Çatlaklar Madecassol ve Acnelyse kullananlar!Çatlaklarla savaşınız ne aşamada?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

selam ne durumdasınız gecme varmı çillerede ıyı gelırmıkı acaba herkez kuruttu soyuldu demişte bana krem yaglı g,ibi geldı benım cıldım9ı soycagını sanmıyorum aşırı yaglı yüüzmde çil siyah noktam baldrlarımdada çatlak var kilo aldım 3 kılo verdım böle oldu ben bugün acnelyseye başladım acaba madacassolda karıştırıp bır kutuya koysammı ıkısınıde daha pratık olur ne dersın ?

selam canım şu an ne durumdasın bikaç ay gecmiş tedavın dahada etkılıdır nasıl son durumlar pekı gelişmeler ıstedıgın gibimi bende başlıcamda bugün

benim kılo alıp vermekten oluşan, özellikle de kollarımdaki çatlaklar,madecassol yada acnelyse kazanının içine düşsem de geçmez sanırım:)

selam canım şu an ne durumdasın bikaç ay gecmiş tedavın dahada etkılıdır nasıl son durumlar pekı gelişmeler ıstedıgın gibimi bende başlıcamda bugün
daha öncede yazdım ama işte 3 ay kullandıktan sonra kullanmayı bıraktım çünkü kalçam tamamen tahriş oldu ve siyahlaştı moral bozucu derecede , annem kırmızı popomu görünce dehşete kapıldı ve bıraktırdı bana şu an çatlaklarım aynı şekilde duruyo, oo kırmızı olan 3 çatlaklta beyazladı duruyo , geçmedi yani

benim kılo alıp vermekten oluşan, özellikle de kollarımdaki çatlaklar,madecassol yada acnelyse kazanının içine düşsem de geçmez sanırım:)
çok gûldûm bu yorumuna aynı şey ben içinde geçerli o kazana bende düşsem benimkilerde geçmez:) benim kollar we omuzlar beter

kızlar, ben yenikatıldımkremlerı aldım ama acnelyse in tahrişinin önlemek için bi çözümü olan var mı?daha kullanmaya başlamadım cıldım cok hassas ve spor yapmam sebebıyle yara gibi gözuksun ıstemıyorum bı bılen varsa benı bılgılendırebılır mı ?

canım ne kadar güzel anlatmışssın ,paylaştığın için teşekkürler.Bu sekilde deneyecegim ben de

Evet kizlar bol bol su icmek (gunde 2litre) gercekten iyi bende cilt lekeri de oyle geciyor.. baya bi azaldi ..

benimde ilk doğumum 1 yıl geçti harita of napcaz biz ya

Merhaba kaç ay kullandınız sonuç nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…