• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme: Erdoğan'a 'diktatör' demek hakaret değil, siyasi eleştiridir

Yani şimdi yasa kişiye özel olmuyorsa dedim,bizim köyde bi amca attan düştüydü...gazi sayılır mı ki ?

Sizin köydeki amca bırak ülkeyi köyündeki insanları bir araya getirip kurtuluş savaşı başlatsın, köyünde cumhuriyet ilan etsin söz ona kendi ellerimle vericem gazilik ünvanını. Kaza geçirmese bile...

Şuan bir diktatör olmadığı için suç da yok
Olsaydı sıkardı diktatörün adını ağzınıza almak bile
Sıkıysa tek kelime edin bakalım ne oluyordu :KK69:

Hayır.bebeğim sen dedin ya bende derin.bilgilerini ogreneyim.dedim neyse evka4te oturdum çok az tabi yani kuzen RTS okudu da orda kalıyordu evka da o diki çık çık küçükpark gibi ayaküstü degil tabi

Ohoo..evka 4 dag bası hakikaten..ulasım zor ama manzara harika :)

Daha çok kafam karıştı...onore etmek için gazi ünvanı mı veriliyormuş...herkes talep etse verilir mi ki ?

Slzln gibiler genelde vatan hainliginden istiklal mahkemelerinde sallandırılmıs bebisim, unvan munvan yok yani size :) siz o genlerin son kalıntılarısınız:p

Diğer yorumları da oku istersen. Bunu okuduysan diğerlerini yarın oku çok baskı yapma kendine.
Piki teşekkür ederim yordum sizler gece gece...arada aklıma takılan şey olursa yine sorarım....çık iyisiniz :KK54:

Şuan bir diktatör olmadığı için suç da yok
Olsaydı sıkardı diktatörün adını ağzınıza almak bile
Sıkıysa tek kelime edin bakalım ne oluyordu :KK69:

Ama bitanesi sayfaları okumadan yazıyosun gene, dedim ya, erdoganın karsına cık ta, bi diktator de bakim..neler geliyor basına..denemesi bedava.

Lütfen bana tapmayin , her yaptığım doğru.olmak zorunda.değil mka :)

Bunu demiş biliyormusunuz bilmiyorsunuz cunku ben uydurdum simdi :) hani sizde öyle yaptı o istemedi öyle oldu diye emin emin.konusuyorsunuz ya ha.öyle işte bende ;)

Piki teşekkür ederim yordum sizler gece gece...arada aklıma takılan şey olursa yine sorarım....çık iyisiniz :KK54:
asil sen cok yoruldun galiba, git simdi bir uyu, sonrada bir tarih kitabi alsinlar sana. Karsimiza okumus ve bilgili bir vaziyette görün. Olmuyor böyle. Sana haksizlik etmis oluyoruz.

O uzuunnn kopyala yapistirlari İnan kendileri de okumuyor :)

Aa öyle deme çok ayıp. Allah şahidimdir okumadığım bilgiyi paylaşmam :KK66:
En azından araştırıp kopyaladım, arkadaşın kitap ve bilgi sıkıntısı varmış, iki tıkıma baktı yani.
Merak etmeyin konuların başlığına bakıp yorum yapanlardan değilim çok şükür :KK8:

Kendi beyin kapasiteni bu kadar acik ve net yazmasaydin keske. Dahada desifre etmis oldun kendini :KK48::KK48:

Kız sidikli sen gene.mi geldin yatıp uyu kız.sen :) geç oldu annemmmm . sana anlatmayim Anlamazdın siyaset bu kuzum pepe mi sandın :) tatlı rüyalar tombis ;))

BENim icln de bel altı bu konu, yumusak karnım..nolcak slmdi?
Güzelim dedim sana siyasette mübah...burda bana ana avrat düz gitsen de no problem...şikayet aklımın ucundan geçmez...ben eğlenmek için takılıyorum buraya...seni tartmış oluyorum...rakibi tanımak lazım..

Kız sidikli sen gene.mi geldin yatıp uyu kız.sen :) geç oldu annemmmm . sana anlatmayim Anlamazdın siyaset bu kuzum pepe mi sandın :) tatlı rüyalar tombis :KK66:)
Sanada kiizzzzzz sidikliiimm, kendini hep bosu yoruyorsun be cocugum. Sanada Tatli rüyalar hayatim :rolleyes:

Güzelim dedim sana siyasette mübah...burda bana ana avrat düz gitsen de no problem...şikayet aklımın ucundan geçmez...ben eğlenmek için takılıyorum buraya...seni tartmış oluyorum...rakibi tanımak lazım..

Benim icin siyasi bi malzeme degildir Ataturk. Tartma guzelim, gordugun gibi insanlıktan cıkmaya hazır bi tarafım var.

Back
X