Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

sinirlenme kakao :KK53:
Git bir hava al.
Hazımsızlık için de soda iç.
İyi gelir.
olur öyle arada çok da şeetme.
ama cicim şimdi yazarsan olmazki böyle cevap vermek zorunda kalıyorumm..yazdım sana işte anladım diyorumm..

ayy şiştimm anladım necisin değilsinn ikide bir yazma anladım MUHATAP alınmaman gerektiğini söyleyip durma artık şiştim ..
:KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de sizin için aynı düşüncedeyim.
siz İngilizce bilmiyordunuz, değil mi? ben Lozan'a ait anlaşmaları İngiliz Tarihçilerden okudum, hiçbiri de vayyy nasıl kıstırdık Türkleri demiyordu.
sizin çocuklar yalan söylüyor, bilin istedim. haaa illa yalana inanacaksanız, buyrun inanın ilk inandığınız yalan olmaz nasılsa.
nasıl diyor siz AKP'liler, 70 kişi elleri deri eldivenli, üzerime işediler, çocuğu havaya attılar.
bakın mesela bundan 100 sene sonra bugünler anlatılırken de sizin çocuklar bunu yazacaklar, bacımıza böyle zulmettiler diyecekler.

Inan bana sinirden gülüyorlar. Bosver birak gülsünler, düsünsene gercek hayatta yanyana bile oturamayacaklari insanlarla sohbet ediyorlar. Tabiki hem sinir yani cekememe birde bizim seviyemize ulasmanin mutlulugu karisimi birseyler yasiyorlar su an. Birak eglensinler zavalliciklar.

biliyormusun Olivia şu tavrından dolayı bile acınacak zavallı bir seviyen var

o yüzden reelde bile tanımadığın insanlara iftira atma bence ve git azıcık oksijen al gel.gerekiyo bol bol oksijen sana

o yüzden reelde bile tanımadığın insanlara iftira atma bence ve git azıcık oksijen al gel.gerekiyo bol bol oksijen sana
Niye üzerine alindin sekerim, sen daha yeni geldin bu konuya, niye hemen üstüne atadinki ?
Asil ben sana acidim simdi. Kimse üzerine alinmadi ve sen daha yeni giriyorsun bu konuya ve seni görmedigim alde birden bu cümleyi okuyorum. Yazik ya, bu kadar belli etme bari.
Sen ne ara geldin, seni görmedim bile ?

Neden her konuda bir RTE sever konuyu Atatürk'e getirip kıyas yapma çabasına giriyor da, yine kabak muhaliflerin başına patlıyor???

İstisnasız her RTE konusunda adamı Atatürkle kıyaslama, nefret kusma, laf sokma çabasındasınız.

Yasalara göre Atatürk diktatör değil, RTE diktatör olabilirmiş demek ki, biz napalım? Temyize gidin derim... :KK14:

gitmiyo matmazelim boşuna oksijen al deme ne yazdığından haberi yok.. kendisinde olmayan eksikleri olmasada olur diye o eksiklikleri örtmeye çalışıyor napsınn ..

X