• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

Screenshot_2015-10-28-01-54-55-1.webp

Kucuk zilliler sizi:KK53:

HAdi kactım ben, kendime az kufredecem yine seviyenize dustugum icin.

Kendiniz okudunuz mu.o kadar kitap peki :) hadi biz yolunda değiliz.okuyamamış olmamız normal simdi.kilit soru annisler siz ona.aşık kitle :) siz onun gibi okuyup dil biliyor musunuz hani yolundasiniz ya

Kendiniz okudunuz mu.o kadar kitap peki :) hadi biz yolunda değiliz.okuyamamış olmamız normal simdi.kilit soru annisler siz ona.aşık kitle :) siz onun gibi okuyup dil biliyor musunuz hani yolundasiniz ya

Yok cicim biz o seviyeye gelemeyeceğimizi bildiğimiz için dil uzatmıyoruz.
Dil uzatanlar neye dayanıyorlar onu bilemiyoruz işte.

Ekşide dalga geçtikleri kadar varız...

O değil de rte'yi savunmuyordu sanki biri. Başlarda öyle mi yazmıştı ne?
Bahsettiğiniz bensem hala savunmuyorum. Ama anlamaktan uzak insanlara açıklama yapmaya çalıştım sanırım hatam orda.

Ay dur neyzen ustanın su iki dortlugunu de paylasmazsam catlarım:KK53:

esir iken mümkün müdür ibadet,
yatıp kalkıp atatürk'e dua et,
senin gibi dürzülerin yüzünden,
dininden de soğuyacak bu millet,

işgaldeki hali sakın unutma,
atatürk'e dil uzatma sebepsiz,
sen anandan yine çıkardın amma,
baban kimdi bilemezdin şerefsiz.

HAdi optum beybisiler:KK54:

Bir diktatörün ülkesinde siz sokaklarda onun kurduğu bir partinin üyesinin buroşür dağıtmasına izin vermeyeceksiniz o diktatör siz baruışçı mı olacaksınız.

12190845_1151391411555623_7019907579223705376_n.jpg

12105978_906880242727595_2747725027031131370_n.jpg

Kim diktatör acaba?

Ayy ciddi ciddi bunları paylaştığınıza inanamıyorum şaka olmalı
O videonun gerçek olduğuna inandnız yani:)
Yada oldu ki gerçek bunları Atatürkcü düsünceye sahip insanların yaptıgı ne malum,
Ülkeyi bölmek böyle birşey zaten.

Bir yazı görmüştüm Ölen kimden diye sormadığımızda bu ülkeye barış gelecek.. ne güzel bir söz..

Bakın bunları eleştiri olarak söyleyebilirsiniz kimse karışamaz. Ama bir insanın kurduğu sistemi sırf onu korumak mantığıyla bozmak bana akıl karı bir iş gibi gelmiyor. Eşitlik eşitliktir. Atatürk bunun dışında tutulamaz. Eğer meselelere bu açıyla bakarsanız hakime kendi ahlaki ve siyasi bakış açısını mahkemeye yansıtma yetkisi vermiş olursunuz bunun önü alınamaz sonra. Evet saygı duyulması gereken birisidir Atatürk ama bu kadar. Konu hukuk olunca ayrıcalık gözetilemez.

Bakın...
Ben sizi anlıyorum ne demek istediğinizin farkındayım fakat o iş öyle değil şöyle;
Tabiki herkes eşittir fakat özellkle bu kişi ülkesini yönetmek yerine dayatmakla idare ediyorsa burda ciddi bir sıkıntı vardır..
Şimdi Atatürk ülkesini layığıyla yönetmiş üstelik kendisinden sonra gelecek tüm kişilere nasıl yönetmesi gerektiğini aktarmıştır...Vatanına karşı maddi manevi bir suçu yoktur...Peki ya RTE?
Ne yazıkki ülkesini değil ailesini kalkındırıyor..Suçları saymakla bitmez..Örnek gösterilebilecek tek bir sözü ve hareketi yoktur....Yaptıkları ortadayken siyasi görüşü falan artık geçin yani gerçeklerle yüzlesin.
Hak hukuk bildiğimiz şeyler...Bilmeyenlerin ayıbımı diyelim yoksa işine gelmeyenlerin ayıbımı takdir sizin?

Ben sana gavur.mu dedim :) gavurun övdüğü dedim.bütün dünya dediğin gavurlar iste gavur değil mi ne.onlar ;)

Ben sana gavur.mu dedim :) gavurun övdüğü dedim.bütün dünya dediğin gavurlar iste gavur değil mi ne.onlar :KK66:
Senin gavur dediklerin..
1.insan evladi.
2.onlarin uretigi arabaya icecege hatta giyim kusamini onlar uretiyir peki gavursa neden onlarin urettiklerini kullaniyorsun..
Benimle asik atma zararli cikarsin..
Hadi beybi hadi..

Yok cicim biz o seviyeye gelemeyeceğimizi bildiğimiz için dil uzatmıyoruz.
Dil uzatanlar neye dayanıyorlar onu bilemiyoruz işte.

Bak güzellik kelime oyunun bana sokmez ben kolay bisey diyorum bırak dil uzatmayi izinde.olduğun kişiyi ornek alıyor musun yoksa.sadece seviyorum oluyorum o la la mi :)

Ornek alan onun gibi olur
Ornek alan yaptığını yapmaya CALİSİR EN AZİNDAN

Gavur nedir yaa??
Bu nasıl bir cahalet??
Önce" insan" olun sonra dini bütün ....

Kız saftirik gavur müslüman olmayan.demek zoruna.mi gitti yani burda sana batan ne.oldu gavur.hakaret değil ki yani siyah eşittir kara nasılsa es anlamlı buda gavur seni ne şekilde zorladı :)

Back
X