• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

Bak güzellik kelime oyunun bana sokmez ben kolay bisey diyorum bırak dil uzatmayi izinde.olduğun kişiyi ornek alıyor musun yoksa.sadece seviyorum oluyorum o la la mi :)

Ornek alan onun gibi olur
Ornek alan yaptığını yapmaya CALİSİR EN AZİNDAN
Bak seni begendim simdi ..
Ornek bir atamiz var iste..

Bakın...
Ben sizi anlıyorum ne demek istediğinizin farkındayım fakat o iş öyle değil şöyle;
Tabiki herkes eşittir fakat özellkle bu kişi ülkesini yönetmek yerine dayatmakla idare ediyorsa burda ciddi bir sıkıntı vardır..
Şimdi Atatürk ülkesini layığıyla yönetmiş üstelik kendisinden sonra gelecek tüm kişilere nasıl yönetmesi gerektiğini aktarmıştır...Vatanına karşı maddi manevi bir suçu yoktur...Peki ya RTE?
Ne yazıkki ülkesini değil ailesini kalkındırıyor..Suçları saymakla bitmez..Örnek gösterilebilecek tek bir sözü ve hareketi yoktur....Yaptıkları ortadayken siyasi görüşü falan artık geçin yani gerçeklerle yüzlesin.
Hak hukuk bildiğimiz şeyler...Bilmeyenlerin ayıbımı diyelim yoksa işine gelmeyenlerin ayıbımı takdir sizin?
Hala aynı düşünmüyorum. Hukuk diye bir şey varken bunu kişilere bağlamam imkansız bahsi geçen Atatürk de olsa malesef aynı noktada uzlaşmamız imkansız görünüyor. Çünkü bu savunulan apaçık ayrımcı bir hukuk. Ben böyle bir hukuka güvenemem. He şimdi Türkiye'de hukuk var mı? Yok çünkü bu savunduğunuz kafada bir sistem var. Doğru ve yanlış yoktur hukukta yalnızca o kural uygulanır. Atatürk bunları yapmıştır onu ayrı tutalım demekle bu kişi şucudur bu görüşe destek verir şunun akrabasıdır onu kayıralım demek aynı şeydir. Ikisi de hata, ikisi de yanlış. Benim istediğim hukuku uygulayan bir Türkiye. Ama söylediğim gibi gerçekten ütopik bakıyorum ve bu sebeple anlaşılmıyorum şurda galiba. Yoksa söylemek istediğinizin bilincindeyim ama öyle sistem yürümez bunu da görüyoruz yürümüyor işte... Hemen her dava eleştirilebilir yanlı kararlarla sonuçlanıyor bugün ve bunun tek sebebi sizin bu bahsettiğiniz yargı sistemi. Nerede durduğumuzun bi önemi yok, sistem herkese aynı işlemeli.

Valla
Senin gavur dediklerin..
1.insan evladi.
2.onlarin uretigi arabaya icecege hatta giyim kusamini onlar uretiyir peki gavursa neden onlarin urettiklerini kullaniyorsun..
Benimle asik atma zararli cikarsin..
Hadi beybi hadi..
Valla mi çok korktum kız senden :) mahalle karisi tavrın çok vamp ;)

İnsan evladı mi vay anam gavuru savunup hem cinsin hem dinin hem irkini satan bir varlık ;))

Yoo ne tur giyindigimi bilemezsin

Artı sen beni tanmiyirsun daha ;)

Kız saftirik gavur müslüman olmayan.demek zoruna.mi gitti yani burda sana batan ne.oldu gavur.hakaret değil ki yani siyah eşittir kara nasılsa es anlamlı buda gavur seni ne şekilde zorladı :)

Gavur dedigin simdiye kadar muslumanlara me yapmis..Gavur olmus dikkatini cekerim butun dunya muslumanlardan korkuyor...
Isidde musluman hatirlatirim..

Diktatör diyenlerin sayfası

...

Son düzenleyen: Moderatör:
Müslüman insan Gavur demez günahtır...
Gavur musun yoksa?

Ne;) müslüman gavur demez mi günah mi ;)/nerden çıktı o. Hristiyan a gavur demek neden günah olsun ki

Ya çok basitsin be anam diğerlerine kizardim ama senin seviye çok alt neye takılmış kafadan günah diyo sapsik :)

Hala aynı düşünmüyorum. Hukuk diye bir şey varken bunu kişilere bağlamam imkansız bahsi geçen Atatürk de olsa malesef aynı noktada uzlaşmamız imkansız görünüyor. Çünkü bu savunulan apaçık ayrımcı bir hukuk. Ben böyle bir hukuka güvenemem. He şimdi Türkiye'de hukuk var mı? Yok çünkü bu savunduğunuz kafada bir sistem var. Doğru ve yanlış yoktur hukukta yalnızca o kural uygulanır. Atatürk bunları yapmıştır onu ayrı tutalım demekle bu kişi şucudur bu görüşe destek verir şunun akrabasıdır onu kayıralım demek aynı şeydir. Ikisi de hata, ikisi de yanlış. Benim istediğim hukuku uygulayan bir Türkiye. Ama söylediğim gibi gerçekten ütopik bakıyorum ve bu sebeple anlaşılmıyorum şurda galiba. Yoksa söylemek istediğinizin bilincindeyim ama öyle sistem yürümez bunu da görüyoruz yürümüyor işte... Hemen her dava eleştirilebilir yanlı kararlarla sonuçlanıyor bugün ve bunun tek sebebi sizin bu bahsettiğiniz yargı sistemi. Nerede durduğumuzun bi önemi yok, sistem herkese aynı işlemeli.

Hayır uzlaşıyoruz aslında...Çünkü ben Milliyetçi veya Dindar bir insan değilim...İnsan olsun ne olursa olsun diyenlerdenim fakat tek bir doğru var ne yazıkki...Hukuka güvenin çünkü sadece suçlular yargılanır.iyi geceler.

Valla

Valla mi çok korktum kız senden :) mahalle karisi tavrın çok vamp :KK66:

İnsan evladı mi vay anam gavuru savunup hem cinsin hem dinin hem irkini satan bir varlık :KK66:)

Yoo ne tur giyindigimi bilemezsin

Artı sen beni tanmiyirsun daha :KK66:
Ne giyiniyorsun bilmiyorum Ama kumasini biz uretmiyoruz tatlim:KK53: irkimi ve dinimi sattigimi nerden cikardin..:KK62:
Tovbe tovbe :KK67:

Gavur dedigin simdiye kadar muslumanlara me yapmis..Gavur olmus dikkatini cekerim butun dunya muslumanlardan korkuyor...
Isidde musluman hatirlatirim..

İşte bu kadar dusunemiyirsun ne isid i ya çoğu sünnetsiz.çıkmış arap da.değil İngiliz alman ABD li nasıl isid müslüman oluyor bu avrupanın senin gibileri kandırması yavrum müslüman.terör örgütü diye dünyaya lanse ettiler sen gibiler de yiyor

Yazık bilgin sıfir

Ne:KK66: müslüman gavur demez mi günah mi :KK66:/nerden çıktı o. Hristiyan a gavur demek neden günah olsun ki

Ya çok basitsin be anam diğerlerine kizardim ama senin seviye çok alt neye takılmış kafadan günah diyo sapsik :)

Dininden haberin yok azıcık oku ahkam kesene kadar..
Lafla peynir gemisi yürümez.

Bak güzellik kelime oyunun bana sokmez ben kolay bisey diyorum bırak dil uzatmayi izinde.olduğun kişiyi ornek alıyor musun yoksa.sadece seviyorum oluyorum o la la mi :)

Ornek alan onun gibi olur
Ornek alan yaptığını yapmaya CALİSİR EN AZİNDAN

Onun gibi olmak mümkün değil. Ama yolunda ilerliyoruz çok şükür.
30 yaşındayım 700'ün üzerinde kitap okudum şimdiye kadar. Onun yaşına geldiğimizde kaç olur allah bilir. İki yabancı dil biliyorum. Umarım daha fazlasını da öğrenme şansı yakalarım. Ömrümü vatanıma adamam, adayamam. O kadar yüce bir şahsiyet değilim. Cephede de savaşamam mesleğim askerlik değil. Benden bu kadar. Sizde ne var ne yok?

Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Onun gibi olmak mümkün değil. Ama yolunda ilerliyoruz çok şükür.
30 yaşındayım 700'ün üzerinde kitap okudum şimdiye kadar. Onun yaşına geldiğimizde kaç olur allah bilir. İki yabancı dil biliyorum. Umarım daha fazlasını da öğrenme şansı yakalarım. Ömrümü vatanıma adamam, adayamam. O kadar yüce bir şahsiyet değilim. Cephede de savaşamam mesleğim askerlik değil. Benden bu kadar. Sizde ne var ne yok?

Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
Bende ilkokul mezunuyum hatta okuma öğrenmeden bıraktım:)

Tapma.kardeş tapma insan o ve öldü yani eti kani vardı tapma

SizE tek tek çene yetiştirmek basit oluyor gerçek sözler kaliteli paylaşım.olmuyor Uc kişi bi o bi o

Son söz hepiniz atanizla yatın onunla uyuyup onunla uyanın ve ölünce onunla dirilin :)

Goodbye

İşte bu kadar dusunemiyirsun ne isid i ya çoğu sünnetsiz.çıkmış arap da.değil İngiliz alman ABD li nasıl isid müslüman oluyor bu avrupanın senin gibileri kandırması yavrum müslüman.terör örgütü diye dünyaya lanse ettiler sen gibiler de yiyor

Yazık bilgin sıfir

Daha fazla yorum yapma istersen kafamız yanmak üzere bu cehalet pınarından....Terör örgütüne her ırktan ınsan mensup olabilir...Dünyadan haberin yok nasıl lanse edildiğini tartısıyorsun

Bende ilkokul mezunuyum hatta okuma öğrenmeden bıraktım:)

Tapma.kardeş tapma insan o ve öldü yani eti kani vardı tapma

SizE tek tek çene yetiştirmek basit oluyor gerçek sözler kaliteli paylaşım.olmuyor Uc kişi bi o bi o

Son söz hepiniz atanizla yatın onunla uyuyup onunla uyanın ve ölünce onunla dirilin :)

Goodbye

Noldu cicim ekmek çıkmadı mı?

Biz kimseye tapmıyoruz. Kimseyi peygamber ilan etmiyoruz, kimse için allahın sıfatlarını taşır demiyoruz. Bunları yapanlar utansın.

Yazık bilgin sıfir

Offff gecemin icine ettin ..bisey bilmiyorsun benimle yazisma yaa..
Ataturku kotuluyor bide ..

Noldu cicim ekmek çıkmadı mı?

Biz kimseye tapmıyoruz. Kimseyi peygamber ilan etmiyoruz, kimse için allahın sıfatlarını taşır demiyoruz. Bunları yapanlar utansın.
Yooo sana inat yatmıyorum lan yaz hadi küçük beyin

Sen yeni geldin annem.ben saatlerdir bu konudayim.bakarsan kimlere yazdım.boklu senden.mi.cekincem :)

Tapma tekrar diyorum tapmaaa insan lan.o :)

Back
X