- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
şahsım adına söyliyim sorulanların boyutuna bağlı bi durum şakavari konuşmalar olabilir , yüzeysel konuşabilirim ama detaya giremem ve sorulmasındanda hoşlanmam.Merhaba...
Benim aklımı kurcalayan birşey var.
Bir kadın arkadaşınız mahremiyetinize dair sorular soruyorsa, mesela cinsellik korunma vb. içerikli soruları, sorabilmeli mi? Açıkcası benim hiç hoşuma gitmiyor, ama iki kadın arkadaşta bu rahatlığa rastladım, ve biri zaten 'kadınlar aralarında bunları konuşuyor' dedi. Ama ben hayatımda hiç böyle şeyleir merak etmedim sormadım da.
Sonuçta boşuna mahrem denilmiyor ama böyle densiz insanlara karşı nasıl kırmadan bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin?
Bilmiyorum kendisi içinde kötü düşünmek istemiyorum ama aynı sohbet içerisinde bir kuzeninden bahsetti dedi ki geçenlerde o da korunmuyoruz dedi işte bende sordum nasıl yani o zaman niye çocuk olmuyor madem korunmuyorsunuz o da anlattı 'işte şöyle böyle' yapınca olmuyor diye. Şöyle böylesi benim sansürüm, resmen anlattı yani şok oldum. Bu azmışlık mı nedir bu?
ne yaptığını konsmassın ama korunma yönntemleri tarzı şeyler bence konusulur konusalmalı da ne varki bundaMerhaba...
Bir kadın arkadaşınız mahremiyetinize dair sorular soruyorsa, mesela cinsellik korunma vb. içerikli soruları, sorabilmeli mi? Açıkcası benim hiç hoşuma gitmiyor, ama iki kadın arkadaşta bu rahatlığa rastladım, ve biri zaten 'kadınlar aralarında bunları konuşuyor' dedi. Ama ben hayatımda hiç böyle şeyleir merak etmedim sormadım da.
Sonuçta boşuna mahrem denilmiyor ama böyle densiz insanlara karşı nasıl kırmadan bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin?
Canm sorulur sorulmaz değil ama onunda bi snıri var sonuçta çok samimysen bilmiyorsan adabyla soracaksn yoksa günah haklsnMerhaba...
Direk Bu tarz konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum diyeceksiniz bu kadarPeki hiç direk soru sorulduğunda tepki gösterdiniz mi? Ve ne dediniz?
Hem bana anlatmasınlar rahatsız oluyorum diyorsunuz hemde " o zaman niye çocuk olmuyor" diye soruyorsunuz. Çocuk olup-olmamasıda onların özeli. Siz niye sordunuz sormasaydınız o zaman. Mahrem onlarada mahrem dimi?Bilmiyorum kendisi içinde kötü düşünmek istemiyorum ama aynı sohbet içerisinde bir kuzeninden bahsetti dedi ki geçenlerde o da korunmuyoruz dedi işte bende sordum nasıl yani ozaman niye çocuk olmuyor madem korunmuyorsunuz o da anlattı 'işte şöyle böyle' yapınca olmuyor diye. Şöyle böylesi benim sansürüm, resmen anlattı yani şok oldum. Bu azmış lık mı nedir bu?
kadın sana samimi davranmıs sende arkasında konusuyosun yazık yaniiBilmiyorum kendisi içinde kötü düşünmek istemiyorum ama aynı sohbet içerisinde bir kuzeninden bahsetti dedi ki geçenlerde o da korunmuyoruz dedi işte bende sordum nasıl yani ozaman niye çocuk olmuyor madem korunmuyorsunuz o da anlattı 'işte şöyle böyle' yapınca olmuyor diye. Şöyle böylesi benim sansürüm, resmen anlattı yani şok oldum. Bu azmış lık mı nedir bu?