- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
KesinlikleRte ile Atatürkü aynı kefeye koymayın arada milyon fark var .

Afferim kıs :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KesinlikleRte ile Atatürkü aynı kefeye koymayın arada milyon fark var .
Burasi eglenmek icin degilki siyaset bölümü, seni geyik bölümüne transfer etsek, orada daha eglenirsin be güzelim. burada bizimle yarisma moduna girme caban cok komik görünüyor.Güzelim dedim sana siyasette mübah...burda bana ana avrat düz gitsen de no problem...şikayet aklımın ucundan geçmez...ben eğlenmek için takılıyorum buraya...seni tartmış oluyorum...rakibi tanımak lazım..
Atatürkün çok daha güzel özelliklerde olduğu anlamda yazdım:) yanlış anlaşımlasınKesinlikle
Afferim kıs :)
İşte problem şu ki ben kendim avukatımBenim icin siyasi bi malzeme degildir Ataturk. Tartma guzelim, gordugun gibi insanlıktan cıkmaya hazır bi tarafım var.
Anıtkabir düşseAtatürk kadar taş düşsün başınıza...
Hep onlar mı söylicek birazda biz kullanalım bunu. Neyse ki atatürk çok iri bir adam değilmiş. Yine şanslı keratalar.
Sebep? Atatürkü kanun karşısında nasıl bir yerde konumlandırıyorsunuz?
Sanada kiizzzzzz sidikliiimm, kendini hep bosu yoruyorsun be cocugum. Sanada Tatli rüyalar hayatim![]()
Mesele kişiler değil zaten siz neyseniz ben neysem RTE de odur kanunun karşısında. Anayasal hak bu. Ve tabii Atatürk de o. Devletin kurucusu olması bunu değiştirmez.Benim Atatürk'ü konumlandırmama gerek yok..Onunla büyüdük kitaplar okuduk..
Her şeyimizi ona borçluyuz..
RTE kim onu konumlandıralım dilerseniz ??
Çaba mıBurasi eglenmek icin degilki siyaset bölümü, seni geyik bölümüne transfer etsek, orada daha eglenirsin be güzelim. burada bizimle yarisma moduna girme caban cok komik görünüyor.![]()
Anıtkabir düşseAta'yı bi müddet çıkaralım ama ordan bişi olmasın
![]()
Aştınız kendinizi yemin ediyorumAnıtkabir düşseAta'yı bi müddet çıkaralım ama ordan bişi olmasın
![]()
Özel hayatimda seviye düsüklügü yüzünden göz göze bile gelemezken, burada seninle yaptigim sohbet dolayi kendini cok sansli bil sidiklim. Basitligin her yerinden akiyor be yavrum. Beni böyle bastiracagini saniyorsun, bende sen mutlu ol diye oynuyorum seninle evladim.Aferin şöyle söz dinleyen.uslu.bi kız.olhadi annisim hadi siyasete girme be kızım yat uyu.o.beynini yorma
idareli kullan aklının ermedigi işlere de burnunu sokma e mi . kendini iyi bak ışıklarda uyu atanla kal
![]()
Ataturk yonetici Evette ama unutmussunuz herhal TURKIYE CUMHURIYETININ KURUCUSU bebegim..Ben Allah'la dinle kıyaslamadım hiç bir zaman.
Evet ikisi bir değil ama ortak özellikleri bu ülkenin yöneticileri olmaları.
Bu anlamda birisine diktatör demek kötü bir şey oluyorken diğerine diktatör demek neden "siyasi eleştiri" oluyor?
eeee hep bizim mi başımıza bişiler düşcek, azıcık da size düşsünAştınız kendinizi yemin ediyorum![]()
İşte problem şu ki ben kendim avukatım
Ne yazıp yazmamam gerektiğini iyi biliyorum...görüntülü mesaj gönderecek halin yok yaçık çıkabildiğin kadar..
Noldu, zoruna mı gitti?Aştınız kendinizi yemin ediyorum![]()
Özel hayatimda seviye düsüklügü yüzünden göz göze bile gelemezken, burada seninle yaptigim sohbet dolayi kendini cok sansli bil sidiklim. Basitligin her yerinden akiyor be yavrum. Beni böyle bastiracagini saniyorsun, bende sen mutlu ol diye oynuyorum seninle evladim.
Çaba mı
Yattığım yerdeki rahatımı bir görsen kıskanırsın...inan her bildirimde çocuk gibi seviniyorum...aha bi sazan daha diye...
Geyik sıkıcıçamaşır bulaşık istememmm
Burası iyi
Ama iyi haber sana;şarjım bitiyoo