• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

Güzelim dedim sana siyasette mübah...burda bana ana avrat düz gitsen de no problem...şikayet aklımın ucundan geçmez...ben eğlenmek için takılıyorum buraya...seni tartmış oluyorum...rakibi tanımak lazım..
Burasi eglenmek icin degilki siyaset bölümü, seni geyik bölümüne transfer etsek, orada daha eglenirsin be güzelim. burada bizimle yarisma moduna girme caban cok komik görünüyor. :KK70::KK70:

Benim icin siyasi bi malzeme degildir Ataturk. Tartma guzelim, gordugun gibi insanlıktan cıkmaya hazır bi tarafım var.
İşte problem şu ki ben kendim avukatım :KK53:
Ne yazıp yazmamam gerektiğini iyi biliyorum...görüntülü mesaj gönderecek halin yok ya :D çık çıkabildiğin kadar..

Sanada kiizzzzzz sidikliiimm, kendini hep bosu yoruyorsun be cocugum. Sanada Tatli rüyalar hayatim :rolleyes:

Aferin şöyle söz dinleyen.uslu.bi kız.ol :KK45: hadi annisim hadi siyasete girme be kızım yat uyu.o.beynini yorma :KK48: idareli kullan aklının ermedigi işlere de burnunu sokma e mi . kendini iyi bak ışıklarda uyu atanla kal :KK54:

Benim Atatürk'ü konumlandırmama gerek yok..Onunla büyüdük kitaplar okuduk..
Her şeyimizi ona borçluyuz..
RTE kim onu konumlandıralım dilerseniz ??
Mesele kişiler değil zaten siz neyseniz ben neysem RTE de odur kanunun karşısında. Anayasal hak bu. Ve tabii Atatürk de o. Devletin kurucusu olması bunu değiştirmez.

Burasi eglenmek icin degilki siyaset bölümü, seni geyik bölümüne transfer etsek, orada daha eglenirsin be güzelim. burada bizimle yarisma moduna girme caban cok komik görünüyor. :KK70::KK70:
Çaba mı :D
Yattığım yerdeki rahatımı bir görsen kıskanırsın...inan her bildirimde çocuk gibi seviniyorum...aha bi sazan daha diye...
Geyik sıkıcı :KK12: çamaşır bulaşık istememmm
Burası iyi
Ama iyi haber sana;şarjım bitiyoo

Aferin şöyle söz dinleyen.uslu.bi kız.ol :KK45: hadi annisim hadi siyasete girme be kızım yat uyu.o.beynini yorma :KK48: idareli kullan aklının ermedigi işlere de burnunu sokma e mi . kendini iyi bak ışıklarda uyu atanla kal :KK54:
Özel hayatimda seviye düsüklügü yüzünden göz göze bile gelemezken, burada seninle yaptigim sohbet dolayi kendini cok sansli bil sidiklim. Basitligin her yerinden akiyor be yavrum. Beni böyle bastiracagini saniyorsun, bende sen mutlu ol diye oynuyorum seninle evladim.

Ben Allah'la dinle kıyaslamadım hiç bir zaman.
Evet ikisi bir değil ama ortak özellikleri bu ülkenin yöneticileri olmaları.
Bu anlamda birisine diktatör demek kötü bir şey oluyorken diğerine diktatör demek neden "siyasi eleştiri" oluyor?
Ataturk yonetici Evette ama unutmussunuz herhal TURKIYE CUMHURIYETININ KURUCUSU bebegim..

İşte problem şu ki ben kendim avukatım :KK53:
Ne yazıp yazmamam gerektiğini iyi biliyorum...görüntülü mesaj gönderecek halin yok ya :KK70: çık çıkabildiğin kadar..

Ooo super, ismin cismin ne bebisim? BArodan tanısırmısınız ki acep bizimkilerle?

Farkındayım isini iyi bildiginin..ama yine de pis kokun ortaya yayılıyor iste :(

İşte o anayasal hakkı borçlu olduğun kişidir Atatürk kitabını yazmıştır fazla söze gerek yok..
Rte diktatördür 15 yıldır türkiye cumhurıyetıne kattığı ziyanlardan başka iyi diyebileceğimz bir şey kazandırmamıştır bize...ANAYASA ŞİMDİ İŞLEYECEK ONA.

Özel hayatimda seviye düsüklügü yüzünden göz göze bile gelemezken, burada seninle yaptigim sohbet dolayi kendini cok sansli bil sidiklim. Basitligin her yerinden akiyor be yavrum. Beni böyle bastiracagini saniyorsun, bende sen mutlu ol diye oynuyorum seninle evladim.

Bilmukabele değerli olivia sana minnettarım kışlar uzun kışlar soğuk eminim seninle anlam kazanacak ;)
Çok şiirsel oldum bebeğim
Yat kız hadi gozlerine bayiliuorum ne olur mahrum etme beni ceylan gözlüm :)

Hafi hadi büyüklerin isine karışma muck tatlı küçük kurabiye canavarı seni

Çaba mı :KK70:
Yattığım yerdeki rahatımı bir görsen kıskanırsın...inan her bildirimde çocuk gibi seviniyorum...aha bi sazan daha diye...
Geyik sıkıcı :KK12: çamaşır bulaşık istememmm
Burası iyi
Ama iyi haber sana;şarjım bitiyoo

Köpüsün kayıp sen totonu yayıp bize laf yetistiriyosun, cok ayıp:KK12:

Back
X