- Konu Sahibi birgaripyazar
uzun ve sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurtulmuşsun boşver..Gelen gideni aratmasınHiç aklımda yokken nerdeyse iltifattan aklımı alarak hayatıma giren doktorumla iki yıldır birlikteyim. Peşimden koşuluyorken ağlayarak geçirdiğim gecelerin sayısı normal geceleri geçti. Watsapı dakkada kontrol ederek ve en son ne zaman girmiş bak beni yanıtlamadı ama başkalarına yazmış diye işyerinde tuvalete gidip kimseye göstermeden ağlarken bu yazı iyi geldi. G.tünü kaldırdığım kişiye nasıl davranacağımı anımsadım
Kurtulmuşsun boşver..Gelen gideni aratmasın
çok güzelsin korkuyolarErkekler neye kime asık olunur bilmiyorlar al işte melek gibi Kızım kimseye kötülüğüm dokunmaz,becerıklıyım,güzelim,hanım hanımcıgım,çevrede herkes över sındı bebek gibi derler ,bir cok Erkeğin dikkatini çekerim ama kimsede yaklaşmaz.bır erkek arkadasım olsa kurban keseceğim o derece yani .
Erkeklerden tiksiniyorum öfkeliyim.Çoğu kendini kral sanıyor. Önemli olan bence bizim neyi sevdiğimiz ve kendimiz olmamız.
Ama belki bu bizden kaynaklanıyor.Onlarsız yapamazmışız gibi bir izlenim var sanki bilemiyorum her iki tarafta birbirine muhtaç ama sanki biz daha çok önemsiyoruz.Sevgilimiz oldumu onlar bizi beğenmeye tenezül etti mi artık tamamız sanki.kral sansalar iyi. bazılarının egosu o derece yüksek.
düşünceli, fedakar, nazsız, tripsiz, kaprissiz biriyim.Ne hediye bekledim hayatım boyunca, ne pahalı yerlerde yemek yemeyi. Hesabımı bile hep ben ödedim. Yemek yaptım, bulasıklarını yıkadım. El ustunde tuttum sımarttım. Karısmadım. Kıskandım olmadı
Sorun tam olarak da burada canım.
Senin iğrenç dediğin kısım kendin olmanla alakalı özellikler.Kırmızı çizgini koy,duygularında samimi ol,önce kendine değer ver..Bunlar iğrençlik değil.Bir de bağlanma problemin var sanırsam.Bu konuda terapi desteği al.Çözülüyor hepsi..
Bu konuda bir kitap da önerebilirim;Hani Ayrılıklar da Sevdaya Dahildi..
Hayatımı ve zamanımı böyle gereksiz maddelerle harcamıyorum çok şükür. Bir erkek için fazla çaba harcayarak, sanki başka işiniz, sorumluluklarınız, hayatınız, eğlenceniz, zevkleriniz yokmuş gibi birde maddeler halinde yapılacakları hazırlamışsınız. Resmen tüm hayatınızı erkeğin size vereceği umuda harcıyorsunuz. Yapmayın etmeyin a kızlar.
Eski ama eglenceli bir konu. Insanlarin kullandigi manipulasyon taktilerini gormek adina da öğretici.Konu 3 Mart 2015 tarihine ait.