Mağazanın tavrı ve eşimin tepkisi../Tekrar Konu

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
İyi akşamlar. çıldırmamak elde değil. konuyu bilmeyenler için, ünlü bir avm den bir hayli yüksek fiyata aldığımız hoverboard, bir hafta önce evde henüz şarja yeni taktığımız halde, şarjda takılı dururken aniden 5,6 kez ateşli bir şekilde patladı. Zor söndürdük. O ses, o o görüntü inanılmaz korkunçtu. Evde ki 2 küçük çocuğum çığlık çığlığa kaçıştılar. korktular. dumandan etkilendik. tüm bina kapılara döküldü dumandan. parkem ve sandalyelerin yandı. 1 hafta geçmesine rağmen salon yanık kokuyor. her gün silmeme rağmen, heryer simsiyah is oluyor akşamına. çok şükür kimseye bişey olmadı. Çocuk üzerindeyken, yakınındayken, veya biz evde yokken olsaydı allah korusun.düşünmek bile istemiyorum.
ben hemen hoverboard'un markasını aradım. adam bizim ankarada hiç bir noktada bayimiz, satış noktamız yok dedi bana. aldığınız çakmadır dedi.
Ben iyice sinirlendim. mağazayı aradım. adam malın orjinal olmadığını, çinden getirdiğini söyledi pişkin pişkin. dava açacağım dedim. biz aracıyız ama dedi saçmaladı baya.
Neyse eşimin abisi almıştı bu oyuncağı. toplam 4 tane almış. faturası bugün elimize geçti. eşime sordum naptın mağazaya gittin mi diye verdiği cevaba bakın,
mağazayı aradım. durumu anlattım. özür dilediler. abi o 4 hoverboard un parasını verelim dediler diyo. ve bunu öyle bir şekilde anlatıyor ki, vayyyy be adamlara bak. helal olsun. 4 hoverboard parası verecekler, bravo falan der gibi. benim eşimde tamam o zaman, onların parasını verin, dava açmıcam demiş. adamlar tabiki abi sen gel paran hazır, yardımcı olacağız demişler...
Ya var mı böle bişey. eşime dedim ki adamlar tabiki kabul edecek. onlar şu an zil takıp oynuyolardır bile dedim. davadan kurtuldular. 4 hoverboard parası nedir allah aşkına? Şimdi bunlar kabul etti ya bunu, eşim sanki bize iyilik yapmışlar gibi algılıyor!!!!
ya bu kadar kolay olmamalı. eşime dedim. Ben o davayı açarım. maksat para değil. para gözümde bile değil. amaç başka... anlasınlar bilsinler.
iyi napıyorsan yap dedi bana. Ben karışmam dedi. napıcam tek başıma halledebilirmiyim acaba? eşimin dediği gibi sizce abartıyor muyum? yoksa haklı mıyım? nasıl bir yol izlemem gerekir? tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…