• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

İşte problem şu ki ben kendim avukatım :KK53:
Ne yazıp yazmamam gerektiğini iyi biliyorum...görüntülü mesaj gönderecek halin yok ya :KK70: çık çıkabildiğin kadar..
Eskiden tahsil cehaleti alırdı, eşeklik baki kalırdı. Günümüzde eşeklik yine baki kalıyor ama tahsil malesef cehaleti almıyor bazılarının

İşte o anayasal hakkı borçlu olduğun kişidir Atatürk kitabını yazmıştır fazla söz gerek yok..
Rte diktatördür 15 yıldır türkiye cumhurıyetıne kattığı ziyanlardan başka iyi diyebileceğimz bir şey kazandırmamıştır bize...ANAYASA ŞİMDİ İŞLEYECEK ONA.
Bakın bunları eleştiri olarak söyleyebilirsiniz kimse karışamaz. Ama bir insanın kurduğu sistemi sırf onu korumak mantığıyla bozmak bana akıl karı bir iş gibi gelmiyor. Eşitlik eşitliktir. Atatürk bunun dışında tutulamaz. Eğer meselelere bu açıyla bakarsanız hakime kendi ahlaki ve siyasi bakış açısını mahkemeye yansıtma yetkisi vermiş olursunuz bunun önü alınamaz sonra. Evet saygı duyulması gereken birisidir Atatürk ama bu kadar. Konu hukuk olunca ayrıcalık gözetilemez.

Ooo super, ismin cismin ne bebisim? BArodan tanısırmısınız ki acep bizimkilerle?

Farkındayım isini iyi bildiginin..ama yine de pis kokun ortaya yayılıyor iste :KK43:
İtiraf et hoşlanıyorsun benden :cool:
Yoksa 2 butona bakar tık tık...
Hadi başka konuda görüşürüz....rüyanızda atayı görün...bol ışıklı geceleŕrr

Ahahahahaha, yahu hayatimda hic senin gibi birisiyle sohbet etmedigim icin kizkurusu kizkurusu cok gülüyorum sana yaaaa :KK70::KK70:
Kizlar ben kaciyorum. Malum yarin is güc. Lütfen fazla ugrasmayin bunlarla, seviyenizi koruyun derim.

Hey yavrum maşallah konu erdoğan ve AKP olunca sayfalar akıyor , çoğu da sevmeyen.

Şimdi küçük bir hesap yapalım aydın modern ileri görüşlü kızlar:)

Hakaret var nefret söylemi dalga geçme ne aradan var
Ama pardon o bir diktatooorrrrr :)
Asil diktatör siz ve sevdiğiniz.. Onlara bak nasıl da laf ettirmiyiorsunuz ...

Bu ülkeye kim hizmet ettiyse ülkeyi değilde kendi cebini düşünen ya da dış güçlerle işbirliği içinde olanlar onlara hırsız - diktatör demişlerdir.
Bakınız Özal ve Menderes...

Ülkenin cumhurbaşkanına olmadık hakaretler yapacaksınız ülkenin kaynaklarını yakıp kıracaksınız ambulanslara kadar yakacak taşlayacaksınız sonra diktatörün olduğu bir ülkede rahat rahat dolaşacaksınız.

Youtube sitesini açın da "Avrupa'da polise taş atarsan ne olur?" yazın ve ilk videoyu izleyin.
Aklınızı başınız alın.

Bu ülkeye kim hizmet ettiyse ülkeyi değilde kendi cebini düşünen ya da dış güçlerle işbirliği içinde olanlar onlara hırsız - diktatör demişlerdir.

Ülkenin cumhurbaşkanına olmadık hakaretler yapacaksınız ülkenin kaynaklarını yakıp kıracaksınız ambulanslara kadar yakacak taşlayacaksınız sonra diktatörün olduğu bir ülkede rahat rahat dolaşacaksınız.

Youtube sitesini açın da "Avrupa'da polise taş atarsan ne olur?" yazın ve ilk videoyu izleyin.
Aklınızı başınız alın.

Tamam :70:

Olmasaydı olmazdiniz :KK66:

Vay be bir kişi sayesinde
Ahahahahaha, yahu hayatimda hic senin gibi birisiyle sohbet etmedigim icin kizkurusu kizkurusu cok gülüyorum sana yaaaa :KK70::KK70:
Kizlar ben kaciyorum. Malum yarin is güc. Lütfen fazla ugrasmayin bunlarla, seviyenizi koruyun derim.

Bizde ailece sana..... Ay pardon ya guluyorduk bizde :)

Komik şey yat annem yattt sensiz zehir.olur buralar sabah uyan gel seni çok.özlerim senin.avam sohbetin bu aşağı laflarin bizi eğlendiriyor gel ve bizi eglendir ;)

Aklınızı başınız alın.

Nerden alıyoruz? Çok pahalıysa ben alamam. Malum yoksulluk sınırı 4500 lera.

Erdoğan benim için lider değildir yönetici vasfını almış biri sadece..
Ama dikdatör değildir.
Kendisinin de söylediği gibi biz ona siz dikdatörsünüz diyebildiğimiz bir ülkedeyiz.
Sıkıysa hitlere deseydiler mesela yemez:)

Satıcı desek mesela.
Yiyici falan..
Dikdatör yanlıs kelime

image.webp
Iyiki bizim atamiz..

Back
X