mahkeme

Ya allah askina sacma sapan akillar vermeyin. Konu sahibi sakin karsi tarafin evine gitmek gibi bi hataya dusmeyin. Bırakın ne olacaksa mahkemede hukuk sınırlari icerisinde olsun
Ama kendisi kızın annesinin sadece karakolla işini halletmesini garipsemiş. kendisi neden hesap soramıyor?
Gerçeği öğrenme ve niyetlerini öğrenmek için konuşacak, dövüş davaya gitmemeli zaten. Şahitle gitmeli.

Kızın psikolojik bir problemi olabilir mi acaba? Bazıları kafalarında bişeyler yaşayıp gerçek sanabiliyor benim abim için de komşu kızı beni seviyor falan demişti yıllar önce ki abimin sevgilisi vardı ayrıca da eve bile gelemiyordu o dönem sınavlar dersler yüzünden. Sonradan ailesi açıkladı psikolojik bir sorunu olduğunu. Bize de ailesiyle ilgili tamamen farklı hikayeler anlatıyormuş, bizi de inandırıyordu beyni bütün boşlukları doldurtarak yazdırıyordu çünkü hikayelerini.. dediğiniz gibi sadece takip etti diye kimse şikayet edemez, bi durur düşünür belki yanlış anlamışımdır diye, bi tuhaflık var bu işte...

Ne arabaymış vallahi merak ettim,bir kız ailesini, kızını ileri sürecek kadar baştan çıkaranTamam,polisin hayallerinin arabası olabilir de,millet başkasının arabalarının aşkına, kızlarını karakollara sürüklemiyor,en hafifiyle küstahça bir laf

Banane yaa ister kabul edin ister etmeyin
ben olsaydım etmezdim sadece kendi düşüncelerimi çelişkileri yazdım
çok rahatsizsaniz kapattirin konuyu göz ardı edin beni

Son düzenleme:
Konuyu belli yere kadar okudumda. Kızın babası belki yok babası gelmemiş diye genellemek garip değil mi? Kızlarına laf söz gelmesin diye kapınıza dayanmamışta olabilirler. O yaştaki bi çocuk bunu söylediğinde tabiki ailesi buna inanıp acaba mı demek zorunda. Aman kızım sen yanlış anlamışsındır mı deseydi yani. Suçlu yada suçsuz karakola gitmeleri çok mantıklı bir davranış. Belkide kız öyle sandı belki hasta belki kocanız suçlu herşey olabilir. Ama karşı taraftaki bi anne. Tabiki kızı böyle bişey derse gidecek karakola. Ki daha öncede böyle bişey yaşamış kız diyosunuz. Tanıyıp inanmayacağın amcalar adamlar ben okula yürürken bana korna çalardı ortaokulda ki eteğim hiç düz üstü bile olmadı. Bazen şakasına bile erkekler böyle şeyler yapıyor. Çünkü erkek olduklarından herşeyi yapmaya hakları varBöyle bi durumda kızın okul saati eşinizin orda bulunma saati falan herşey bir şekilde ortaya çıkar zaten. Cinayetler aydınlanıyor bu mu çıkmasın allah aşkına. Mahkeme açılmış olnasıda çok normal şikayet geri çekilmezse mahkeme açılır tabiki. Kızda evet o diyip teşhis etmiş kocanızı. Bu saatten sonra iş mahkemede hallolur. İftira olduğu çıkarsa sizde karşı dava açın olsun bitsin.

Sahit kendi sahidi olacak, ne kadar guvenilir olur mahkeme nezdinde?

Kiz ve annesi cikip "evimize geldiler, tehdit ettiler, baski yaptilar" dese ne olacak? Sahit zaten konu sahibinin arkadasi olacak, ne kadar itibar edilir ifadesine, arkadasini koruyacak tabii ki.

Senin yapacağın bir şey yok. Konu adalete intikal etti,bekleyip göreceksin,eşim çok ağladı diyorsun...Kendine guvenenin ağlamasını saçma buluyorum,Bilakis hırs yapar,gerceği bekler...

Senin yapacağın bir şey yok. Konu adalete intikal etti,bekleyip göreceksin,eşim çok ağladı diyorsun...Kendine guvenenin ağlamasını saçma buluyorum,Bilakis hırs yapar,gerceği bekler...
Tabiki sonuna kadar kendini savunacak. . Karşı dava açacağız. Ama insanın yapmadığı bir suçla karakola çağrılması.. üstelik iğrenç bir suç. Herkes ağlar. Herkes suratıma iğrenç bi mahluk gibi baktı dedi. Bu mu diye gösterdiler karakolda.. polisle hastaneye gitmişler tanıdıkları ile karşılaşmış. Kolay mı? Bu arada bi kere şikayetçi olmuşlar dava açılmış tamam. Ben bu süreçte nasıl bir tutum sergilemeliyiz diye açtım konuyu..

Haklısın dediklerinde...Birde mağdur gördüğün eşinin yerine o kız çocuğunu koy,bakalım nasıl bir dram çıkıyor...Erkek bu kadar mağdur,zavallı oluyorsa dunyaya gelmiş gecmiş bütün kadınlar için ağlamak istiyorum

Son düzenleme:
Eğer o kız haklı ise eşi en ağır cezayı çeksin İnşallah. Ama değil ise iftira ise bu o adamın üzerinden çıkmaz bir daha

Alsa da sizden ne kadar para alacak ki? Dur yoldan geçen şu adama iftira atayım da para kazanırız diye düşünecek hali yok insanların. 3 ihtimal var. Birincisi cidden eşiniz yapmıştır, ki ruhsatlı silah almak için yapılan psikolojik testleri bizzat yapan ve bilen biri olarak "Haa bu testlerle ruhsatlı silah alıyorsa bunu da yapmaz o zaman" gibi bir şey söylenemez, ikisinin alakası yok. İkincisi kız yapılmasa bile böyle bir şey hissetmiş olabilir, etkilenmiş olabilir. Üçüncüsü de kızın psikolojik problemleri, sanrıları olabilir, böyle bir şeyin var olduğunu sanıyor olabilir. Üçünde de biraz araştırmayla asıl durum ortaya çıkacaktır. Eşinizin böyle bir şey yapmamış olmasını dilerim, umarım kız yanılıyordur ancak dediğim gibi sırf zevkine küçücük kızın aklına dava açmak gelmez.

Insanlara kizmayin bize yorum yapin dediginizde bazen yazdiklariniz yeterli olmayinca eski konulara bakmak gerekebiliyor. Yoksa burda konu acilinca ilk yazilan hep eksik oluyor. Insanlarda gecmisi okuyunca esinizin meyilli olabilecegini sizinde bu kadar gozu kara guveniyorum tavriniza kiziyorlar. Yoksa kimse bu durumdan olumsuz etkilenmiuor olan size oluyor ve bu durumu siz yasiyorsunuz. Esiniz masum olabilir yada gercekten yapmis olabilir. Ama sunaa inaniyorum para isteseler coktan ararlardi. O yasta bu ise girmezler diye dusunuyirum.

Bakın bir avukat tutmadan, haklarınızı iyice öğrenmeden karşı tarafla iletişime geçmeyin. Ters bir şey olur haklı olabilecekken haksız duruma düşmeyin. Böyle ciddi bir mevzuda da avukat tutmayacaksanız Allah aşkına hangi konuda tutacaksınız. Bu iftiradan Allah korusun taşınmak zorunda falan kalabilirsiniz. O yüzden gidin bir avukatla konuşun kesinlikle.
Her aile bu tip durumlarda karşı tarafa hesap sormak, sokak ortasında dövmek gibi yolları seçmeyebilir. Adaleti kendi sağlamak yerine adalete güvenip yasal yollardan halletmek isteyebilir. O yüzden bu sizin için bir soru işareti olmasın. Eşiniz bir de silah taşıyormuş. Hiç muhatap olmam ben bu tarz insanlarla. Eğer varsa bir şikayetim polise giderim, baktım polis işini yapmıyor savcıya giderim.

Dava celbi daha gelmedi. Gelir gelmez avukat tutucaz. Bu gidişle maalesef taşınmamız gerekebilir. Şimdi eşim ne yapsa yanlış anlaşılır. Bide aynı sokaktaymış. Hep bi diken üstünde oluruz biri yanlış anlar mı diye..

Evet, doğru olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…