bu ister pozisyon olsun ister korunma yöntemi, ya da neyse işte. Konuşulması size tuhaf geliyorsa, size sorulmasını istemiyorsanız konu hakkında konuşmak istemediğinizi söyleyin. Herhangi bir konu hakkında da konuşmayı doğru bulmama hakkınız vardır.

Mahrem midir değil midir konusu değişir bence, sonuçta ilişki esnasında yapılan bir eylemden bahsediyor. Birisi bunu konuşmaktan çekinirken bir başkası çekinmeyebilir.

Evet tamda bu. Hassasım. Ve rahatsız oldum.
İşte bence var, ama ben de yanlış düşünüyor olabilirim zaten bu yüzden konuyu açtım sizin fikrinizi öğrenmek için

O zaman fazla hassassın.
Bunların dile getirilmesinden hoşlanmadığından bahsedebilirsin arkadaşına.
Zira bence de Sephora'nın söylediklerinde mahrem bir şey yok.

korunma yöntemlerinin sorulması veya anlatılması mahrem değildir liselerde ders olarak bile veriliyor artık.Ama daha detaylı şeyler soruyor ise(nekdr sıklıkla yapıyonuz,neler yapıyonuz şöylede yapıyonuzmu... gibi)mahreme girer.Ama Cinsellikle ilgili herşeyden hoşlanmıyor iseniz konuyu ya başka konuya çevirin ya da bu konuları konuşmak hoşuma gitmiyor deyip konuyu kapatın

Korunuyormuşum diye sormuşsa bunda ayıplanacak bir şey yok kadın kadına konuşulan doğal şeylerdir Ams cinselliği fazla deşmek varsa ayıp tabı

Bende mahrem buluyorum ...kim nasıl korunuyorsa korunsun ,bu kadar acık anlatması yanlış bnce,zaten hemcinslerımın herşeyı bukadar açık konuşmalarındanda nefret edıyorum açıkçası...bazı şeyler gizli kalmalı ,ya bı bayan arkadaşım bna bu konudan bahsetse ,eşli görüştüğümüz birisi ise eşinden utanırım ya,
Ayrıca bu konuda. Ne var diyen arkadaşlarımız olmuş ,herkesin ahlak anlayışı farklıdır...bırbırımızı sorgulamanın manası yok yani,

yaşıtım bir kuzenim var, her şeyi konuşurum (gerçek anlamda her şeyi). ondan gizlim saklım yoktur. en yakın arkadaşlarım da merak eder sorarsa anlatırım, bilirim ki onlara söylediğim onlarda kalır sıkıntı olmaz.
şu ana kadar sadece bir kez açık seçik konuşmak zorunda kaldım arkadaşımla onun bir sıkıntısı vardı ve konuşmak zorundaydık.
ama oturup da o elini şuraya koydu ben şunu yaptım muhabbeti değil. bu muhabbetti yapan da vardır ama ben şahsen ayrıntılı konuşacaksam ortada bir sorun olduğunu düşünmeliyim, bu konuyu benimle konuşabilecek arkadaşlarım da benim kafadan olduğundan cinsellik muhabbetimiz edepsiz şakalardan öteye geçmez çoğunlukla.
sizin örneğinizde ise geri çekilme yönteminde bir mahremlik durum görmedim ben. penis ve vajina da tıbbi terimler en nihayetinde

Sahsen ben de rahatsiz oluyorum ama soranlar oluyo . Ben de tersleyemiyorum , afalliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…