- 13 Eylül 2015
- 21.879
- 68.739
-
- Konu Sahibi hippotalamus
Dikkat edersen bi önceki paragrafta yanlış anlamadır büyük ihtimal dedim. Ama sonra polisin böyle söylemesi kafamı karıştırdı. O kesinlikle kelimesini kafam doluyken yazdım o zaman.. burda haklısın ama diğer mesajlarda kesinlikle iftira olduğunu yazmadım, eğer doğruysa boşanacağımı yazdım. Zatem sinirlerim bozuk neden konu açıldı açılalı üstüme geliyorsunuz. Eşimin suçlu olduğunu kabul etmem için baskı yapıyorsunuz.. lütfen yeter artık. .kırmızıyla gösterdim
hippotalamus
esinizin madem savcı vs tanıdığı var neden Emniyetteki dosyaya almamış bilgi sahibi olmak için ne denildi ifadede
ne toplandı delil olarak diye
hem size de gosterirdi
Yıllar önce,birlikte kursa gittiğim arkadaşım,sevgilisiyle bulusacağı günler,once amcasının ogluyla bir çay içiyordu.Eve geldiği zamanda laf arasında gibi amcasının oğluyla buluştuklarını biraz gezdiklerini filan söylüyordu.Annenin kulağına sevgili haberi geldiği zamanda,cok karşı oldugu bu bulusmaya ınanmıyordu tabii,kuzenıydı o,benim haberim var diyerek...Ben de eşime güvenirim ama böyle bir suçlamada aklım da karışabilir,şüpheye de düşerim.
Bira taraftan inatla neden şikayet ediliyor,öyle bir durum yoksa neden uzatılıyor diye düşünüyorum.
Bir taraftan masum değilse ,gizlemez miydi o günü ,hemen eşine anlatır mıydı diye düşünüyorum
Bir taraftan belki kızın şizofreni tarzı rahatsızlığı olabilir ihtimali akla geliyor
Polislerin para için yapabilirler demesi,o bölgede bu tür olaylar oluyor demek ki gibi ihtimali de akla geliyor
İnşallah eşiniz yapmamıştır ,çünkü bir kadın olarak eşinin böyle birşey yapması çok zor olmalı.
Eşim iyi bir eş olmayabilir ama iyi bir insan yazdım..İyi de sen en baştan eşim çok iyi insandır diye olaya girmişsin, bir ön kabulün var, o yüzden mecburen eskileri deşiyor insan. Kızacağın bir şey yok yani. üstelik kız annesiyle gelmiş diye de garipsemişsin belki babası yok, belki ilgilenmiyor, belki haberi yok falan filan yani. Evet benim kızımın başına gelse ben de muhatap olmam yani, ... dalaşacağına çalıyı dolaş demişler. Kolluk kuvvetlerinin ve mahkemelerin görevi kalan kısım.
Tam bilmiyorumheralde tanıdık bir polis söylemiş. Ama kızın kim olduğunu adresini bilmiyoruz.Ee kızı birilerı tanıyor çevrenizden o zaman öyle mi zekzek?
Ben kolay kolay kimseye boşan demem canım. Ama kv ile oturma konusuydu o.. bunu asla kabul etmem. Bende bi kez boşanma aşamasına geldim ama özürler dilendi barıştık. Eşimde düzelme gösterdi. Yoksa devam etmezdim. Herkesin durumu aynı boşan yazmak kolay diye defalarca yazdım.Geçmiş olsun zekzek açıkçası çok şaşırdım. Sahte çıkan zeynep güven konusundaki iddialı yorumlarınla hatırlıyorum seni. Arkadaşlar diğer konularını özetleyince bir şok olmadım değil.
Yapamayacağımız şeyleri burada yorum diye yazmak abes geliyor bana. Mesela şiddet karşısında boşan!!! diyosan Allah korusun şiddet gördüğünde boşanacak cesarette olmalısın bana kalırsa.
Konuyu amacından saptırmak istemem. Şu aşamada kocana destek olman zaten normal olan şeydir. İnşallah eşin masumdur ve tez zamanda ispatlanır.
Peki karşılarına çıkıp sen neden hesap sormuyorsun?Saat 10da demiş okula takip etti diye. Yani 10da okula gidiş mi var? Bizim evden eşimin işyerine kadar olan yolda okul var evet. . Daha mahkeme celbi gelmedi araştırma yaptık ama avukat tutmadık.
Bu konuyu açarken çok tereddüt ettim. Çünkü bende görsem böle bi konu eşi yapmıştır falan derdim. Eşim bu olaydan sonra çok ağladı. Yani hala hazmedemiyor. Yani başka bi şeyden iftira atsalardı ama böyle olmasaydı. Resmen namusuna laf söylendi. Bide biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Çok zengin bir muhit değil. Eşim yeni iş kurdu burda. İşine yakın diye burada oturuyoruz geçici bir süre için. Bide dediğim gibi eşim arabasını değiştirince bu olaylar olmaya başladı.
Bide büyük konışmiyim ama benim kızımın başına böle bişey gelse polise de veririm ama bende bi karşısına dikilirim adamın. Hesap sorarım. .daha geçen tv de vardı böle bi haber.. kızını taciz eden adamı sokak ortasında evire çevire dövdüler diye.
Savcı tanıdıkla dilerim bazı seyler ort bas edılmez.Daha once yasadıgımız yerde gerceklesen kötü bir olayda,karsı ailenin kimsesi olmadığından ve tanıdık!ların çok olmasından dolayı dava geri cektirilmişti...
Kızı tanımıyoruzPeki karşılarına çıkıp sen neden hesap sormuyorsun?
Eşine bu kadar sahiplenmişsin ve masum olduğunu düşünüyorsun madem!
Git kızın ailesinin evine yanında bir bayan arkadaşınla, uslubunca ve müsade isteyerek, ve gerçeği kızın gözünün içine bakarak sor?
Şüpheyle yaşamaktan iyidir bu şekilde ki durum.
Okulunu biliyorsun. İstersen ev adresini de bulursun. yeter ki yapmak iste.Kızı tanımıyoruz
Okulu bilmiyoruz. Eşimin iş yerinin aynı sokağında okul var orasıdır büyük ihtimal dedik..Okulunu biliyorsun. İstersen ev adresini de bulursun. yeter ki yapmak iste.
Eşin senin yerinde olsa neyapardı, bunu düşün.
Gider karşı tarafa zarf atar gözünün içine bakar konuştururdu.
Ya öyle bile olsa kızın yanına niye gidim mahkeme de bizim için kötü olur. Tehdit ettiler der.Okulunu biliyorsun. İstersen ev adresini de bulursun. yeter ki yapmak iste.
Eşin senin yerinde olsa neyapardı, bunu düşün.
Gider karşı tarafa zarf atar gözünün içine bakar konuştururdu.
10 da okula gidiş mi var demekte nedir?Saat 10da demiş okula takip etti diye. Yani 10da okula gidiş mi var? Bizim evden eşimin işyerine kadar olan yolda okul var evet. . Daha mahkeme celbi gelmedi araştırma yaptık ama avukat tutmadık.
Bu konuyu açarken çok tereddüt ettim. Çünkü bende görsem böle bi konu eşi yapmıştır falan derdim. Eşim bu olaydan sonra çok ağladı. Yani hala hazmedemiyor. Yani başka bi şeyden iftira atsalardı ama böyle olmasaydı. Resmen namusuna laf söylendi. Bide biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Çok zengin bir muhit değil. Eşim yeni iş kurdu burda. İşine yakın diye burada oturuyoruz geçici bir süre için. Bide dediğim gibi eşim arabasını değiştirince bu olaylar olmaya başladı.
Bide büyük konışmiyim ama benim kızımın başına böle bişey gelse polise de veririm ama bende bi karşısına dikilirim adamın. Hesap sorarım. .daha geçen tv de vardı böle bi haber.. kızını taciz eden adamı sokak ortasında evire çevire dövdüler diye.