mahkeme

Dünki bakıcı konusunda,kesinlik olmasa da,içimiz ürperdi,irrite olduk.Dilerim gercekler açığa çıkar,var yada yok,sadece gercekler...Evlat,hele kız evlat,kötü dünya,anne yüreğiSebastıyan, battayemi getir,100 yıl uyuyasım var

Ben de eşime güvenirim ama böyle bir suçlamada aklım da karışabilir,şüpheye de düşerim.
Bira taraftan inatla neden şikayet ediliyor,öyle bir durum yoksa neden uzatılıyor diye düşünüyorum.
Bir taraftan masum değilse ,gizlemez miydi o günü ,hemen eşine anlatır mıydı diye düşünüyorum
Bir taraftan belki kızın şizofreni tarzı rahatsızlığı olabilir ihtimali akla geliyor
Polislerin para için yapabilirler demesi,o bölgede bu tür olaylar oluyor demek ki gibi ihtimali de akla geliyor
İnşallah eşiniz yapmamıştır ,çünkü bir kadın olarak eşinin böyle birşey yapması çok zor olmalı.

Dikkat edersen bi önceki paragrafta yanlış anlamadır büyük ihtimal dedim. Ama sonra polisin böyle söylemesi kafamı karıştırdı. O kesinlikle kelimesini kafam doluyken yazdım o zaman.. burda haklısın ama diğer mesajlarda kesinlikle iftira olduğunu yazmadım, eğer doğruysa boşanacağımı yazdım. Zatem sinirlerim bozuk neden konu açıldı açılalı üstüme geliyorsunuz. Eşimin suçlu olduğunu kabul etmem için baskı yapıyorsunuz.. lütfen yeter artık. .

Yıllar önce,birlikte kursa gittiğim arkadaşım,sevgilisiyle bulusacağı günler,once amcasının ogluyla bir çay içiyordu.Eve geldiği zamanda laf arasında gibi amcasının oğluyla buluştuklarını biraz gezdiklerini filan söylüyordu.Annenin kulağına sevgili haberi geldiği zamanda,cok karşı oldugu bu bulusmaya ınanmıyordu tabii,kuzenıydı o,benim haberim var diyerek...

Eşim iyi bir eş olmayabilir ama iyi bir insan yazdım..

Ben kolay kolay kimseye boşan demem canım. Ama kv ile oturma konusuydu o.. bunu asla kabul etmem. Bende bi kez boşanma aşamasına geldim ama özürler dilendi barıştık. Eşimde düzelme gösterdi. Yoksa devam etmezdim. Herkesin durumu aynı boşan yazmak kolay diye defalarca yazdım.

Peki karşılarına çıkıp sen neden hesap sormuyorsun?
Eşine bu kadar sahiplenmişsin ve masum olduğunu düşünüyorsun madem!
Git kızın ailesinin evine yanında bir bayan arkadaşınla, uslubunca ve müsade isteyerek, ve gerçeği kızın gözünün içine bakarak sor?
Şüpheyle yaşamaktan iyidir bu şekilde ki durum.

Savcı tanıdık burda savcı depil başka bi yerde.. bizde herşeyin ortaya çıkmasını istiyoruz. . Örtbas etme gibi bi durum söz konusu değil..

Kızı tanımıyoruz

Mune konuyu kapatır mısın? Ben eşimi aklamak için konu açmadım. Bu süreçte ne yapabilirizi sordum. .

Okulunu biliyorsun. İstersen ev adresini de bulursun. yeter ki yapmak iste.
Eşin senin yerinde olsa neyapardı, bunu düşün.
Gider karşı tarafa zarf atar gözünün içine bakar konuştururdu.
Okulu bilmiyoruz. Eşimin iş yerinin aynı sokağında okul var orasıdır büyük ihtimal dedik..

Okulunu biliyorsun. İstersen ev adresini de bulursun. yeter ki yapmak iste.
Eşin senin yerinde olsa neyapardı, bunu düşün.
Gider karşı tarafa zarf atar gözünün içine bakar konuştururdu.
Ya öyle bile olsa kızın yanına niye gidim mahkeme de bizim için kötü olur. Tehdit ettiler der.

Allah en kısa zamanda gerçeği çıkarır inşallah.
Kızın adını soyadını biliyosanız bulursunuz.
ilk ağızdan niyetlerini öğrenin.

Ama sen deyip durmadın mı anası niye hesap sormuyor diye.
Yanında şahitlerle yapmalısın. Ya da avukatla...

10 da okula gidiş mi var demekte nedir?
Misal ben gecen hafta cocuğumu doktora goturdum,rapor aldıgım halde ilaclarını oracıkta verip okula gonderdım,o gunki dersleri yine görsün diye...Ne yani,normal giriş saati dışında okulların kapısı duvar mı oluyorSeni anlıyorum da,o kadar da degil...

Ya allah askina sacma sapan akillar vermeyin. Konu sahibi sakin karsi tarafin evine gitmek gibi bi hataya dusmeyin. Bırakın ne olacaksa mahkemede hukuk sınırlari icerisinde olsun

Karşı tarafda ki de insan.
Halden anlamayan sa pilavdan dönenin kaşığı kırılsın demelisin.
Madem korkayacak bir şeyiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…