mahkeme

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.732
66.718
Bu konuyu açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım kızlar ama en son dayanamadım. Hatta ikinci bir üyelik alıpta yazacaktım ama ondan da vazgeçtim.

Eşim bazen iyi bir eş olmasa da gerçekten iyi bir insan. Namazlı, abdestli, dışardan gören herkesin çok efendi diye tarif ettiği biri ki öyledir. Bundan bikaç ay önce bütün gün eşime ulaşamadım. En son telefonu akşam açınca karakoldan çıktım geliyorum dedi. En iyi ihtimal kazaya mı karıştı, biriyle kavga mı etti diye düşündüm. Eve gelince anlattı.

Arabasının plakasından polis telefonunu bulmuş ve karakola çağırmış. Eşimde gitmiş. 13 yaşındaki bir kız çocuğu beni taciz etti diye şikayet etmiş. Eşim orda neye uğradığını şaşırmış. Nasıl yani diye sorunca ilk 1 ay önce görmüş sizi (ki bu tarif eşinin arabasını değiştirdiği tarihe geliyor. Orta sınıf arabasını değiştirip lüks bir araba aldı)..kızı görünce dondurma yalar gibi bir hareket yapmış eşim kıza.. kız o zaman polise şikayete gitmiş ama plakayı vermemiş. Sonra aradan 1 ay geçmiş bu sefer eşim onu arabayla okuluna kadar takip etmiş. Bu sırada plakayı alıp annesi ile karakola şikayet etmişler. Eşimi de aynalı camın ardından ağlayarak teşhis etmiş.

Eşim bana bu olayı anlatınca yanlış anlamış olmasınlar dedim. Yani eşim sakalları ile oynamayı sever belki onu gördü.takip etme mevzunda ise kız bizim sokakta oturuyormuş, eşimin işyeri ile evimiz arasında bikaç okul var belki işe giderken kız öyle sandı diye tüm iyi niyetimle akıl yürüttüm. Polis kıza sormuş ne sözle sataşmış nede temas yok diyormuş.

Polisler eşime biz neler gördük demişler ve kıza inanmamışlar. Arabanız lüks diye para koparmak istiyor olabilirler demiş. Bide kız sadece annesi ile gelmiş karakola.

Şimdi ben eşime kesinlikle güveniyorum. İki çocuğumuz var 9 yıllık evliyiz. Öle kocam yapmaz diyen bi kadın kesinlikle değilim. Eşim gelse dese ki biriyle kavga ettim yaraladım inanırım ama böyle bi şeye inanmam mümkün değil. En ufak bi şüphem olsa zaten boşanırım.

Bu olay olalı 2 ay oldu ve geçen eşimi tekrar karakoldan çağırıp adres istemişler 2 ay sonra dava açılacakmış.bu olay hayatımızı çok kötü etkiledi. Yani kızın iddiaları bu kadar ve kesinlikle iftira.gerçek olsa kızın ailesi eşimi görüp konuşmaz yada ne bilim ben olsam biri kızıma böyle bişey yapsa aynı sokakta oturuyorsam adamın karşısına çıkıp hesap sorarım. Yani siz olsanız öyle yapmaz mısınız?

Mahkemede ne olur bilmiyorum. Suçlu olsa tabi en ağır suçu hakediyor ama yani sonuç ne olur? Ben eşime karşı dava açalım iftiralarından dolayı dedim çünkü Allah korusun duyulsa tanımayan bilmeyen inanır rezalet.. çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayın ama çok doluyum

her iki taraf için de geçerli
Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın, Allah haklının yanında olsun

konu hakkında bilgim yok ama çok çok çok zor bir durum, Allah size de güç ve sabır versin
Gerçekten çok zor. Bide kız çok ayrıntı vermiş. Saat tarih konusunda. . Insan bir ay önceki günü tarihi saati net hatırlayamaz dimi?

Gerçekten çok zor. Bide kız çok ayrıntı vermiş. Saat tarih konusunda. . Insan bir ay önceki günü tarihi saati net hatırlayamaz dimi?

eğer o gün de karakola gittiyse gerçekten hatırlayabilir belki, bilmiyorum
ama mahallede kıyametin kopmamış olması çok anlamsız
biri benim kızımı taciz edecek, ben sessiz kalıcam
yıkarım ortalığı
eşim katil bile olabilir yani Allah korusun

Nasıl insanlar ki para için 13 yaşında kıza bunları söyletecekler? Yani aynı sokakta oturuyormussunuz, ekonomik durumunuz az çok yakındır diye düşünüyorum. Bu para koparmak için iftira atma işi herhangi bir ailenin yapabileceği bir şey değil ki. Yanlış anlama ihtimalini düşünmeden dava açmak da garip geldi. Sadece bir hareket ve takip etme şikayeti diyorsunuz. Ilgincmis. İnşallah her şey açığa çıkar.

Ispat edebileceğiniz bir durum yok mu.. mesela okula kadar beni takip etti dediği gün ve saati versin , kamera kayıtları mobese şu bu ordan eşinizin o saatte nerde olduğuna ulaşılıp bakılsın. Tam tarih verebiliyorlar mı? Eğer ki o saatte eşinizin arabası başka yerde bulunursa karşı dava açın siz de iftiradan.

Okul önlerinde falan kamera olmuyor mu? Bilgim Yok ama mantıken olması lazım civarlarda. Kamera kayıtlarına nereden ulaşılır onu da bilmiyorum ama avukatınız var değil mi?

Allah sapıklardan da iftiracılardan da uzak etsin. Siz şimdi ne kadar ben eminim deseniz de somut delillerle eşinizin orda olmadığı ıspat edilene kadar ben kimin doğru söylediğine emin olamam , haklısınız yani duyan inanır doğru sanar düşüncenizle. Sonuçta karşıdaki parmak kadar çocuk neden yalan söylesin.. inşallah somut delillerle bütün gerçekler açığa çıkar ve inşallah bir nedenle sadece iftiradır

Yani neden eşiniz? Durduk yere insanlar böyle bir şeyi neden yapsınlar benim aklım almıyor... ayrıca aılesi neden karşımıza dikilip hesap sormadı diyorsunuz, o kadar kolay değil o işler... kız eğer tacize uğradıysa nasıl cesaret etsin ailesi bir kere daha yaralarlar çocuklarını. Kendiniz yazmışsınız duyulursa kötü olur diye mahallede. Belki çocuğun ailesi de bu şekilde düşündüğü için polise gitmeyi ve size sessiz kalmayı tercih ettiler. Birde böyle düşünmek lazım. Haklı haksız elbet ortaya çıkar. Eşiniz suçlu kesinlikle demiyorum bilemeyiz ama birde bu yönden bakın istedim.

yalnız şimdi aklıma geldi
bu ara işten çıkartabilmek için cinsel taciz suçlama vakaları varmış
cinsel tacizle suçlanırsan tazminat alamıyorsun ve işten atılıyorsun
eşiniz patron mu çalışan mı?
yani çok abartılı oldu ama....

Ispat edebileceğiniz bir durum yok mu.. mesela okula kadar beni takip etti dediği gün ve saati versin , kamera kayıtları mobese şu bu ordan eşinizin o saatte nerde olduğuna ulaşılıp bakılsın. Tam tarih verebiliyorlar mı? Eğer ki o saatte eşinizin arabası başka yerde bulunursa karşı dava açın siz de iftiradan.

Okul önlerinde falan kamera olmuyor mu? Bilgim Yok ama mantıken olması lazım civarlarda. Kamera kayıtlarına nereden ulaşılır onu da bilmiyorum ama avukatınız var değil mi?

Allah sapıklardan da iftiracılardan da uzak etsin. Siz şimdi ne kadar ben eminim deseniz de somut delillerle eşinizin orda olmadığı ıspat edilene kadar ben kimin doğru söylediğine emin olamam , haklısınız yani duyan inanır doğru sanar düşüncenizle. Sonuçta karşıdaki parmak kadar çocuk neden yaşan söylesin.. inşallah somut delillerle bütün gerçekler açığa çıkar ve inşallah bir nedenle sadece iftiradır

bence de çok doğru
o gün, o saatte eşinizin nerede olduğu belli değil mi acaba?

ha ama bilerek eşinizin arabasını gördükleri saatleri söylemiş de olabilirler tabi

bence de çok doğru
o gün, o saatte eşinizin nerede olduğu belli değil mi acaba?

ha ama bilerek eşinizin arabasını gördükleri saatleri söylemiş de olabilirler tabi
Ama o saatin de okul giriş saatine denk gelmesi çok garip bir rastlantı olur. Çocuk okula kadar takip etti diyor demek ya sabah giriş saati ya öğle arasından sonra giriş saati.

Konu sahibi eşinizin yolu okul üstünden mi geçiyor?

Ama o saatin de okul giriş saatine denk gelmesi çok garip bir rastlantı olur. Çocuk okula kadar takip etti diyor demek ya sabah giriş saati ya öğle arasından sonra giriş saati.

Konu sahibi eşinizin yolu okul üstünden mi geçiyor?

olmayabilir çünkü bazı okullar 07:20 bazı okullar 07:40 bazı okullar 08:30 bazı okullar da 09:00 açılıyor. Hepsine yarım saat önce de gidebilirsin tam vaktinde de diye düşünüce hepsi de tam işe gidiş saatleri...

Yüz yüze sözlü tacizde bile dava açıp sicile işlemesin diye sakınılan ülkede bi takip etti diye dava açmak çok uç bişey gibi geldi bana. Eğer zarar vereceğine inansa ailesi bence bi şekilde karşısına çıkardı eşinizin dediğiniz gibi. Çocuk aklıyla belki hayal dünyasıyla karşılaşmaları öyle sandı ama yinede olaylar tutarsız gibi.

Allah vicdan versin herkese

olmayabilir çünkü bazı okullar 07:20 bazı okullar 07:40 bazı okullar 08:30 bazı okullar da 09:00 açılıyor. Hepsine yarım saat önce de gidebilirsin tam vaktinde de diye düşünüce hepsi de tam işe gidiş saatleri...
Eee bir de adamın yolu okul üzerinde ise ve bu sadece iftira ise nasıl kanıtlanacak ki o zamano_O

ortalığı yikmak lari lazım diyorsunuz ama sizin eşiniz belinde silahla gezen biri
bunu da eminim herkes biliyordur
bir düşünün bakalım bu silahı alma tarihi ile bu olay cakisiyor mu
ayrıca o polislerde bu konularda bir gün islerini doğru düzgün yapsalar sasarim onlara mi kalmış yorum yapması işini yap geç
eşinize de çok güvenmeyin namaz iyi insan olma göstergesi degol zamanında gördüğünüz şiddeti unuttunuz galiba
ayrıca eşiniz kim ki bu kadar ugrasmak istesinler
bu konularda benim için mağdurun ifadesi esastır

Saat 10da demiş okula takip etti diye. Yani 10da okula gidiş mi var? Bizim evden eşimin işyerine kadar olan yolda okul var evet. . Daha mahkeme celbi gelmedi araştırma yaptık ama avukat tutmadık.
Bu konuyu açarken çok tereddüt ettim. Çünkü bende görsem böle bi konu eşi yapmıştır falan derdim. Eşim bu olaydan sonra çok ağladı. Yani hala hazmedemiyor. Yani başka bi şeyden iftira atsalardı ama böyle olmasaydı. Resmen namusuna laf söylendi. Bide biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Çok zengin bir muhit değil. Eşim yeni iş kurdu burda. İşine yakın diye burada oturuyoruz geçici bir süre için. Bide dediğim gibi eşim arabasını değiştirince bu olaylar olmaya başladı.
Bide büyük konışmiyim ama benim kızımın başına böle bişey gelse polise de veririm ama bende bi karşısına dikilirim adamın. Hesap sorarım. .daha geçen tv de vardı böle bi haber.. kızını taciz eden adamı sokak ortasında evire çevire dövdüler diye.

ortalığı yikmak lari lazım diyorsunuz ama sizin eşiniz belinde silahla gezen biri
bunu da eminim herkes biliyordur
bir düşünün bakalım bu silahı alma tarihi ile bu olay cakisiyor mu
ayrıca o polislerde bu konularda bir gün islerini doğru düzgün yapsalar sasarim onlara mi kalmış yorum yapması işini yap geç
eşinize de çok güvenmeyin namaz iyi insan olma göstergesi degol zamanında gördüğünüz şiddeti unuttunuz galiba
ayrıca eşiniz kim ki bu kadar ugrasmak istesinler
bu konularda benim için mağdurun ifadesi esastır
Bakın bende olsam aynı yorumu yapardım belki ama.. eşim silah taşıyalı 2 sene oldu. Ve şikayet konusu sadece takip etti diye.. Allah aşkına kim kime takip etti diye dava açar. Benim sokak ortasında bi adam kalçama dokundu 19 yaşındaydım. Korktum şikayet etmedim. Yani takip etti diyor. Takip edip konuşma yok, temaz yok. Mantıklı mı sizce?

Bide bu kız daha önce de biri için beni taciz etti diye şikayette bulunmuş. Bunu da yeni öğrendik.

Saat 10da demiş okula takip etti diye. Yani 10da okula gidiş mi var? Bizim evden eşimin işyerine kadar olan yolda okul var evet. . Daha mahkeme celbi gelmedi araştırma yaptık ama avukat tutmadık.
Bu konuyu açarken çok tereddüt ettim. Çünkü bende görsem böle bi konu eşi yapmıştır falan derdim. Eşim bu olaydan sonra çok ağladı. Yani hala hazmedemiyor. Yani başka bi şeyden iftira atsalardı ama böyle olmasaydı. Resmen namusuna laf söylendi. Bide biz küçük bir ilçede yaşıyoruz. Çok zengin bir muhit değil. Eşim yeni iş kurdu burda. İşine yakın diye burada oturuyoruz geçici bir süre için. Bide dediğim gibi eşim arabasını değiştirince bu olaylar olmaya başladı.
Bide büyük konışmiyim ama benim kızımın başına böle bişey gelse polise de veririm ama bende bi karşısına dikilirim adamın. Hesap sorarım. .daha geçen tv de vardı böle bi haber.. kızını taciz eden adamı sokak ortasında evire çevire dövdüler diye.
Bu olaylar olmaya başladı derken? Başka şeyler de mi oldu ki o_O

Saat 10 okula giriş saati değil ki. Çocuğun o gün kaçıncı derse kadar gelmediği kayıtlarda vardır. Eşinizin işi kendi işi mi memur falan mı? Eğer memursa o gün işten izin aldıysa amirinin haberi vardır. Saat 10 iş ortası bir saat çünkü. 8-8.30 dense doğruluk payı daha yüksek olurmuş ama saat anlamsız bir saat sanki. Çocuk o yol üstündeki okula mı gidiyormuş? Şu an için hiçbir şey bilmiyorsunuz galiba...

Bu olaylar olmaya başladı derken? Başka şeyler de mi oldu ki o_O

Saat 10 okula giriş saati değil ki. Çocuğun o gün kaçıncı derse kadar gelmediği kayıtlarda vardır. Eşinizin işi kendi işi mi memur falan mı? Eğer memursa o gün işten izin aldıysa amirinin haberi vardır. Saat 10 iş ortası bir saat çünkü. 8-8.30 dense doğruluk payı daha yüksek olurmuş ama saat anlamsız bir saat sanki. Çocuk o yol üstündeki okula mı gidiyormuş? Şu an için hiçbir şey bilmiyorsunuz galiba...
Olaylar derken şikayet falan demek istedim. Eşimin kendi işi.. 8 da 10 da gider bazen işe..

X