Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korunma yöntemleri konuşulabilir, cinsellik ise detaylı olmamak şartıyla çok samimi ise arkadaşınız konuşulabilir.Merhaba...
Benim aklımı kurcalayan birşey var.
Bir kadın arkadaşınız mahremiyetinize dair sorular soruyorsa, mesela cinsellik korunma vb. içerikli soruları, sorabilmeli mi? Açıkcası benim hiç hoşuma gitmiyor, ama iki kadın arkadaşta bu rahatlığa rastladım, ve biri zaten 'kadınlar aralarında bunları konuşuyor' dedi. Ama ben hayatımda hiç böyle şeyleir merak etmedim sormadım da.
Sonuçta boşuna mahrem denilmiyor ama böyle densiz insanlara karşı nasıl kırmadan bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin?
Tabi canım ne var, sal gitsin değil mi? Limoncu'nun kocasıyla olan cinsel hayatını da tüm KK biliyor mesela.oooo ben cevremdeki tüm kadınların ilk gecelerini kadar bilirim yani ne var bunda o anlatmıs ben dinlerim haa banada sorarsa samımıysem neden konusmıyım ki cinsellik muhabbetini bu kadar kasmayalım yani
bende aynihic hoslanmam boyle konulardan gecenlerde bi arkadas esinin cinsellik istemedigini soyledi birsuru sey hic duymazlikdan geliyorumdinlemeyide sevmiyorum konumu yok ayolll ondan baska yabancilarla muhabbetimiz hep kilo ustune botoks estetik cok tutuluyor konu sahibi hoslanmiyorsan bahsetme anlatanada duymazlikdan gel zaten karsi taraf anlayip acmiyor birdaha konuyuben regl olduğumu bile söylemekten hoşlanmam. duymaktan da hoşlanmam. sebepsiz yere regl olduğunu söyleme gereği duyanlar var. bundan hoşlanmazken cinsel hayat içerikli sohbet açılmasından hiç hoşlanmam. yeni evli sayılırım, hiç konu açan olmadı, açan olursa da cevabım bu konuları konuşmaktan hoşlanmam olur. ama mesela doğrudan kendi hayatımla ilgili olmayan genel konularda konuşabilirim. korunma yöntemleri, sağlık problemleri vs.
Evet beni de üzen bu zaten, ne yakın ne uzak, ama kendinde bu hakkı bulmuş benim çok disiplinli bir insan olmama rağmen, hata bende mi?
Merhaba...
Benim aklımı kurcalayan birşey var.
Bir kadın arkadaşınız mahremiyetinize dair sorular soruyorsa, mesela cinsellik korunma vb. içerikli soruları, sorabilmeli mi? Açıkcası benim hiç hoşuma gitmiyor, ama iki kadın arkadaşta bu rahatlığa rastladım, ve biri zaten 'kadınlar aralarında bunları konuşuyor' dedi. Ama ben hayatımda hiç böyle şeyleir merak etmedim sormadım da.
Sonuçta boşuna mahrem denilmiyor ama böyle densiz insanlara karşı nasıl kırmadan bu konunun kimseyi ilgilendirmediğini söyleyebilirsin?