Mahremiyet bilmeyenler

bütün yorumları okudum mahremlik durum yok bende bu tarz konuşmalara girmek istemem hiç bir zaman ama korunma yöntemleri hakkında konuşmuş olduğum arkadaşlarım vardır en doğrusu hangisidir yada en rahatı gibi hap mi spiral mi geri çekme mi vs vs.. bunların cinsellik olarak algılanması bana doğru gelmedi açıkça eylem belirtme durumu yok sonuçta pozisyon şöyle yapıldı böyle yapıldı gibi yada yaparız falan gibi sonuçta bu insanların özeline girer asıl mahremlik durum burası bunlar konuşulmuyorsa sıkıntı konuda bence hem bu konuyla alaka arkadaşların bilgi edinmek dışında nasıl fikir sahibi olabilirsiniz doktor dışında en yakınlara bu yüzden sorulup konuşulur bu gibi durumlar
ama siz konuşmak istemez rahatsız olursanız bunu konuştuğunuz arkadaşlara dile getirirseniz ben rahatsız oluyorum gibi zaten onlarda sizi anlayacaktır herkes konuşmak istemeye bilir sizde kendinizce haklısınız sonuçta...

şahsım adına söyliyim sorulanların boyutuna bağlı bi durum şakavari konuşmalar olabilir , yüzeysel konuşabilirim ama detaya giremem ve sorulmasındanda hoşlanmam.
kırmadan söylemeye gelince biri bana çocuğumuz olmuyorken "siz ne yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor dedi" bende şakayla, "ohooo neler yapıyoruzda size anlatamam ayıp olur dedim" , bu tarza benzer şakayla yüzeysel kapatırım genelde :)

Cocuk yamak isteyen biri mi hani bazen oluyo iste su durumda olursa yumurtaya daha iyi ulasirrr falan hani boyle bisey mi yoksa dogrudan soruyo mu kendisini falan mi anlatiyo

Sorulmasından, anlatılmasından hiç hoşlanmam. Bekarken de en sevmediğim muhabbet en özellerini anlatıp, sonra da "ay bekarlar da varmış onlar bilmez" diye gülmeleriydi.

Yatak ile yorgan arasında olan orada kalmalı. Çok sorun varsa bence doktora danışılmalı.

Korunma hakkında konuşulmasından rahatsız olmam.Diğer türlü konular zaten hiç açılmaz.

Aslında ben de jinekolog muhabbetlerini sevmem.Kadınlar bu konuda daha rahat konuşuyorlar nedense.

Yok, bu azmışlık değil. Hem hiç tepki vermeden dinlemek hem konuşanın arkasından azmış falan demek, önce siz korunmuyorum demişsiniz, karşınızdaki kişi de kuzeninden bahsetmiş. Bundan sonra ilk soruda böyle şeylerin konuşulmasından hoşlanmıyorum deyin, rahat edin.

atkadasim esine regl oldugumu soylediginen beri artik onu bile konusmuyorum. insanlar cok garip, sana ne benim ozelimden, sana ne benim yatak odamdan. cocuk var mi, dusunmuyo musunuz sorusu da mahremiyete giriyir bence ve artik o soruya da ters tepkiler vermeye basladim

Ne sorduysa ona göre cevap verilir

Korunma soruyorsa belki bilmiyor fikir istiyordur

Ama burda açılan konular gibi haftada kere yapıyorsunuz derse

Bu benim özelim konuşmam hakkında dersin biter bir daha soracak değil ya

Ya da pozisyon soruyorsa anlatmazsın istemiyorsan açıkça da ben bu konularda konuşmayı sevmem ayıp mahrem der konuyu kapatırsın

Bilgi almak için soruluyorsa cevaplarım, çevremde oluyor bazen uzun bir tedavi geçmişim olduğundan arkadaşlarım danışır kadınlarla ilgili konularda ancak eşimle ya da ilişkimle ilgili bir soru sormaya cesaret edemez kimse, terslerim. Dini yönünden emin değilim, eşle ilgili bir detay veriliyorsa her şeyden önce dedikodudur, günahtır. Ama dinde bilgi istemek günah değildir, insan bilmediği bir şeyi sorabilir kadınlarla ilgili konularla yani regly, hamilelik,doğum, emzirme gibi konularda konuşulabilir diye düşünüyorum

ne yaptığını konsmassın ama korunma yönntemleri tarzı şeyler bence konusulur konusalmalı da ne varki bunda

kesinlikle katiliyorum. insanin ozeli olmali, kendisi ve esi ile ilgili ozelleri paylasmamali diye dusunuyorum... Yuce Allah buyuruyor

"Suphesiz ki Kıyamet günü, Allah'ın en çok
ehemmiyet vereceği emanet, karı-koca
arasındaki emanettir. Karı ile koca
birbiriyle içli dışlı olduktan sonra,
hanımının sırlarını erkeğin etrafa yayması
o gün en büyük ihanettir.

Korunma, regl konuşulacak konular
Cok da Özele girilmemeli bence eşler arasında paylaşılan özel şeyler özel olarak kalmalı
Ama belki arkadaşlığın durumuna göre değişebilir. .

Can
Canm sorulur sorulmaz değil ama onunda bi snıri var sonuçta çok samimysen bilmiyorsan adabyla soracaksn yoksa günah haklsn

Korunma konuşulabilir eşinle yaptıklarını sormadıktan sonra rahatsız edici olmaz diye düşünüyorum
laf arasında bu konular hakkında konuşmayı hiç sevmem diyebilirsin

Canım bazı insanlar vardır herşeyini söylersin bazıları vardır bilirsiniz ki gider hemen eşine anlatır benim böle iki arkadaşım var biri ne sorsa anlatırım ne danışsa cevaplarım öbürüne ise hiç tiyo vermem azımdan tek laf alamaz regli olduğum dahil.Çünkü herşeyi eşine anlatır biliyorum, öbür arkadaşım mütasıp benim gibi bu konuları asla eşine anlatmaz geçinir gideriz,heee sen konuşmak istemiyorsan hiç ben sevmiyorum konuşmayı demelisin.
Valla kızma ama bazen acayip gırgır yapıyoruz bizim mutasıpla

Hem bana anlatmasınlar rahatsız oluyorum diyorsunuz hemde " o zaman niye çocuk olmuyor" diye soruyorsunuz. Çocuk olup-olmamasıda onların özeli. Siz niye sordunuz sormasaydınız o zaman. Mahrem onlarada mahrem dimi?

oooo ben cevremdeki tüm kadınların ilk gecelerini kadar bilirim yani ne var bunda o anlatmıs ben dinlerim haa banada sorarsa samımıysem neden konusmıyım ki cinsellik muhabbetini bu kadar kasmayalım yani

kadın sana samimi davranmıs sende arkasında konusuyosun yazık yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…