Yok ben değil, Kuzenine sormuş o da anlatmış o da bana sorarken kuzeninin anlattıklarını anlattı onu demek istedimAma burada siz sormuşsunuz o da bilgilendirmiş diye düşünüyorum ben.
Dini içeriği sildim, ve size katılıyorum. Fikir alışverişine karşı değilim, ama hani detayı sorulduğunda bozuluyorum gerçekten.Dini içerik yasak. Konunuz bu sebepten kapatılır muhtemelen. İsterseniz o kısmı silin.
Kadınlar kendi aralarında bazı şeyler konuşabilirler. Korunma yollarını konuşmak mahrem değildir, cinsellik içermez. Bilgi alışverişidir sadece. Cinsel içerikli konularda bilgi almak için de konuşabilirler, geyik de yapabilirler. Sadece iki insanın arasında yaşanan şeylerin anlatılması bana tuhaf gelir. Anlatmam, dinlemem. Ama böyle sohbetlerden zevk alan insanları yargılamak da bana düşmez. Kendi bilecekleri iştir.
Direkt kendinden örnek vermeseymiş iyiymiş ama yine de bilgilendirme bu.Yok ben değil, Kuzenine sormuş o da anlatmış o da bana sorarken kuzeninin anlattıklarını anlattı onu demek istedim
Nasıl yani diye sordu, bende öyle işte dedim, o da kuzeninden örnek verdi yani böyle dedi, bende sustum.Direkt kendinden örnek vermeseymiş iyiymiş ama yine de bilgilendirme bu.
Sonuçta neyi nasıl yaptığı sorulmamış diye düşünüyorum.
Yok ben değil, Kuzenine sormuş o da anlatmış o da bana sorarken kuzeninin anlattıklarını anlattı onu demek istedim
Nasıl yani diye sordu, bende öyle işte dedim, o da kuzeninden örnek verdi yani böyle dedi, bende sustum.
Yani anlatmadım ve anladı ve örnek vardı sanki ben salağım nasıl olduğunu bilmiyormuşum gibiHay Allahım.
Hayır böyle birşey değildi.Açıkça söyleseniz?
Hangi pozisyonu kullanıyor musunuz diye falan mı sordular? Yani böyle ileri derecede bir şey mi?
Bu tip bir şeyse tabi ki anlatılmaz ve rahatsız olduğunuzu belirtebilirsiniz.
Ama korunma yolları cinsel konula kadınlar arasında konuşulur. Öğrenmek amaçlıda, geyik amaçlı da konuşulabilir.
Evet tamda bu. Hassasım. Ve rahatsız oldum.Ama siz bu konularda fazla hassassınız sanki. Konunun gidişatına göre aldığı bir bilgiyi size aktarmış. Muhtemelen geri çekilme yöntemini anlatmış.
Ben de burda anlatabilirim. Cinsellik esnasında erkeğin boşalma anında vajinadan çıkıp dışarı boşalmasına denir. Bir korunma yöntemi değildir. Burda herhangi bir mahrem bilgi var mı? Bence yok.
Tam olarak hangi kısım size mahrem geldi?Evet tamda bu. Hassasım. Ve rahatsız oldum.
İşte bence var, ama ben de yanlış düşünüyor olabilirim zaten bu yüzden konuyu açtım sizin fikrinizi öğrenmek için
Evet tamda bu. Hassasım. Ve rahatsız oldum.
İşte bence var, ama ben de yanlış düşünüyor olabilirim zaten bu yüzden konuyu açtım sizin fikrinizi öğrenmek için