- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Sizin kafa iyi herhalde cahillige gel Anam..Gavurun ovdugunde emin ol senin Zararına bisey vardir
İsrail de.de büstü varmış aman ne is. Düşün arkadaş düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kafa iyi herhalde cahillige gel Anam..Gavurun ovdugunde emin ol senin Zararına bisey vardir
İsrail de.de büstü varmış aman ne is. Düşün arkadaş düşün
Siz iciyirmusunuz annecin ben almayınSizin kafa iyi herhalde cahillige gel Anam..
Sonunda bizi de kendi seviyelerine cektiler.
Arkadasim butun dunyanin ovundugu bir atamiz var sen bana gavur diyorsun guluyorum suan..Aaa
Siz iciyirmusunuz annecin ben almayın
Kafamiz saglam şükür . İsrail diyorum cevap ver kafayı boşver sen
Kendiniz okudunuz mu.o kadar kitap peki :) hadi biz yolunda değiliz.okuyamamış olmamız normal simdi.kilit soru annisler siz ona.aşık kitle :) siz onun gibi okuyup dil biliyor musunuz hani yolundasiniz ya
Bahsettiğiniz bensem hala savunmuyorum. Ama anlamaktan uzak insanlara açıklama yapmaya çalıştım sanırım hatam orda.Ekşide dalga geçtikleri kadar varız...
O değil de rte'yi savunmuyordu sanki biri. Başlarda öyle mi yazmıştı ne?
Bir diktatörün ülkesinde siz sokaklarda onun kurduğu bir partinin üyesinin buroşür dağıtmasına izin vermeyeceksiniz o diktatör siz baruışçı mı olacaksınız.
![]()
![]()
Kim diktatör acaba?
Bakın bunları eleştiri olarak söyleyebilirsiniz kimse karışamaz. Ama bir insanın kurduğu sistemi sırf onu korumak mantığıyla bozmak bana akıl karı bir iş gibi gelmiyor. Eşitlik eşitliktir. Atatürk bunun dışında tutulamaz. Eğer meselelere bu açıyla bakarsanız hakime kendi ahlaki ve siyasi bakış açısını mahkemeye yansıtma yetkisi vermiş olursunuz bunun önü alınamaz sonra. Evet saygı duyulması gereken birisidir Atatürk ama bu kadar. Konu hukuk olunca ayrıcalık gözetilemez.
Muahahaha gece kahkaha Attim sayende saolÇatlayın patlayin :) en az yüzde kirkkuyruk açısı sizde ki zorunuza gidiyor ...
Ne yaparsanız yapın sizi iktidar YAPTİRMAYACAGİZ.... :))
PANPİSLER
Senin gavur dediklerin..Ben sana gavur.mu dedim :) gavurun övdüğü dedim.bütün dünya dediğin gavurlar iste gavur değil mi ne.onlar![]()
Ben sana gavur.mu dedim :) gavurun övdüğü dedim.bütün dünya dediğin gavurlar iste gavur değil mi ne.onlar![]()
Yok cicim biz o seviyeye gelemeyeceğimizi bildiğimiz için dil uzatmıyoruz.
Dil uzatanlar neye dayanıyorlar onu bilemiyoruz işte.
Gavur nedir yaa??
Bu nasıl bir cahalet??
Önce" insan" olun sonra dini bütün ....
tarihten bihabersin tabiki Atatürkü sevmezsin şimdi içinden istediğin hakareti etKonu dışı ama gazi ünvanını nasıl almış ata?