- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi hippotalamus
Gerçekten çok zor. Bide kız çok ayrıntı vermiş. Saat tarih konusunda. . Insan bir ay önceki günü tarihi saati net hatırlayamaz dimi?her iki taraf için de geçerli
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın, Allah haklının yanında olsun
konu hakkında bilgim yok ama çok çok çok zor bir durum, Allah size de güç ve sabır versin
Gerçekten çok zor. Bide kız çok ayrıntı vermiş. Saat tarih konusunda. . Insan bir ay önceki günü tarihi saati net hatırlayamaz dimi?
Ispat edebileceğiniz bir durum yok mu.. mesela okula kadar beni takip etti dediği gün ve saati versin , kamera kayıtları mobese şu bu ordan eşinizin o saatte nerde olduğuna ulaşılıp bakılsın. Tam tarih verebiliyorlar mı? Eğer ki o saatte eşinizin arabası başka yerde bulunursa karşı dava açın siz de iftiradan.
Okul önlerinde falan kamera olmuyor mu? Bilgim Yok ama mantıken olması lazım civarlarda. Kamera kayıtlarına nereden ulaşılır onu da bilmiyorum ama avukatınız var değil mi?
Allah sapıklardan da iftiracılardan da uzak etsin. Siz şimdi ne kadar ben eminim deseniz de somut delillerle eşinizin orda olmadığı ıspat edilene kadar ben kimin doğru söylediğine emin olamam , haklısınız yani duyan inanır doğru sanar düşüncenizle. Sonuçta karşıdaki parmak kadar çocuk neden yaşan söylesin.. inşallah somut delillerle bütün gerçekler açığa çıkar ve inşallah bir nedenle sadece iftiradır
Ama o saatin de okul giriş saatine denk gelmesi çok garip bir rastlantı olur. Çocuk okula kadar takip etti diyor demek ya sabah giriş saati ya öğle arasından sonra giriş saati.bence de çok doğru
o gün, o saatte eşinizin nerede olduğu belli değil mi acaba?
ha ama bilerek eşinizin arabasını gördükleri saatleri söylemiş de olabilirler tabi
Ama o saatin de okul giriş saatine denk gelmesi çok garip bir rastlantı olur. Çocuk okula kadar takip etti diyor demek ya sabah giriş saati ya öğle arasından sonra giriş saati.
Konu sahibi eşinizin yolu okul üstünden mi geçiyor?
Eee bir de adamın yolu okul üzerinde ise ve bu sadece iftira ise nasıl kanıtlanacak ki o zamanolmayabilir çünkü bazı okullar 07:20 bazı okullar 07:40 bazı okullar 08:30 bazı okullar da 09:00 açılıyor. Hepsine yarım saat önce de gidebilirsin tam vaktinde de diye düşünüce hepsi de tam işe gidiş saatleri...
Bakın bende olsam aynı yorumu yapardım belki ama.. eşim silah taşıyalı 2 sene oldu. Ve şikayet konusu sadece takip etti diye.. Allah aşkına kim kime takip etti diye dava açar. Benim sokak ortasında bi adam kalçama dokundu 19 yaşındaydım. Korktum şikayet etmedim. Yani takip etti diyor. Takip edip konuşma yok, temaz yok. Mantıklı mı sizce?ortalığı yikmak lari lazım diyorsunuz ama sizin eşiniz belinde silahla gezen biri
bunu da eminim herkes biliyordur
bir düşünün bakalım bu silahı alma tarihi ile bu olay cakisiyor mu
ayrıca o polislerde bu konularda bir gün islerini doğru düzgün yapsalar sasarim onlara mi kalmış yorum yapması işini yap geç
eşinize de çok güvenmeyin namaz iyi insan olma göstergesi degol zamanında gördüğünüz şiddeti unuttunuz galiba
ayrıca eşiniz kim ki bu kadar ugrasmak istesinler
bu konularda benim için mağdurun ifadesi esastır
Bu olaylar olmaya başladı derken? Başka şeyler de mi oldu kiSaat 10da demiş okula takip etti diye. Yani 10da okula gidiş mi var? Bizim evden eşimin işyerine kadar olan yolda okul var evet. . Daha mahkeme celbi gelmedi araştırma yaptık ama avukat tutmadık.
Bu konuyu açarken çok tereddüt ettim. Çünkü bende görsem böle bi konu eşi yapmıştır falan derdim. Eşim bu olaydan sonra çok ağladı. Yani hala hazmedemiyor. Yani başka bi şeyden iftira atsalardı ama böyle olmasaydı. Resmen namusuna laf söylendi. Bide biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Çok zengin bir muhit değil. Eşim yeni iş kurdu burda. İşine yakın diye burada oturuyoruz geçici bir süre için. Bide dediğim gibi eşim arabasını değiştirince bu olaylar olmaya başladı.
Bide büyük konışmiyim ama benim kızımın başına böle bişey gelse polise de veririm ama bende bi karşısına dikilirim adamın. Hesap sorarım. .daha geçen tv de vardı böle bi haber.. kızını taciz eden adamı sokak ortasında evire çevire dövdüler diye.
Olaylar derken şikayet falan demek istedim. Eşimin kendi işi.. 8 da 10 da gider bazen işe..Bu olaylar olmaya başladı derken? Başka şeyler de mi oldu ki
Saat 10 okula giriş saati değil ki. Çocuğun o gün kaçıncı derse kadar gelmediği kayıtlarda vardır. Eşinizin işi kendi işi mi memur falan mı? Eğer memursa o gün işten izin aldıysa amirinin haberi vardır. Saat 10 iş ortası bir saat çünkü. 8-8.30 dense doğruluk payı daha yüksek olurmuş ama saat anlamsız bir saat sanki. Çocuk o yol üstündeki okula mı gidiyormuş? Şu an için hiçbir şey bilmiyorsunuz galiba...