- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
-
- Konu Sahibi hippotalamus
Ama kendisi kızın annesinin sadece karakolla işini halletmesini garipsemiş. kendisi neden hesap soramıyor?Ya allah askina sacma sapan akillar vermeyin. Konu sahibi sakin karsi tarafin evine gitmek gibi bi hataya dusmeyin. Bırakın ne olacaksa mahkemede hukuk sınırlari icerisinde olsun
Ne arabaymış vallahi merak ettim,bir kız ailesini, kızını ileri sürecek kadar baştan çıkaranDediğim gibi arabayı değiştikten sonra oldu bu olay.. bide kız bizim sokakta oturuyormuş. Yani ne bilim. . Polis bize bu şekilde söyledi. Para için olabilir dedi bide mahkeme açılmasını bekliyor olabilirler para için..
Dikkat edersen bi önceki paragrafta yanlış anlamadır büyük ihtimal dedim. Ama sonra polisin böyle söylemesi kafamı karıştırdı. O kesinlikle kelimesini kafam doluyken yazdım o zaman.. burda haklısın ama diğer mesajlarda kesinlikle iftira olduğunu yazmadım, eğer doğruysa boşanacağımı yazdım. Zatem sinirlerim bozuk neden konu açıldı açılalı üstüme geliyorsunuz. Eşimin suçlu olduğunu kabul etmem için baskı yapıyorsunuz.. lütfen yeter artık. .
Sahit kendi sahidi olacak, ne kadar guvenilir olur mahkeme nezdinde?Ama kendisi kızın annesinin sadece karakolla işini halletmesini garipsemiş. kendisi neden hesap soramıyor?
Gerçeği öğrenme ve niyetlerini öğrenmek için konuşacak, dövüş davaya gitmemeli zaten. Şahitle gitmeli.
Senin yapacağın bir şey yok. Konu adalete intikal etti,bekleyip göreceksin,eşim çok ağladı diyorsun...Kendine guvenenin ağlamasını saçma buluyorum,Bilakis hırs yapar,gerceği bekler...Ben niye şikayetçi oldular demiyorum ki. Bende ilk duyunca eşime zaman kötü haklılar.. neler duyuyoruz yanlış anlayıp korkmuş olabilirler dedim. Ama benim bu konuyu açma sebebim eşimi aklamaya çalışmak değil bu süreçte ne yapabiliriz için akıl almaktı. Anlatamadım galiba..
Tabiki sonuna kadar kendini savunacak. . Karşı dava açacağız. Ama insanın yapmadığı bir suçla karakola çağrılması.. üstelik iğrenç bir suç. Herkes ağlar. Herkes suratıma iğrenç bi mahluk gibi baktı dedi. Bu mu diye gösterdiler karakolda.. polisle hastaneye gitmişler tanıdıkları ile karşılaşmış. Kolay mı? Bu arada bi kere şikayetçi olmuşlar dava açılmış tamam. Ben bu süreçte nasıl bir tutum sergilemeliyiz diye açtım konuyu..Senin yapacağın bir şey yok. Konu adalete intikal etti,bekleyip göreceksin,eşim çok ağladı diyorsun...Kendine guvenenin ağlamasını saçma buluyorum,Bilakis hırs yapar,gerceği bekler...
Onun için önce bu mahkemeden aklanması gerekiyormuş.Keşke ilk başta siz iftira diye dava acsaydiniz.
Haklısın dediklerinde...Birde mağdur gördüğün eşinin yerine o kız çocuğunu koy,bakalım nasıl bir dram çıkıyor...Erkek bu kadar mağdur,zavallı oluyorsa dunyaya gelmiş gecmiş bütün kadınlar için ağlamak istiyorumTabiki sonuna kadar kendini savunacak. . Karşı dava açacağız. Ama insanın yapmadığı bir suçla karakola çağrılması.. üstelik iğrenç bir suç. Herkes ağlar. Herkes suratıma iğrenç bi mahluk gibi baktı dedi. Bu mu diye gösterdiler karakolda.. polisle hastaneye gitmişler tanıdıkları ile karşılaşmış. Kolay mı? Bu arada bi kere şikayetçi olmuşlar dava açılmış tamam. Ben bu süreçte nasıl bir tutum sergilemeliyiz diye açtım konuyu..
İftira ise hemen dava açın, bu suçlama hiç hafif birşey değilOnun için önce bu mahkemeden aklanması gerekiyormuş.
Eğer o kız haklı ise eşi en ağır cezayı çeksin İnşallah. Ama değil ise iftira ise bu o adamın üzerinden çıkmaz bir dahaHaklısın dediklerinde...Birde mağdur gördüğün eşinin yerine o kız çocuğunu koy,bakalım nasıl bir dram çıkıyor...Erkek bu kadar mağdur,zavallı oluyorsa dunyaya gelmiş gecmiş bütün kadınlar için ağlamak istiyorum
Ya Allah aşkına öyle olsa ne olur iyice saçmaladılar yok eşin cübbelimi yok şalvarlımı hmm öyleyse kesin yapmıştırYok canım daha neler?? Kendi halimizde yaşıyoruz dinimizi.. eşimde bende gayet modern giyiniriz.
Benim aslında konuyu açma amacım yani ortada olan seyler sadece bu kadar.. mahkemede nolur, hapis falan durumu olur mu? Bide celo gelirse kızın adresi çıkar heralde gidip aile ile görüşim mi? Bide farklı bakış açıları var tabii burda. Göremediğimiz bi ayrıntı falan. .
Dava celbi daha gelmedi. Gelir gelmez avukat tutucaz. Bu gidişle maalesef taşınmamız gerekebilir. Şimdi eşim ne yapsa yanlış anlaşılır. Bide aynı sokaktaymış. Hep bi diken üstünde oluruz biri yanlış anlar mı diye..Bakın bir avukat tutmadan, haklarınızı iyice öğrenmeden karşı tarafla iletişime geçmeyin. Ters bir şey olur haklı olabilecekken haksız duruma düşmeyin. Böyle ciddi bir mevzuda da avukat tutmayacaksanız Allah aşkına hangi konuda tutacaksınız. Bu iftiradan Allah korusun taşınmak zorunda falan kalabilirsiniz. O yüzden gidin bir avukatla konuşun kesinlikle.
Her aile bu tip durumlarda karşı tarafa hesap sormak, sokak ortasında dövmek gibi yolları seçmeyebilir. Adaleti kendi sağlamak yerine adalete güvenip yasal yollardan halletmek isteyebilir. O yüzden bu sizin için bir soru işareti olmasın. Eşiniz bir de silah taşıyormuş. Hiç muhatap olmam ben bu tarz insanlarla. Eğer varsa bir şikayetim polise giderim, baktım polis işini yapmıyor savcıya giderim.
Evet, doğru olabilir.Sahit kendi sahidi olacak, ne kadar guvenilir olur mahkeme nezdinde?
Kiz ve annesi cikip "evimize geldiler, tehdit ettiler, baski yaptilar" dese ne olacak? Sahit zaten konu sahibinin arkadasi olacak, ne kadar itibar edilir ifadesine, arkadasini koruyacak tabii ki.